Szexpartnereim A-tól Z-ig 1. - szextörténetek, és izgató mesék

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Szexpartnereim A-tól Z-ig 1.


Mikor az első barátnőmmel jártam, az apám azzal akart motiválni, hogy bebizonyítja nekem, hogy egy magamfajta srác nem tud megtartani egy olyan jó nőt, mint az akkori csajom. Szóval végig kellett néznem, ahogy szép lassan elcsábítja. Azt már nem kellett néznem, ahogy le is fekszik vele, de önszorgalomból megtette, és ha már felállt, ki is vertem rá. Apám magas, izmos, sokak szerint jóképű férfi, aki akkor 45 volt, az exem és én pedig 18. A nyaralónkban voltunk, anyám elvitte az öcsémet a strandra megnézni az augusztus 20-ai tüzijátékot, apám meg flörtölt a csajommal.

167 cm, 59 kg, gesztenyebarna haj, világos zöld szemek. Billie Eilishéhoz hasonló arcberendezés, de annál azért természetesebb megjelenés. Narancssárga bikiniben kacarászik az apámmal pár méterre tőlem, aki nem is leplezi, hogy a testét méregeti. Beinvitálja, hogy régi fotókat mutasson neki. Na persze... Mire ráveszem magam, hogy utánuk menjek, nem is tudom hány perc telik el. A résnyire nyitott ajtón kiszivárog apám hangja, ahogy mondja, hogy kb egy órájuk van. Vica, az exem kérdezi, hogy "az nem elég?" Apám azt mondja, hogy neki nem. Csókolóznak. "Adok 50-et, ha engeded gumi nélkül" - "Ingyen is engedem gumi nélkül, gyógyszert szedek." - "Adok 200-at, ha ebben az egy órában azt csinálok veled, amit akarok." A választ nem tudtam kivenni.

Hallgatózni itt már nem sok értelme volt, inkább kimentem a házból, hogy az ablakon át nézzem az eseményeket. Mindketten meztelenek voltak. Vica hátraszegett fejjel és csukott szemmel pihent apám karján, aki a zsenge 18 éves, C-kosaras melleket szopogatta felváltva, szabad kezével pedig Vica borostás szeméremdombját cirógatva haladt a csikló felé. Amikor elérte, Vica rámarkolt a farkára és az ajkát harapdálva finoman húzogatni kezdte. Apám már a nyelvével szántja fel a csajom csiklóját, két ujjal a hüvelyébe hatolva készteti további ajakharapdálásra. egy kézzel a takarót markolja, a másikat karját hátra veti, és még az ablak előtt térdelve is hallom a jellegzetes sikkantásokat, amiket orgazmus közben szokott kiadni.

Apa kérdez valamit, Vica szélesen mosolyogva bólint, aztán máris összegumizott hajjal térdel az öregem előtt, és olyan mohósággal veszi be a szőrös farkát, mintha életeket mentene a szopással. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy nem borotválom többet a farkam. Eddig is azért csináltam, hogy neki tetsszen, de az én faszomnak épp csak a hegyét szokta szopogatni, közben meg sokkal inkább kézimunka, amit csinál. Apám farkát bezzeg azért vette csak a kezébe, hogy felhajtsa, amíg a golyóit is megnyalogatja, megszopogatja, aztán pedig, mint egy vérbeli pornós, a szemébe nézve lassan tövig dús ajkai mögé engedje, aztán lassan ki is engedje onnan, egy látványos nyálcsíkot húzva a makk és a szája közt, közben pedig a legártatlanabb tekintettel nézett egy ragadozó szemébe. Újra ráhajolt, kicsit ingatta a fejét, amikor a nyelőcsöve kitágult a fallosz érkezésétől. Apámnak talán túl lassú volt a tempó, mert hirtelen megragadta Vica tarkóját és erőből az ölébe húzta. A lány megremegett, aztán újra megremegett, aztán még egyszer, mielőtt kiszabadult.

