Noémi bájai - szextörténetek, és izgató mesék

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Noémi bájai


- Szia! Erik vagyok. - mondta a srác és kezet fogott a nővel.
- Szia, én meg Noémi. Gyere beljebb.
A fiú belépet a lakás előszobájába és körbenézett.
- A számítógép hátul van a dolgozószobában. Ha letted a cipődet megmutatom. - mondta a nő és elindult hátra.
Erik lopva, de jól megnézte őt. Szép arc, kerek fenék, jó alak. Még a lezser otthoni ruhában is szexi nő, úgy 30-35 között lehetett.
- Tamás biztos mondta neked, hogy miről van szó. Köszönöm, hogy át tudtál jönni ma nem tudom, mihez kezdek, ha nem csinálja meg valaki a gépemet. Rajta van minden munkám.
- Ne aggódj, biztosan menni fog. - nyögte ki Erik, aki kissé zavarban volt, mert nem számított ilyen csinos ügyfélre.
Ahogy leült a géphez, Noémi is végignézett a srácon. Fiatal volt, de neki mindig is bejöttek az ilyen srácok. Vékony, de izmos, rövid haja volt és megnyerő mosolya. Rövidke pillanatra elképzelte, hogy kikezd vele, de aztán gyorsan elhessegette a gondolatot.
- Hagylak dolgozni. - mondta kedvesen és kiment a szobából.

