Az ajándék orgy - szextörténetek, és izgató mesék

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Az ajándék orgy


Másnap vasárnap lévén, ebédre voltam hivatalos a szüleimhez, mint mindig. Részvétel általában kötelező, ezen a napon sem volt ez másként. Pontosan délben érkeztem. Isteni illatok fogadtak már az előszobában. Az ebédlő felől vidám csevej és hangos nevetés hallatszott. Remek, a lányok már itt vannak... Nem tudom miért, de mintha egy egészen apró gombócocska kezdett volna növekedni a torkomban. Kínosnak éreztem a tegnap este után pont itt találkozni velük először a szüleim ebédlőjében. Vettem egy mély levegőt és beljebb sétáltam.
- Sziasztok! - köszöntem be.
- Szia Joey! - köszöntöttek szinte egyszerre a lányok.
- Gyere beljebb fiam! - invitált apám.
- Tedd le magad kölyök! - mutatott a jobbján lévő székre, ami általában az én helyem volt.
- Anyád is mindjárt jön, csak az utolsó simításokat végzi az ebéden.
- Már itt is van! - viharzott be anyám a konyhából.
- Simítások elvégezve, lányok, terítsetek! Kisfiam! - keblére húzta a fejem, ahogy ott ültem, majd nyomott egy csókot a fejem búbjára.
- Szia Anyu! - köszöntöttem vigyorogva.
- Na mesélj fiam, milyen volt? - kérdezte apám, miután anyám otthagyott minket, hogy az ebéddel foglalkozzon. Kaptam egy enyhe sokkot, mert azonnal arra gondoltam, hogy a lányokkal töltött estémre kérdez rá. Ez persze lehetetlen, mert hát honnan is tudná!? Akkor is, a rossz lelkiismeret ugye... A másodperc tört része alatt kapcsoltam, hogy mire is gondol.
- Unalmas volt, mint mindig, egészen a végéig, - kezdtem el mesélni a pénteki meetingen történteket - amikor is az öreg elbeszélgetett velem. - elmeséltem neki a beszélgetésemet Mr. Hogworth-el.
- Ez mindenképp jó jel, - mondta elgondolkodva.
- Ahogy ismerem Franket, szerintem tervei vannak veled a jövőre nézve! - veregette meg a vállam.
- Nem akarok előre inni a medve bőrére azzal, hogy ezt mondom, de büszke vagyok rád fiam!
Kicsit elpirulva fogadtam a dicséretet. Nem túl gyakori megnyilvánulása ez apámnak. Az ő elismeréséért, bizony meg kell dolgozni.
- Én is büszke vagyok rád kisfiam - lépett az ebédlőbe anyám, kezében egy tál gőzölgő levessel - de most épp miért is? - kérdezte nevetve
Na igen. Anyunál épp fordítva volt ez, mint apámmal. Ő nem fukarkodott soha a dicséretekkel. Nem szégyellem bevallani, hogy én bizony anyuci kicsi fia vagyok. Mindig is ajnározott, babusgatott és én imádom ezért.
- Azt hiszem a kölyök jó úton halad, hogy a cég történetének legfiatalabb partnerévé váljon! - jelentette ki, az ujjait keresztbe téve. - ez az egy babonája van, volt, lesz az öregnek. Gyerekkoromból is emlékszem erre a mozdulatra. „Soha ne kiabálj el előre semmit, fiam! Ne vedd biztosra a győzelmedet, különben az élet fenéken billent!”
- Ez nagyszerű! - lelkendezett anyám.
- De ez azt is jelenti, hogy túl sokat dolgozol kisfiam!
- „Ha valamit el akarsz érni az életben, dolgozz meg érte! Ha ki akarsz tűnni a tömegből, dolgozz keményebben, mint a tömeg!” - idéztem apám egyik bölcseletét.
- Ez az én fiam! - nevette el magát apám, miközben ismét meglapogatta a vállam. Anyám csak mosolyogva rázta a fejét.
- Minek örülünk? - kérdezte az éppen belépő Lena, nyomában Candyvel.
- Joey esélyes a partnerségre Frank cégénél! - mondta apám, az ujjait megint keresztbe téve maga előtt.
- Wow, Joey! - csapta össze a tenyerét maga előtt Lena - Tegnap nem is említetted! Gratulálok! - mondta az ujjait keresztbe téve maga előtt.
- Köszi! - válaszoltam neki, miközben hajvonalig vörösödtem.
