Házastársak testvérei , testvérek házastársai - szex fórum

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Házastársak testvérei , testvérek házastársai - szex fórumA hozzászóláshoz be kell lépned.

» Vissza a témákhoz / Új szoba(téma) nyitása «

Perverz712022-06-19 07:31:46

Senki ? Nincs akit ez érdekelne ?
Perverz712022-06-17 07:54:06

Ildikó

Juditnak 2 nővére volt, a 3 évvel idősebb Ildikó és az 5 évvel idősebb Klári. Ildikó születése óta beteges volt, amikor én megismertem, egy kissé elhízott, kedves, de naiv, húszas évei közepén járó lányt láttam, aki valószínűleg vágyott volna férfitársaságra, de ez életformájából nem adatott meg neki, nem dolgozott sehol, otthon volt egyedül, prűd anyósommal (bár, hogy mennyire volt az, ez egy külön történet ) és apjával, akik révén csak idősebb és házas férfiakkal tudott találkozni, a nővére Klári ugyan férjnél volt, de távolabb lakott tőlük és a sógora egyébként sem volt egy nagy szám.
Történetünk idején, mi még nem voltunk házasok, de együtt éltünk Judittal, első főiskolás évünk után Judit szülei kertes házában töltöttük nyarunkat, itt külön szobánk volt, ahol naponta többször szeretkeztünk (tudom egy másik történet kapcsán, hogy ezt a férfiúi képességet, egy hölgy olvasó már kételkedve fogadta, ez az ő dolga, a kedvéért én a valóságot nem fogom megváltoztatni ) délelőtt, délután 2-3 órára vonultunk vissza, ezen alkalmakkor Juditnak 3-5 orgazmusa, nekem 2 – 3 magömlésem volt, az este a családi beszélgetéseké volt, ami után 11 – 12 körül éjjel elmentünk a szobánkba és újabb 2 – 3 óra szex következett. Judit fantasztikusan élvezte a faszt, imádott szopni, versenyszerűen űzött tornász időszakából megmaradt, hogy fantasztikus testhelyzetekben lehetett megdugni punciját, popóját és nagyon jól tudott hüvelyizmaival faszt masszírozni bent a hüvelyében.
Reggelente 8 körül ébredtünk, volt egy 30 – 40 perces együttlétünk, ami véget ért általában azzal, hogy anyósom a reggelit behozta nekünk. A család minden tagja tudta, hogy milyen hevességű szexuális életünk, amit igyekeztek nem zavarni és mint később megtudtam, a családon belül téma volt Judit és a nővérei, illetve az anyja között, nemcsak négyszemközti, hanem 3 – 4 – es beszélgetésekben. Az anyja és férjes nővére kimondottan irigyelte, míg Ildikó csodálta, hogy mennyit " kibír ". Erről én úgy szereztem tudomást, hogy egy idő után Ildikó kedvessége velem szemben hűvössé, majd kimondottan hideggé vált. Nem tudtam a dolgot mire vélni, ezért, amikor kettesben voltunk megemlítettem ezt Juditnak, ő akkor beszámolt ezekről a női beszélgetésekről, ahol alkalma volt megismerni anyósom (Aranka ) és Klári sógornőm szexuális életét, amely legnagyobb meglepetésére, az elmondása után az enyémre is, sokkal tartalmasabb és "merészebb" volt Arankáé, mint Klárié. A három nő próbálta meggyőzni Ildikót, hogy ez a sűrű nemi élet mennyire irigylésre méltó Juditnál, ő ezt nem hitte és ezért nézett rám ferde szemmel.
Amikor ezt Judittól megtudtam, arra gondoltam, hogy ezen változtatni kellene.
– Gyuri én nagyon sajnálom, hogy Ildikó húszas évei közepén még szűz és vad képzetei vannak a szexről, azt meg pláne, hogy nem kedvel Téged, mert azt hiszi, hogy Te rosszat teszel nekem. Szeretnék ezen változtatni, ha van ötleted beszéljünk róla.