Nem is az a jó szó, hogy kiszabadult, hanem az történt, hogy a kéz, ami eddig szorította, most a lófarkánál fogva lerántotta őt magáról. Az arcán könny és nyálpatakok folytak le, miközben levegőért kapkodott, de a szája hamar újra mosolyra görbült, aztán hamar újra megtelt egy kőkemény fasszal. Apám nem csak Vica fejét mozgatta, hanem egyre erősebb csípőmozdulatokkal tuszkolta le a farkát a lány torkán, amíg Vica pisze kis orra, ösvényszerűen szét nem választotta a dús fekete szőrzetet, hogy nem túl finoman a pénisz feletti bőrfelülethez nyomódjon a következő legalább 20 másodpercre. Soha nem kívántam még őt annyira, mint most, amikor a mélytorkozástól kialakult oxigénhiány ellen térden állva küzdve, apró kis kezeivel jobb híján Apa farpofáiba markolt teljes erővel. A sok ráncigálástól kijött a gumi a hajából, de őt ez nyilván kevésbé érdekelte, mint az, hogy végre kap levegőt. Persze sokáig nem örülhetett, mert Apám csak azért segítette fel, hogy az ágyra fektethesse, ahonnan le kellett lógatnia a fejét, hogy Apa az ágy mellé térdelve még egyszer torkon kúrhassa, ezúttal úgy, hogy a heréi az arcát csapkodták, kezei pedig a a hófehér melleket markolászták, amíg végre el nem élvezett. Vica reflexből kiköpte a spermát, nekem mindig mondta, hogy undorodik tőle, de az így az orrába folyt, apám pedig csak azért is visszadugta a szájába a farkát, amiből még mindig folyt a geci. Mondott neki valamit, gondolom azt, hogy nyelje le, mert ez következett.

Apám hátat fordított Vicának, közben valamit mondott neki. A lány felült és a farpofákat széthúzva nyalni kezdte apám seggét. Apa elégedett arccal, csukott szemmel állt. Az előbb még ernyedt farka lassan, de biztosan ismét a szemközti falra mutatott, miközben csak úgy duzzadt az erőtől. Néhány másodperc múlva újra szembe fordult a barátnőmmel, és lehajolt hozzá, hogy egy szenvedélyes nyelves csókkal addig se hagyja pihenni a száját, amíg lassan felemeli az ágyról, és gond nélkül becsusszantja a farkát a rózsaszín punciba. Az öregnek valamivel nagyobb farka van, mint nekem, és még az enyém se csusszan be ilyen könnyen soha. Ez a lány mintha attól is nedvesedett volna, hogy segget nyalt. A farkára húzott barátnőmmel aztán megállt az egész-alakos tükör mellett, hogy egyszerre érezhesse és láthassa, ahogy a fia első szerelmét úgy húzogatja a farkán, mintha csak biciklit pumpálna. Vica észreveszi a tükröt, végigméri, az arcán látszik, hogy ő ezt ingyen is ugyanilyen szívesen csinálná. Körmei vékony vörös csíkokat húznak apám hátán, aki egy utolsó pillantást vet még a tükörre, aztán a szemközti falhoz nyársalja a játékszerét. Egyik keze apám rövid haját simogatja, a másik a bicepszét markolássza, összeérő szájukban a nyelveik szintén dugnak, mint az állatok. Most veszem észre, hogy amíg Apa dorongja ki be jár ennek a lánynak a puncijában, addig egy ujja bizony Vica popsijával teszi ugyanezt, ami szintén tabu. A Vica puncijából odafolyó nedvességgel keni csúszósra ezt a friss szűz ánuszt. Másodpercekkel azután, hogy a második ujját is bedugja, a falra nyomott testet újabb orgazmus rázza meg. Sápadt bőrén csillog a veríték. A nyelvük csak annak a sikolynak az idejére válik el, amit a csúcsra jutva enged ki magából a lány akinek a lába már lassan húsz perce nem ért a padlóhoz.