Francért kell a tegnap estét emlegetni a szüleink előtt. Pár percig nem voltam zavarban erre tessék... Megint nem tudtam a szüleimre nézni. Időközben mindenki elfoglalta a helyét az asztalnál, és nekiláttunk az ebédnek. Természetesen minden tökéletes volt, ahogy mindig. Ebéd után apám és én beültünk a nappaliba, hogy megnézzük a vasárnapi Yankees meccset, amíg a lányok eltakarították az ebéd utáni romokat. Mindketten a fejünkbe csaptuk a yankies sapkánkat és a kommentátorok esélylatolgatásait hallgattuk, természetesen kiegészítettük a saját gondolatainkkal. Végig ordítoztuk a meccset, aminek a vége döntetlen lett a Tampa Bay Rays ellen. A ráják ellen döntetlen... Csak akkor lehettünk volna még ennél is csalódottabbak, ha kikapunk. A meccs után csatlakoztak hozzánk a lányok és amíg ők a kanapén csacsogtak, apámmal a meccset elemezgettük hosszasan. Kellemesen telt a délután, még a gombóc is eltűnt a torkomból. Amikor aztán a délután kora estébe fordult, én is és a lányok is szedelőzködni kezdtünk. Anyu mindenkinek csomagolt a megmaradt ételből. Búcsúzásként megöleltem anyámat, majd kezet ráztam az öregemmel. Amikor a lányok kerültek sorra, visszatért a gombóc a torkomba.
- Légy jó Joey! - mondta Lena miközben magához ölelt és csókot nyomott a számra, ahogy mindig.
Ezúttal azonban végig simított a farkamon. ami mondanom sem kell, eddig nem volt szokványos. Persze a szüleink semmit nem láthattak belőle, mert a hátamnál álltak, de nekem akkor is kihagyott egy ütemet a ketyegőm, hogy aztán veszett kalimpálásba kezdjen. Éreztem, ahogy elvörösödöm és nem sok hiányzott, hogy rémülten apuékra nézzek, hogy vajon mit láthattak a hugicám kis akciójából. Szerencsére sikerült felülkerekednem és látszólag megőrizni a hidegvérem. Leszámítva az arcpírt. Lena felettébb élvezte a zavaromat és gondolta rátesz egy lapáttal, így amíg a szüleink Candytől búcsúztak, úgy helyezkedett, hogy a többiek ne láthassák az arcát.
- Imádom a faszodat! - tátogta, majd kuncogni kezdett. Ez már sok volt nekem és menekülőre fogtam.
- Rohannom kell! - közöltem, majd sietősen elhagytam a helyszínt, mielőtt anyám egy újabb ölelésbe vont volna, miközben a farkam kezdett ébredezni.
Bepattantam az autómba és integettem a családomnak, majd elporzottam hazafelé. Mire hazaértem, már mosolyogtam a húgom merész húzásán. Visszagondolva a történtekre, kicsit szégyelltem magam. Lazábban is kezelhettem volna helyzetet. Legközelebb másként lesz, döntöttem el magamban.
Épp hozzákezdtem dolgozni, amikor meghallottam a kapucsengőt.
- Te meg ki vagy? - kérdeztem fennhangon.
- Igen? - szóltam bele a kaputelefonba
- Szia Joey! - jött a válasz - Tiffany vagyok!
- Szia Tiff, gyere fel! - és már nyomtam is az ajtónyitó gombot.
- 5. emelet! - szóltam még utána gyorsan. Sosem volt még nálam, azt sem tudtam, hogy tudja hol lakom. Ez érdekes lesz, gondoltam. Ezt a lányt „hagytam cserben” a múlt héten, amikor beteg volt. Kinyitottam az ajtómat és lazán az ajtófélfának dőlve vártam, hogy kilépjen a liftből. 1-2 perc elteltével hallottam, ahogy a lift diszkrét csengője jelzi, hogy megérkezett, majd kilépett az előtérbe. Fehér-kék yankies pólót, farmert és edzőcipőt viselt. Fekete hullámos haja lazán omlott le a vállaira. Kék szeme mosolygott, ahogy rám nézett, miközben felém sétált. Az arca átlagosnak mondható, de a teste 10-ből 10es. Klasszikus homokóra alkat, kerek fenék, tenyérnyinél nagyobb cicik jellemezték, de engem már a pólóval megnyert magának. Amikor odaért elém, lábujjhegyre állt és nyomott egy puszit a számra. A parfümjének finom illata betöltötte az orrom és mosolyogva léptem el az útból, hogy beinvitáljam a lakásba.