– Judit én is pontosan arra gondoltam, hogy szeretném, ha Ildikó újra kedves lenne velem, nagyon jól éreztem vele magam mindig, jókat lehetett hülyülni, finom humora van. (Azt nem mertem megmondani, hogy szívesen lennék az aki elveszi a szüzességét és ápolgatja a pinácskáját )
– Gyurikám és nincs semmi jó gondolatod?
– Kedvesem arra gondoltam, hogy neked kellene ebben segíteni. Beszélgess vele, hogy szokott-e maszturbálni? Kit képzel ilyenkor el? Aztán ezen a vonalon el lehetne indulni.
Pár nap múlva az egyik reggel, megy Judit a fürdő szobába és Ildikó van ott, éppen fürdik. Juditnak úgy sejlett, hogy amikor meglátta őt belépni, mintha összerezzent volna és hirtelen összezárta volna a combjait, mintha maszturbált volna, csak hírtelen abba hagyta.
Judit oda állt a tükör elé és kéjesen nyújtózkodott, megsimította punciját – Jaj olyan boldog vagyok nővérkém, annyira szerelmes vagyok és kielégített most is, nagyon jó így élni. És odalépett a fürdőkád oldalához : – Ildi nézd meg itt puncim, nem rég még Gyurim fasza járt benne, érezheted rajta a szex keveredett illatát – és odanyomult Ildi arca elé, akinek éreznie kellett a sperma és punci lé keveredett illatát. Ebből Ildi ismerte a punci illatot, de a másik ismeretlen volt neki. Kimeredt szemmel szótlanul nézte, ahogyan a húga feltárta a csiklóját és hüvelyét az arca előtt. – Megszeretném mosni, beléphetek a kádba melléd? És már lépett is, úgy, hogy mint egy véletlenül pinája szőre hozzáért Ildikó arcához. Beült a kádba Ildivel szemben és lábfejét "véletlenül " nővére pinájához érintette, pontosabban finoman körözni kezdett csiklóján. Ildi lehunyta szemét, de nem szólalt meg, nem mozdult ölével sem.
– Nővérkém emlékszel, hogy amikor Klári már főiskolás volt és kettesben fürödtünk, milyen finom "csikis" játékokat játszottunk? Nagyon szerettem és Te is. Közben egyre erősebben masszírozta nővére immár megmerevedett csiklóját. Ildi lehunyt szemmel halkan zilált – Szeretlek nővérkém! – szólt Judit. – Én is Téged, drága hugicám, miért nem vagy csak az enyém... imádlak... Csináld... el éééééééélveeeeeeeeeeeezeeeeeeeeeeeek. Most...
Még... és rászorítva punciját kedvesem lábára elélvezett.
– Ó Te, csacsi nővérkém Gyuri nem vesz el engem Tőletek, így Tőled sem, nagyon megértő szerethetjük egymást. Magához térve, vér vörös arccal alig hallhatóan suttogta : – Juci, de szeretném én is kényeztetni a puncidat, szeretném csókolgatni, mindig rád gondolva élveztetem el magam esténként, ott hallgatózok az ajtótok előtt és amikor hallak élvezni azt képzelem ezt én tettem veled és gyűlölöm ilyenkor azt az embert, akit Te szeretsz.
Mire a mondat végére ért Judit már a kád végén, annak peremén ült, széttárta a combjait :
– Ildikém a tied vagyok, itt a puncim nyald ki édes, kívánom – Ildi feltérdelt, előre hajolt, széthúzta finoman húga nagy – majd kisajkát és belenyalt a hüvelyébe, kihúzva nyelvét csiklóját nyalta, ahogyan Judit dőlt hátra, előre nyújtva pináját, Ildi jobb kezének mutató ujjával ujjazni húgát. – Isteni finom, csináld Ildi, nagyon szeretlek, szeretem, amit csinálsz, nagyon jóóóóóóóó... méééééééééééééééééééééég és beleélvezett nedveivel nővére szájába, aki mind lenyelte azt. Visszacsusszant a kádba és nyelves csókban forrtak össze.
