Álom vagy valóság - szextörténetek, és izgató mesék

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Álom vagy valóság


Nemrég volt egy nagyon erotikus, talán perverznek is mondható álmom, amiben maszturbálás közben meglesett valaki. Késő este volt, én pedig a szobámban az ágyamban feküdtem. Egy trikóban voltam, amit teljesen felhúztam magamon. A melleimet markolásztam és a bugyimba nyúlva simogattam magam. Annyira fel voltam izgulva, hogy teljesen meg feledkeztem magamról. Aztán az egyik pillanatban észrevettem, hogy az ajtóm melletti szekrény takarásából, valaki figyel. Nagyon fel voltam izgulva és hevesen simogattam magam, de akkor megálltam, mert felismertem az illetőt. Nagyon keveset láttam belőle de azt igen, hogy engem figyel és azt is, hogy a pizsama nadrágjából kiszabadított farkát veri. Nagyon fura volt, mert hasonló helyzetben biztos, a szívem is kiugrott volna a helyéről, és szégyenemben elfutottam volna, vagy legalábbis eltakartam volna magamat. Akkor viszont teljesen mást éreztem.
A szívem valóban hevesebben vert. Valamiféle nagyon furcsa és nagyon izgató érzés tört rám. Nem akartam elbújni, de még csak eltakarni sem magamat. Láttam a merev farkát, ami akkor annyira izgató volt, hogy azt el sem tudom mondani. Ahogy magamra néztem, azt láttam, hogy teljesen mesztelen vagyok, és furcsa módon, a puncim szőrös volt. Nem teljesen. Vastag csíkban volt meghagyva rajta a szőr, ami a nedvességtől teljesen elázott. Ahogyan a megduzzadt ajkaim a szőrömre simultak, olyan voltam mint valami szőrrel borított nagy kinyílt rózsa, ami csillogott a nedvességtől. Ahogy ott feküdtem, lassan felhúztam a lábam és teljesen széttárva megmutattam neki magamat. Akkor egy pillanatra elő bujt, és egymásra néztünk. Megijedt, és vissza lépve ott hagyott. Nagyon furcsa álom volt melyben utána szóltam.
-Tamás! .. Tamás! .. Gyere vissza! .. Kérlek! Csönd volt. Akkor ott az álmomban annyira zaklatott voltam, hogy a szemem is könnybe lábadt. Szinte már könyörögve kértem, hogy jöjjön vissza, hogy bármit megteszek neki. Akkor megláttam őt. Ott állt az ajtóban lehajtott fejjel, kezével a pizsamáját takarva. A szívem úgy dobogott, hogy majd kiszakadt. A térdeimet egészen a mellemig felhúzva, teljesen szét nyíltam előtte. Azt akartam, hogy lássa a testemet. A puncimat, a melleimet, amit csak akar. Az izgatottságtól elcsukló hangon kértem, hogy jöjjön közelebb.
-Gyere! .. Szeretnél engem? .. Igen? A puncimhoz nyúlva simogatni kezdtem magamat előtte. Akkor picit félénken rám nézett, és bólintott. A ruhája, furcsa módon eltűnt róla, és ott állt felizgulva előttem.
-Gyere! Mosolyogva a kezeimet nyújtottam felé, és akkor megérintettük egymást. Szinte azonnal magamra húztam őt, és puszilni, csókolni kezdtem az arcát. A teste forró volt és könnyű. Ahogy hozzám simult, a puncimon éreztem a merev farkát. Mint egy szép nagy csupasz fullánk, amely próbált a puncimba hatolni. A nyakamba lihegve öleltük egymást és éreztem, hogy már csak egy utolsó mozdulat hiányzik, hogy teljesen magamban érezhessem őt, de akkor felébredtem.

Beküldte : alma100