- Mi szél hozott? - kérdeztem miközben bevezettem a nappaliba, ami egyben dolgozó szobaként is szolgált.
- Nem hívtál és épp a környéken jártam, hát gondoltam megleplek! - vonta meg a vállát és lehuppant a kanapémra.
- Értem - bólintottam, mintha mindent megmagyarázott volna. - Hozhatok valamit?
- Egy sör jól esne! - felelte miközben szemügyre vette a lakást maga körül. Talán már azt tervezi, mit változtat meg amikor beköltözik? - gondoltam magamban. - Na abból nem eszel babám, bármilyen fenséges segged is van! Tudom elég paranoid vagyok ezen a téren, meg hogy komoly gondjaim vannak az elkötelezettséggel, de hát ez vagyok én.
- Máris hozom! - feleltem majd kimentem a konyhába a sörökért.
- Figyelj, a múltkoriról... Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni... - kezdtem szabadkozni, amikor kisvártatva visszatértem, de bennem akadt a szó, amikor megláttam. Teljesen pucéran állt előttem. Ezt bizony nem láttam előre.
- Te szent szar... - nyögtem ki, ahogy álltam ott a sörökkel a kezemben, kocsányon lógó szemekkel. A csaj gyönyörű volt. Kerek cicik néztek velem farkas szemet, barna udvarú, kisujjbegynyi bimbókkal. A szemem éhesen pásztázta végig a lapos hasát, a köldökében megcsillanó apró ékszert, majd a trimmelt, sötét háromszöget a lába között. Ó azok a lábak... hosszú, izmos, formás lábak. Újabb alkalom, amikor se köpni, se nyelni nem tudtam.
- Ez most egy jó fajta „szent szar”, vagy „öltözz és tünés” fajta? - kérdezte mosolyogva, miközben párducléptekkel közeledett felém.
- Mi? - kérdeztem értetlenül, majd hirtelen magamhoz tértem. - A jó fajta, határozottan a jó fajta! - bólogattam gyorsan, mint egy idióta.
Te jóságos ég, amióta a kapcsolatom a húgommal és Candyvel, új szintre emelkedett hogy úgy mondjam, sokat vesztettem a lazaságomból. Gyorsan összeszedtem hát magam. Mikor odaért hozzám, kivette a kezemből az egyik sört, majd megragadta a felszabadult mancsomat és a kanapé felé húzott, miközben belekortyolt a sörébe. Mosolyogva követtem, közben a szemem le sem vettem a kerek seggéről, ami ott billegett előttem, hogy a kanapé felé tartottunk. Mikor odaértünk, felém fordult, kivette a kezemből a sörömet, majd az övével együtt lerakta a kanapé melletti kis asztalkára. Egy szót sem szólt, csak mosolygott, miközben elkezdte kioldani az farmerom övét, majd lassan kigombolta és hagyta, hogy a bokám köré hulljon. A farkam ekkor már igencsak kezdte emelgetni a fejét, mint aki tudja, hogy hamarosan dolga lesz. A boxeremet egyetlen rántással a térdemig lehúzta, majd egyszerűen a lábával letaposta a farmeromra. A lábát rajta hagyva, még közelebb húzódott, egészen hozzám simult, kettőnk közé szorítva az ágaskodó testrészem. Két kézzel megragadta a fejem, majd lehúzta magához, ám csók helyett, amire számítottam, bekapta az alsó ajkam és gyengéden ráharapott, majd elkezdte húzni. Pont mielőtt fájdalmassá vált volna, elengedte, majd abban a pillanatban lökött rajtam egyet, én pedig a kanapéra huppantam. Lassan, kacéran mosolyogva térdre ereszkedett előttem, majd tíz körömmel végig cirógatta a combjaim, majd azon túl fel egészen a mellkasomig, majd vissza. A következő körben, kinyújtotta a nyelvét, és miközben a körmeivel szánkázott végig rajtam, a nyelve ugyanezt tette a farkammal. A heréimnél kezdte, majd folytatta egészen a makkom hegyéig majd vissza. A következő körben, ismét jött a cirógatás, körömmel és nyelvvel, azonban a visszaúton már a szájába vette és ahogy a keze szánkázott lefelé a felső testemen, úgy nyelte egyre mélyebbre a dákóm. Éreztem, ahogy a makkom eléri a torkát. Arra számítottam, hogy majd elindul felfelé, de nem. Kis erőltetés után teljesen torokra vette a farkam. Leírhatatlan érzés öntött el. Ösztönösen felfelé löktem a csípőm, próbáltam még mélyebbre kerülni. Pár másodpercig lent tartotta, majd elindult felfelé, miközben éreztem, hogy a nyelve fickándozik a farkam alsó felén. Végül kiengedett a szájából és mosolyogva rám nézett, miközben egy kézzel lazán verni kezdte.