Miután mind ketten megnyugodtak, Judit szólalt meg : – Ezt mindig szeretném veled élvezni és szeretném veled megismertetni a gyönyör más forrását is, gyere utánam a szobánkba néhány perc múlva, egyedül leszek, várlak. És mielőtt nővére tiltakozhatott volna már el is tűnt. Ildikó agyán végig futott, hogy ha most nem követi húgát örökre leveszíti, ezt nem akarta. Összeszedte minden bátorságát, megtörülközött, nézegette magát, simogatta punciját, a történtekre gondolt és néhány perc elteltével elélvezett saját kezétől, kicsit megnyugodva köntösben elindult a szobánk felé.
– Hát jó sokára értél vissza szerelmem – szóltam a belépő Juditomhoz, aki erősen kipirult volt
– Ne szólj semmit, most elégítettük ki egymást Ildivel, nem sokára jön és itt várom, azzal a műanyag rúddal amivel izgatni szoktál szeretném kielégíteni.
– Ó édesem, egy tündér vagy – szájon csókoltam, megérintettem a punciját és a fülébe súgtam – szeretlek tudod, isteni veled, de érd el, hogy folytassuk hármasban, nagyon jó lesz meglátod – és álló faszom dárdaként döfte meg combját – Te disznó, szeretnéd az Ildi pináját megkapni? – de ez csak műfelháborodás volt, mert megmarkolta a faszom – imádom ezt a rudat, testvéremtől nem sajnálom, én is azt hiszem jó lesz hármasban, légytürelmes, de most tűnés a szobából.
Ha nem akartam a jövendőbeli élvezetemet elrontani, akkor nem maradhattam, a történteket csak később tudtam meg.
Megjött Ildikó, Judit már feküdt az ágyon várta nővérét – Gyere testvérkém ide mellém – és mutatott maga mellé. Ildikó szembe fordulva lefeküdt mellé, elkezdtek csókolózni, majd forró nyelvcsapcsodás után Judit elindult kezével nővére összezárt combjai közé, finoman benyúlt a résébe, amire Ildikó enyhén előre csúszva rányomta magát, közben Judit simogatva, puszilgatva ajkát, nyakát, melléit, megállva a mellbimbókon, azt kicsit megszívta, megharapta – azonnali reakcióként a barna udvarból, kimeredt a bimbó, mint egy csikló, amit élvezettel szopott, míg nővére alányúlva hatalmas mellének beljebb tolta a húga szájába a bimbója környékét, ekkor Ildikó is lenyúlt a puncijához és ki – bemozdította Judit ujját jelezve, hogy mit szeretne. Judit elkezdte mutató ujjával baszni a hüvelyét, a gyönyör fokozása érdekében Ildikó lenyúlt és dörzsölte saját csiklóját. Lassan finom punci szag és halk sóhajok töltötték meg a szoba levegőjét. Judit otthagyva a bimbókat leért a hason, köldökön keresztül testvére puncijához, nyalta, csókolta ahol érte, miközben ügyes kezek fokozták az izgalmat – Én is kívánom a pinád – szólt Ildikó. Judit a csókot, nyalást nem abbahagyva, csak ujját húzta ki és fordult rá a nővérére, elhelyezve punciját annak szájára. Szabad kezével benyúlt a párna alá előhúzva onnan egy műanyag rudat, hogy visszatérjen vele nővére öléhez. Finoman körözve a hüvelybemenet környékén, majd nyálát is ráfolyatva elég síkos lett a műanyag rúd, amely mivel vékony volt a szűzhártya átszakítása nélkül becsúszott Ildikó hüvelyébe. Gyönyörű látványt nyújthatott volna a szemlélőnek az összefonódott testek alkotta hullámzó 69 – es. Ildi minden tudását beleadva, nyalta falta húga pináját, baszta 3 ujjával hüvelyét, míg Judit hasonlóképp nyalta, harapdálta Ildikó csiklóját, szabályosan megbaszva a műanyag rúddal.