Apa az eddigiekhez képest szokatlan gyengédséggel emeli el Vicát a faltól, a nyakát csókolja, a mellkasát, aztán egy nagy adag nyálat enged útjára a cicik közti kanyonba. A cicik tulajdonosa még nem, de én már tudom, hogy mi jön. Az eres kolbász felbukkan a tinédzser keblek ölelésében, fel le mozogva. Vicának kell egy kis idő, amíg megérti a helyzetet, és összenyomja a melleit. Szinte megbabonázva nézi, hogy milyen tökéletesen tölti ki ott a teret az apám szerszáma, ezt biztos ő is élvezi, mert most már gyengéden simogatja a lány haját. Gyengéd és gondoskodó mozdulatokat tesz erős kezeivel, míg néhány utolsó lökés erejéig még gyönyörködik a zöld szempárban, a hófehér mosolyban és a feszes mellek közt büszkén duzzadó fegyverére. Vica pár másodpercig szopogatja a makkját, mielőtt az izmos karok a hasára fordítják, és mielőtt eszmélhetne, már egy forró nyelv ficánkol a popsijában. A legnagyobb mohóság, amit életemben láttam, az a mohóság, amivel az apám kinyalta ezt a kerek kis segget, aztán egyszer csak odahajolt a lányhoz, súgott neki valamit, aki erre ijedt, aztán fájdalmas arcot vágott. Persze a fájdalmas arcot igazából már az okozta, ahogy a telhetetlen apám bevágta neki a szűz popsiba.

Vica mozdulni sem mer, ő pedig kivár. Nézi a zsákmányt, a testet, amit teljesen a magáévá tett. Bal keze a lány lapockáját cirógatja, jobb keze egy mellet markol. Lassan mozgatni kezdi a csípőjét. Bal kézzel felemeli a lány jobb karját, hogy végigsimíthassa a tükörsima hónalját. Talán azon gondolkodik, miért ilyen frissen borotvált a hónalja, és miért borostás a puncija. Vica fél arcát látom csak, de az a fele olyan, mintha félne.

Gerince vonalában nyálas féknyomot húz egy nyelv, egy kéz lassan a nyakára fonódik, és a ritmikus mozgás, ami azt a túlméretezett falloszt mozgatja az ő szűk kis lyukacskájában, amit nem is akart odaadni senkinek, egészen megszokhatóvá válik, ahogy a ritmus is egyre kiszámíthatóbb, bár néha túlszalad a tűréshatáron, szinte már kellemes lüktetést okoz a hamvas farpofák közötti résben. Bő egy órával ezelőtt egy betegesnek gondolt, ezért mindig elhessegetett fantázia volt csak egy 18 éves lánynak ágyba bújni a fiúja érett, erős, tapasztalt és férfias apukájával, aki azt hiszi, hogy nem feltűnő, ahogy méregeti a tinilányt, akit túl jónak tart a fiához, de nem saját magához. Szűk egy órája a felajánlott pénzt fel se fogta, csak nem jutott eszébe egy jó ok se, hogy nemet mondjon rá. 50 perccel ezelőtt letérdelt egy férfi elé, pedig megfogadta, hogy soha senki előtt nem fog letérdelni, ő már csak ilyen büszke tinédzser volt. 40 perce nem csak hagyta, hogy a szájába gecizzenek, de le is nyelte. 35 perce egy segget nyalt, ami olyasmi, ami eddig eszébe sem jutott, hogy ilyet egyáltalán lehetne csinálni. Az elmúlt egy órában 3-szor élvezett el, és mindegyik orgazmus nagyobb volt az előzőnél. Engedni a csábításnak és egy idősebb pasi játékszerének lenni izgi. Ha jól kefél, akkor még jobb. De ha a tükörben látni, mennyire szexi, ahogy egy szőrös faszú, határozott apuci izmai dolgoznak, miközben nem is az anakonda csúszkál ki-be a tocsogó puncijában, hanem őt magát húzogatják rajta. Megértette, hogy mi a különbség köztem, aki egész vagyok jó az ágyban, és az apám között, akinek saját mágneses mezeje van, és akinek felemelő a kielégülését szolgálni, akinek a vágya úgy feltüzeli, hogy bármire hajlandó a kedvéért, és most ebben a pillanatban élvezni kezdte a haját tépő ujjakat, a nyakát erővel, de nem fenyegetően szorító markot, és a fenekébe egyre gyorsabb lökésekkel, egyre mélyebbre nyomuló farkat, ami minden lökéssel egyre jobban elmosta a fájdalom és élvezet közti határokat