- Szép darab! - dicsérte meg a dorongom, majd visszavette a szájába és bólogatni kezdett. Észvesztő száj és nyelvmunkája volt a lánynak.
- Örülök, hogy tetszik. - válaszoltam neki, két elégedett sóhaj között.
Ahogy nőtt bennem a szexuális feszültség, úgy kerekedett felül bennem a vágy, hogy uraljam ezt az előttem térdelő nőt. Úgy látszik a lányokkal eltöltött este felébresztett bennem valamit. A kezem a lassan a tarkójára tettem, majd igyekeztem minél több fekete fürtöt összemarkolni. Amikor sikerült, határozottam megmarkoltam és elkezdtem vezetni a fejét le és fel. Erre rám emelte a tekintetét és láttam benne valamit, amitől még bátrabb lettem. Hátra húztam a fejét a hajánál fogva, ő pedig tátott, nyáltól csillogó szájjal nézett rám.
- Szeretsz faszt szopni, ugye te kis ribanc? - kérdeztem tőle mosolyogva.
- Imádok! - felelte elhaló hangon.
Erre felálltam, hogy lenézhessek rá, majd a haját továbbra is markolva a szájába toltam a farkam és lassan elkezdtem ki be húzogatni.
- Tedd a kezed a hátad mögé és kulcsold össze! - utasítottam, ő pedig tette, amit parancsoltam. - Jó kislány! - dicsértem meg és végig simítottam az arcán.
Egyre határozottabban és mélyebben kezdtem magam a torkára lökni, majd az egyik alkalommal ott is maradtam, amíg öklendezni nem kezdett. Akkor kihúztam, hagytam egy kis levegőhöz jutni, majd ismét mélyre mentem, amíg megint öklendezni nem kezdett. Ezt eljátszottam vele még néhányszor, amíg a felöklendezett nyála már folyt le a mellein. Ekkor kihúztam a farkam a szájából és a hajánál fogva talpra állítottam. A kezét, még most sem vette elő a háta mögül.
- Töröld le a szád! - kapta az utasítást, aminek maradéktalanul eleget is tett, majd a kezét azonnal visszarakta a háta mögé. Ekkor a haját még mindig szorosan markolva magamhoz húztam és gyengéden megcsókoltam, amit hálásan viszonzott.
- Arra van a háló. - mutattam a szoba felé, miután elengedtem a haját. Szó nélkül arra felé vette az irányt én pedig követtem, a seggét bámulva és csak arra tudtam gondolni, hogy rácsapok a ruganyos kerek popsijára.
Mikor odaértünk az ágyhoz, felém fordult.
- Mielőtt belevágunk, néhány dolgot tisztázzunk! - mondta kissé reszkető hangon.
- Elég domináns pasi vagy és ezt szeretem, de elég új nekem ez a terep. Szeretném, ha megállapodnánk néhány alapszabályban! - kissé félénken mondta mindezt és közben le sem vette a szemét a lüktető farkamról. Talán mert könnyebb volt, mint a szemembe nézni.
- Teljesen egyet értek, mert nekem is teljesen új ez a terep. - bólintottam rá.
- Mire gondolsz? - kérdeztem.
- Biztonsági szavakra például. - vonta meg a vállát, mint aki nem teljesen biztos a dolgában.
- Ok, mik legyenek? - kérdeztem
- Mondjuk, kegyelem, ha kezdenek a dolgok kényelmetlenné válni és azt akarjuk, hogy a másik lassítson.
- Rendben - bólintottam egyetértően
- Legyen vörös a másik. Amikor már túl sok!