Sikoltozott Ildikó a korábban sohasem átélt gyönyörtől, míg Judit lihegve, hörögve élvezett bele nővére szájába, végül egyszerre elélvezvén nyúltak el egymáson. Judit lassan kihúzta a rudat és lehemperedett nővéréről, melléje és egymást simogatva, puszilgatták a másik arcát. – Nekem nagyon finom volt nővérkém és neked? – Ildi fejetetejéig vörösen mondta : – Sosem élveztem még ekkorát, szeretlek. – Én is téged és hidd el ehhez a műanyaghoz képest leírhatatlanul jobb Gyuri forró álló, vastagabb fasza. Szeretném, ha kipróbálnád! – De mit szól ehhez a párod, én ügyetlen lennék, nem tudnám mit tegyek, a te megcsalásodról már nem is beszélve – Ó Te csacsi lány nem lesz ketten, hogy is ne, Gyuri bőven elbír kettőnkkel is, csak is hárman csináljuk, én majd átsegítelek az ügyetlenségeiden, csak azt kérem mindent csinálj utánam, csak finom dolgokat fogok tenni és tudd, mindent szabad, ami két embernek, vagy háromnak jól esik. – Tényleg biztosan akar engem Gyuri? – hitetlenkedett Ildikó. – Légy nyugodt akar, sőt ö mondta, hogy vonjalak be téged, ő szeretne téged is kielégített boldog asszonnyá tenni. Én pedig ezzel egyetértek és már nagyon várom hármas együttlétünket. – Rendben próbáljuk meg – mondta Ildikó. – Akkor kérlek Téged nővérkém, hogy szokásoddal ellentétben ma este, igyál egy kevés szeszt, amikor beszélgetünk.
Engem pedig a szokásos esti beszélgetés előtt arra kért, hogy próbáljak az apjával számukra unalmas témáról beszélgetni, hogy ők elvonulhassak és majd szokott időben menjek a szobánkba. – És, hogy jó napod legyen, ma megkapod Ildikót, de kérlek szeresd, hogy hármasunk sokáig meglehessen és élvezze ő is a szexet. – Ezt nem nehéz megígérnem, imádlak édesem és minden kívánságodat teljesítem, amit csak szeretnél ezért, amit ilyen gyorsan elértél nekünk.
Még csak délelőtt 10 óra volt, toltam volna előre az időt. Napunk szokásosan telt, azt az egyet leszámítva, hogy Ildikó velem szemben újra a régi barátságos rokon volt., sőt észrevettem, hogy amikor azt hiszi nem látom különösen alaposan próbált megfigyelni, délutáni szexünk után még azt is észrevettem, hogy mintha irigykedve nézne húgára, nekem pedig a nadrágomat a faszom környékén nézegette, ami két dolgot eredményezett, egy részt reméltem a jó estét, másrészt merevedésem támadt amire megpróbáltam Ildikó figyelmét felhívni, végül is elmenve egymás mellett egy szűk helyen, dörzsöltem a combjához álló faszomat, úgy éreztem mintha neki dőlt volna, de lehet, hogy csak képzelődtem.
Este 9 óra körül apósommal elővettem a hívő – ateista vitánkat, amire a 3 nő elvonult anyósommal az ő szobájába ( nem aludt együtt férjével, ha valamelyik megkívánta a szexet akkor felkereste társa hálóhelyét, és ott gyorsan túlesett biológiai szükségletének kielégítésén ) Csak később tudtam meg, hogy lefekvésig szexről beszélgettek, amibe a korábbitól eltérően sógornőm is bekapcsolódott, főleg megkérdezve két asszony rokonától dolgokat.
11 után elköszönt tőlem apósom, hogy készülnie kell következő munkanapjára, én pedig beszóltam az anyósom szobájába, jó éjszakát kívánva, hogy megyek lefeküdni. Ez valójában jelzés volt a páromnak.