Eggyé vált a kettő, ő pedig ebben a csapdában is csak nyögni és vonaglani tud, mert ez a hosszú, kemény, vastag és baromi szőrös fenevad miatta az, ami. Az iránta érzett vágy szabadította fel ezt az irdatlan erőt, amitől megismerhette ezt a különös élvezetet, amire az rakja fel a koktélcseresznyét, hogy hallja a férfi nyögését, érzi ahogy az izmai megfeszülnek, és életében először egy adag apatej lövell a popsijába. A popójába, amit ő igazán soha senkinek nem akart odaadni, de az első férfi, aki igazán akarta, megkapta tőle. Ez az orgazmus nem olyan volt, mint a többi. Most, hogy az idősebb Zoli átdugta a farkát a pinájába, hogy azt is megjelölje a spermájával, úgy érezte, hogy a lassan kifelé csordogáló gecivel távozik belőle az, amitől olyan élőnek és igazinak érezte magát ennek a férfinek a karjai közt.

Ezek az ő szavai, amiket kb 20 perccel később, a farkamon lovagolva lihegett el nekem, bár néha félbeszakította egy-egy olyan megjegyzéssel, ami arra vonatkozott, hogy "úristen, milyen kemény a farkam", vagy "jaj, eddig nem szokott ennyire durván állni", és hasonlók. Lelkesedéstől csillogó szemmel lassan rugózva a farkamon, megkért, hogy nyaljam ki a punciját. Azt mondta, hogy nem kell élvezésig, de izgatónak tartja, hogy kinyaljam, miután az apám lőtt oda is egy adag ondót. Azt mondtam neki, hogy 69 formában hajlandó vagyok rá. És hajlandó is maradtam volna az idők végezetéig is akár, mert végre úgy cidázott, mint akinek van is kedve hozzá. Tompa nyögései csak még élvezetesebbé tették a kölcsönös kényeztetést.

Ezek után viszont akartam az egész csomagot. Meg is mondtam neki, hogy én is szeretném seggbe szexelni. Kivett a táskájából egy flakon síkosítót, és amíg lassan próbálgattam a behatolást, rákérdeztem, hogy miért borotváltatta le velem a fanszőrzetemet, ha látszólag jobban bejön neki, ha szőrös. Azt mondta, hogy ő még csak csupaszt látott korábban, azt hitte, hogy az a normális. Nem tudtam, hogy mit kezdjek ezzel a válasszal, de az anális szex amúgy is jobban érdekelt. És őt is jobban érdekelte. Azt mondta, hogy mehet keményebben is. "Gondolom az én méretemmel nem olyan vészes" - feleltem, ő azt hitte, hogy ki fog nevetni, de csak hangos nyögdécselésbe kezdett, ahogy a kérésének eleget téve tényleg keményebben löktem magam belé. Nagyon hangos volt, megkérdeztem, hogy fáj-e, ő rávágta, hogy igen, és hogy abba ne merjem hagyni. Egy kézzel támaszkodott, mert a másikkal a csiklóját izgatta. Mikor elélvezett, csak sóhajtott egyet, és összerogyott. Két lökéssel később én életem addigi legnagyobb orgazmusát éltem át, hatalmas adagot küldve a szűk járatba, aztán miután kihúztam, még egyet lövést is leadott a pisztolyom, fehérre festve az izzadságtól csillogó hátat, és mindkét farpofát, mintegy bekeretezve a lyukból kiszivárgó első adag gecit.

Pár percig csak feküdtünk egymás mellett. Aztán egyszer csak felállt, a tükörben nézegette magát. Azt kérdezte, hogy tényleg ennyire vonzó-e. Én azt feleltem, hogy igen, tényleg észveszejtően gyönyörű. A következő héten szakítottunk. Pár hétig még összejártunk, és tudom, hogy még azért apámmal is összejártak egy darabig, de a szüleim házassága nem emiatt futott zátonyra. Ez az eset a mi hármunk titka marad, én egyikükkel sem beszéltem erről azóta se, bár az azért érdekelne, hogy Vica vajon elmondta-e apámnak, hogy láttam őket, és hogy kevesebb, mint fél órával később még velem is kefélt. Nem hinném...
Beküldte : kíváncsi001