Születésnap - szextörténetek, és izgató mesék

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Születésnap


Évi elhívott a születésnapjára. Amikor megérkeztem a férje nyitott ajtót és bevezetett a nappaliba.
Gyanús volt, hogy 3 pohár van az asztalon. Évi hamarosan megjelent. Mosolyogva jött hozzám és amikor gratuláltam a születésnapjára és átadtam az ajándékomat, ő tulajdonképpen szájon csókolt viszonzásképp, amitől zavarba jöttem. Hisz a a férje előtt csinálta. Azonban hamar kiderült miért is vagyunk csak hárman.
Évi elmondta, hogy nagyon régi vágya, hogy két férfival legyen egyszerre, kizárólag az ő örömére. Férjétől ezt kapta szülinapjára, hogy beleegyezett ebbe. Én lettem a szerencsés másik férfi. Ez tényleg hízelgő volt, mert nekem is bejött Évi.
Évi vékony alacsony nálam 5 évvel idősebb rövid hajú nő, én is vékony de magasabb nála. Szóval nem sokára már mind meztelenül voltunk és Évi mindegyik kezében egy farokkal köztünk állt és egymás után szopta azokat, majd mi jöttünk és nyaltuk a punciját. Aztán két oldalról dugtuk Évit. majd fordított állásban is csináltuk. Aztán egyikünk a punciba másikunk a popsiba voltunk és így is megdugtuk Évit, aki nagyon élvezte minden percét ennek a szülinapnak. Mindannyian jól éreztük magunkat. Évi pedig megélhette vágyát.


Beküldte : a+a