Nem sokára megjelent Judit és közölte, hogy mindjárt jönnek, csak Ildikó segítséget kért tőle az éjszakai smink elkészítésében.
Pár perc múlva megjöttek a testvérek 1-1 fürdőköpenyben, rajtam semmi sem volt meztelenül feküdtem az ágyon, régi típusú dupla ágy volt, akár többen is elfértünk volna rajta, mint hárman. Amint megláttam őket, gondolva a következő élvezetekre, a farkam merevedni kezdett, Ildikó hátat fordított és mintha gondolkodna, hogy kimenjen-e amíg nem késő, Judit finoman elállta az útját. Átölelte, finoman benyúlt bal kezével a combjai közé, jobb kezével a melléhez és puszilgatni kezdte, én fel álltam és meztelenül, álló farokkal odamentem a hátához. Finom csókokat leheltem a tarkójára, harapdáltam a fülét, kezemmel előre nyúltam a pinájához, dús szőrzetet éreztem rajta és már nedvesedet, másik kezemmel feltekertem köntösét hátul és ahogyan elővillant nagy fehér farpofája, az álló faszomat hozzányomtam. Mint akit kígyó mart meg ugrott volna el, de Judittól nem tudott – Nővérkém ne félj tőle ez gyönyörünk okozója, inkább vessük tüzetes vizsgálat alá. Ez felszólítás volt arra, hogy menjek a családi ágyhoz, amelyre felfeküdtem hanyatt, a rudam a plafonra szegeződött. – Gyere Ildi – szólt nejem és egyik oldalamhoz térdelt, talpaival arcomhoz, hogy elhelyezkedhessen a faszomnál, Ildikó ugyanezt tette a másik oldalamon. Judit kezébe vette a farkam, felhúzta a bőrt a makkomon és elkezdte nyalogatni – Gyere csináld Te is. Ildi nyelve a faszomhoz ért, szinte eldurrantam azonnal annyira izgató volt látni a két testvért ahogyan egymást csókolgatva nyalták, vették a szájukba a merev farkamat, Ildi tanult szopni és nagyon jó tanuló volt, körbe nyalta, calfsüalfcsalföralfített és nyelte, majd ahogyan látta Judittól elkezdett mozogni rajta, ki – be engedve a szájába.
– Vigyázz, állj le néha, hamar eldurranhat, élvezzük ki minden percét és tanulta a leállást, a gyönyör elnyújtását – és Ildikó szót fogadott. Lihegtem, hörögtem a gyönyörtől és akkor látom, hogy Judit hagyja a faszomat Ildinek és elfekszik mellettem, majd szép lassan rámászik a szám fölé, megéreztem a finom pina illatot, csordogáló levét, fejem aláhúzva a párnát el kezdtem nyalni a pináját, nyelvem összesodorva ki – bemozgattam hüvelyében. – Isteni jó élvezlek Gyurka, nyaljál, gyere Ildikó mozogjunk a faszán ajkunkkal és ekkor mi már Judittal basztunk, hullámzott a tornászlány teste a számon pinájával, fejével, szájával a faszomon. Nem hagyta nővérének sem bevenni a faszomat, éreztem, hogy kitörni készül a spermám, nem bírtam tovább, a két lánytestvér ajkai között robbantam, összefröcskölve az arcukat gecimmel, Ildikó hírtelen megrémült, de látva, hogy Judit nem áll le folytatta, az utolsó cseppig kipréselték a gecimet, Judit is csúcsra jutott, combjaival satuként szorította fejemet, beleélvezet a számba. Miután lazult a szorítása, elhagyta a faszomat és Ildikó arcáról lenyalta a gecimet : – Gyere nővérkém, kóstold meg a számból! – és összegyűjtve nyelvére a spermát betolta Ildikó szájába. – Nyeld, megérdemli ma éjjel még megdolgoztatjuk és imádja, ha lenyeled. – Kicsit sós, de jó! – szólt Ildi és mintha eddigi életében mindig ezt tette volna lenyelte a gecimet. Elfáradtam, a lányok is, mellém feküdtek és felváltva csókolóztam velük.