Erik sokáig küzdött, mire életre keltette a szörnyeteget. Újratelepítette az operációs rendszert és felrakott egy- két hasznos programot. Mikor Noémi bejött a szobába és meglátta, hogy működik a gépe, majdnem Erik nyakába ugrott örömében.
- Úristen! Fantasztikus vagy! Annyira köszi!
- Még nincs teljesen készen, de már közel járunk .- mosolygott szerényen Erik.
- Hozzak neked addig valamit? Esetleg teát? Most csináltam egy kancsóval.
- Ó, köszi, megkóstolom.
- Akkor hozom. Ja és megtennéd nekem, hogy visszaállítod a háttérképemet is, ott van a képek mappában a "háttérképem" név alatt. Tudom, kreatív - nevetett. Már úgy hozzászoktam.
- Ja persze, nem gond.
Mikor Noémi kiment az italért, Erik megnyitotta képek mappát. A kért fotó egy aranyos kiskutyával ábrázolta Noémit. Erik azonban észrevett valami mást is. Valami sokkal érdekesebbet. Egy privát nevű mappát a képeken belül. Bár tudta, hogy nem illene, de belebújt a kisördög és megnézte a mappát. Az volt, amire számított. Meztelen képek Noémiről. Óvatosan hátranézett, hogy nem közeledik-e a lány. Iszonyatosan zavarban volt, a szíve a torkában dobogott, de megnyitotta ez egyik képet. Noémi szelfi volt egy nagy tükör előtt. Szexi bugyi volt rajta és felül pedig semmi. Nem volt nagy melle, de Erik kicsinek sem gondolta. Csodaszép volt és kívánatos. A következő képen már telesen meztelen láthatta a lányt. Az ágy szélén ült szétárt lábakkal, kerek melleire hullott szép hosszú haja és puncija hívogatóan mosolygott a fiúra. Erik kanos lett. Érezte, ahogy kezd felállni a farka, amikor hallotta a lépteket. Gyors mozdulatokkal zárta a be az összes ablakot, amíg csak a háttérkép nem maradt Noémival és a kutyussal.
- Ó, ez igen. Látom... - mondta a nő a képre pillantva, de amikor le akarta tenni a teát Erik mellé az asztalra , a fiú váratlanul hátra tolta a széket. Noémi megbotlott és az egész kancsó teát a fiúra öntötte.
A tea szerencsére már nem volt forró. Cukros annál inkább. Erik egy pillanat alatt elfelejtette a merevedését, pedig a lány akkor már nagyon is jól látta. Át is futott az agyán, hogy talán a fiú meglátta a privát képeit. Ettől hirtelen nagyon zavarban érezte magát.
- Úristen, én annyira sajnálom! - kiáltotta Eriknek.
- Jaj nem , nem én sajnálom. Én csak segíteni akartam neked és a szék...
Noémi nem tudta hirtelen mit tegyen. Egy ötlete volt csak.
- Tisztára nedves vagy és ragadni fogsz! Kint meg hideg van. Le kéne zuhanyoznod.
- Áh, igazán nem érdekes. - mosolygott Erik zavarában és érezte, ahogy a tea végig folyik a testén egészen a bokájáig.
- Figyelj, van itt a bátyámnak egy-két cucca még. Vedd fel azokat utána.
Erik hagyta, hogy Noémi betuszkolja őt a fürdőszobába. Hatalmas volt. Nagy káddal és száradó női ruhákkal.
- Ne haragudj a rumli miatt, majd kiviszem a cuccaimat. - Szabadkozott a lány.
- Zuhanyozz csak nyugodtan, hozok neked majd ruhát.
Erik egyedül maradt. Nem volt mit tenni, vetkőzni kezdett. Levette a vizes ruháit és beállt a zuhany alá. Mikor végzett, kilépett a kádból és belenyilallt a felismerés. Nincs törülközője. Körbenézet, de csak egy rózsaszín példányt látott.
- Nóémi! - kiáltotta halkan. Semmi válasz. - Noémi! - most hangosabban. - Hoznál nekem egy törülközőt?
A lány ekkor már a fejét fogta odakint. Gyorsan elővett egy tiszta törülközött és a szoba felé indult. Ekkor eszébe jutottak a meztelen képei. Erik talán látta őket. Most már inkább izgalmat érzett, mint zavart. Maga sem értette de kicsit felizgult a gondolattól, hogy Erik látta őt meztelenül. Alapvetően nem volt szégyellős csaj. Sőt! Csinált ő már sokszor olyat, amit más lány sosem merne. De ő szeretett kezdeményezni. Mikor az ajtóhoz ért, ráeszmélt, hogy a fiú meztelenül van odabent. Érezte, hogy még jobban felizgul, mint eddig. Most már tudta mit akar. Azonnal benyitott.
Eriket nagyon meglepte a dolog. Választ várt ,erre hirtelen betoppant a lány, akit nemrég ő nézegetett meztelenül. Most ő állt előtte ruhátlanul. Ahelyett hogy zavarba jött volna, ezúttal nem tudott uralkodni érzésein. Szerette, ha így látják vonzó nők. Érezte, hogy vér szökik a farkába. Szépen lassan egyre keményebb és keményebb lesz. Nem takarta el. Noémi szótlanul nézte a srácot, ahogy a semmiből hatalmas merevedése lesz. Duzzadó péniszének látványától benedvesedett a puncija. Letette a törülközőt és elindult lassan Erik felé. Az nem moccant. A lány most közelről is megnézte a szikár, izmost és fiatal srácot. Lassú mozdulattal megérintette a mellkasát és végigsimogatta egészen lefelé a merev farkáig.
- Láttad a képeimet? - kérdezte hirtelen.
- Igen. De sajnos csak kettőt. - felelte meglepően magabiztosan Erik.
- Akkor most kvittek vagyunk. – mosolygott a lány.
Noémi megszorította a kemény péniszt és lassan húzogatni kezdte.
- Nagyon szép voltál rajtuk.
- Igen? - kérdezte a kacéran a nő, miközben egyre gyorsabban verte neki. – fantasztikus érzés volt a fiúnak.
- Nagyon jó farkad van, Erik. – mondta, és egy gyors mozdulattal levette a topját, majd a melltartóját is.
- Húha, szexi élőben is. - mondta a srác, akit szinte megdelejeztek a cicik.
Noémi leguggolt a srác elé és határozott mozdulatokkal izgatta Erik faszát. Erik azt hitte álmodik, itt volt előtte ez szexi nő és a melleire veri az ő farkát. Ekkor a gondolattól már nem bírta tovább, hatalmasat élvezett Noémi melleire. A lány kissé meglepődött, de borzasztóan élvezte, ahogy a meleg nedv végig folyik a mellei között. Hátranyúlt a törölközőért és megtörölte vele magát. Felállt aztán és levette a feszülős gatyáját, majd a bugyiját is.
- Mit gondolsz, szeretnél megdugni, Erik? – kérdezte vágytól égve.
- Ó nagyon! – Erik gondolkodás nélkül válaszolt.
Noémi ekkor leült a kád szélére és erotikusan széttárta szép combjait.
- Előbb nyalj kicsit.
Erik imádta a látványt. Odaguggolt és kinyalta a lány nedvességtől csöpögő punciját. Noémi nagyon élvezte a dolgot. Végig a srácot nézte, ahogyan élvezkedik a puncin. Mikor aztán látta, hogy Erik fasza ismét kő keményen áll, már nem bírt magával, mielőtt elélvezett volna felhúzta a fiút és a szemébe nézett.
- Gyerünk! – sóhajtotta.
Erik pedig lassan behatolt. Mennyei érzés volt a szűk, de ruganyos punci, Noémi pedig nagyon élvezte a fiú még mindig kő kemény farkát, amely lassan ki-be mozgott benne. A fiú már sokkal tovább bírta szerencsére. Ahogy nézte Noémi ringó kebleit és szexi testét, úgy érezte keményebb a farka, mint valaha.
A lány most szeretett volna inkább beleülni ebbe merev, izgató farokba. Cseréltek. A fiú ült le a földre és lány pedig bele a farkába. Lassan, majd egyre gyorsabban mozgatta csípőjét, rettentően jól esett neki ahogyan jó mélyen belehatol Erik. Nagyokat nyögdécselt hozzá.
- Bírod még? – kérdezte lihegve a srácot és még rágyorsított.
Erik nagyot mosolygott, végigsimogatta a nő fenekét, megszorította, majd a mellét is megragadta.
Noémi érezte, hogy már nem kell sok. Még egy-két mozdulatot tett és nagyot élvezett a duzzadó faszon. Ráborult a fiúra és a fülébe súgta.
- Élvezz belém!
Beküldte : rikiq