– Szerelmem most asszonnyá avatjuk a nővérkémet, előkészítem és Te elveszed a szüzességét – Igen azt hiszem kész vagyok rá – suttogta a sógornőm. – Ildi feküdj hanyatt – szólt Judit – te pedig Gyuri, térdelj a combjai közé és nyald a punciját! Felhúztam Ildi combjait és szétnyitva a nagy, majd a kisajkát, belenyaltam a csiklójába, Ildi majdnem bedőlt a számba, köröztem a csiklóján és egyszer csak azt éreztem, hogy ahogy térdelek Judit bújik alám és masszírozni kezdi a faszom, majd, miközben a fitymámat húzogatta a makkomon le – föl nyelvével nyalni kezdte a makkom érzékenyrészét, én ekkor egyik ujjamat, hátranyúlva a faszom mellett benyomtam Judit szájába, aki benedvesítette, ezzel az ujjal óvatosan, tágítani kezdtem Ildi szűzhártyáját, kifolyó leve, a nyálam és az izgalom szóra bírta Ildit – Akarlak, Gyuri csináld ezt olyan isteni, élvezlek... ott jó... nagyon még... és amikor újabb zuhatag érkezett a számba a pinájából, ujjamat el kezdtem körkörösen mozgatni a hüvelybemenetén, a faszom Ildi finom pinájának és a feleségem ügyes játékának köszönhetően mereven állt, Ildikó remegett és ekkor úgy döntöttem – Megbaszlak édes sógornőm, imádom a pinádat! és mielőtt bármit szólhatott volna, Judit elfordulva neki keresztbe tette a combjait a feje fölött, pináját a nővére a szájára eresztve, előre hajolt, megmarkolta a merev faszom és a hüvelyéhez tette – A Tied Ildi pinája is Gyurim baszd a drága faszoddal, vedd birtokba, mint egykor engem tettél. Én egy gyors tolással bent voltam, amikor Judit pinája eltömte Ildi száját és a sikoly elhalt húga puncijában, én teljes erőből basztam a finom szűk, síkos pinát, Judit játszott a csiklójával és a faszom kint levő részével az kezével és a nyelvével, Ildi extázisban vonaglott a faszomon és nyalta Judit pináját, baszta a hüvelyét két ujjával, mint egy összeszokott trió óriásit élveztünk -
Most... ordítottam Jövök... Élvezek... Én is... halottam a testvérektől, akik immár mindketten az asszonyaim voltak. Először Judit fordult le pinájával Ildi szájáról, hagyta ott a fasz – pina kettőst és pihegett, én bent tartva merev faszomat Ildi hüvelyében, nyelves csókban forrtam össze vele, aki hálásan ejtette rabul hüvelyével az összeesni nem akaró hímtagomat, úgy látszik ez családi képesség a testvéreknél. A csók puszilgatásba ment át – Szeretlek, Édes, isteni pinád van – Suttogtam Ildi fülébe, aki viszonozta egy szeretlek Gyurival és imádom a faszoddal. Miután leszálltam róla, Judit a faszomnál termet és az enyhén valféralfes gecit nyalogatni kezdte összeeset faszomon, amit Ildi észrevett és Ő is kérte a saját részét – Adj nekem is belőle, két asszonya van immár – mondta a húgának – Ha megakarjuk tartani ezt a strapabíró faszt akkor majd még adunk neki családon belül puncit – mondta az én okos feleségem, és a két szuka máris játszott a közös játékszerén, én tudtam ma éjjel még nagyobb pihenés nélkül meg kell basznom a feleségem a pináját is, de közben már a legidősebb lányra, Klárira gondoltam.

Adminisztrátor2022-06-17 07:52:13

Perverz71 megnyitotta a témát
Szextörténetek