- Ok, ezeket könnyű megjegyezni és nehéz félre érteni. - értettem egyet ismét. Kezdett a dolog egyre izgalmasabbá válni. Biztonsági szavak szexhez... Ez már valami. Soha nem volt részem hasonlóban, de izgatott már a gondolat is. Lena, Candy mit tettetek velem?! Egy olyan utat nyitottak meg előttem, amin eddig nem is tudtam, hogy végig akarok menni. De most, hogy ott vagyok előtte, határozottan rá akartam lépni, ezzel a gyönyörű, alázatos lánnyal.
- Még valami? - kérdeztem őszinte érdeklődéssel. Mivel mindketten tapasztalatlanok voltunk ezen a területen, nekem semmi nem jutott eszembe.
- Nem is tudom, azt hiszem majd menet közben kiderül - vonta meg a vállát, még mindig kerülve a szemkontaktust. - Neked esetleg valami hozzáfűzni valód? - kérdezte
Visszagondolva a húgomékkal eltöltött éjszakára, eszembe jutott mennyire tetszett, amikor Uramnak szólítottak.
- Csak Uramnak szólíthatsz, ha utasítalak valamire! - mondtam neki, és kicsit izgatottan vártam a válaszát.
- Igen Uram! - jött az engedelmes felelet, ami mosolyt csalt az arcomra.
- Jó! - feleltem - Nagyon jó kislány vagy! - dicsértem meg.
- Köszönöm Uram! - válaszolta elpirulva. Annyira bájos volt, hogy muszáj volt magamhoz húzni és megcsókolni. Kisvártatva elengedtem, majd végig járattam rajta az éhes tekintetem. Annyi mindent szerettem volna tenni vele, hogy hirtelen nem tudtam hol kezdjem. Itt áll előttem ez a gyönyörű és készséges lány, aki szó szerint csak arra vár, hogy minden parancsomat teljesítse. Részegítő érzés. Erről jutott eszembe a két sör, ami kint maradt a nappaliban.
- Menj és hozd be a söröket a nappaliból! - jött az első utasításom. Nem túl szexi az igaz. Ahogy kimondtam majdnem elröhögtem magam, de sikerült visszatartanom. Az ő arcán is mintha átfutott volna egy meglepett mosoly.
- Igen Uram! - válaszolta készségesen és kiment a sörökért. Az egyik széket, ami a szobában volt, odahúztam az ágy mellé, amíg visszatért. Elvettem tőle az egyiket, majd koccintottam vele, a fejemmel intve, hogy bátran húzza meg a sajátját, amit meg is tett.
- Mássz fel az ágyra, térdelj a szélére! - utasítottam. A sörét lerakta az éjjeliszekrényre, majd tette amit mondtam. Ott térdelt előttem az ágyon, velem pontosan szemben. Továbbra is kerülte a szemkontaktust. Aztán rájöttem. Ez is egyfajta kifejezésmódja a behódolásnak. De lehet akár a félelemé is. Azt pedig semmiképpen nem akartam, hogy egy pillanatig is féljen tőlem.
- Nézz a szemembe! - jött a parancsom és ő azonnal engedelmeskedett. Amit láttam azokban a ragyogóan tiszta, tengerkék szemekben, minden volt, csak félelem nem. Vágy, alázat, kíváncsiság és egy csepp imádat.
- Gyönyörű vagy! - mondtam neki szinte önkéntelenül, amit megint csak pironkodva fogadott.
- Köszönöm Uram! - mondta ismét a kőkemény farkamat fixírozva.
- Ülj a sarkadra, tárd szélesre a lábad! - ahogy tette amit mondtam, ámulva figyeltem a szétnyíló punciját, ami a kis háromszöget leszámítva, teljesen csupasz volt. A kis szemérem ajkai épphogy túlnyúltak a nagyokon, csiklója jól kivehetően duzzadt és nedves volt. Az egész punci nedves, szinte csatakos volt.
- Támaszkodj meg a hátad mögött és emeld fel a csípődet! - jobban szemügyre akartam venni a punciját. Ahogy ívbe feszítette a hátát a melle a gravitációt meghazudtolva, peckesen meredt felfelé, a puncija teljesen kinyílt. A nedvei, a feneke vágatába csorogtak lassan, nyúlósan. Felkeltem a székemről és az ágy elé térdeltem, egészen közel a puncijához. Elég közel ahhoz, hogy érezhesse a forró lélegzetem. Ráleheltem a puncijára, mint amikor az ember fagyos időben a kezeit próbálja melengetni. A teste vágyakozva megremegett. Szívtam magamba a nőiessége mámorító illatát és egészen addig bámultam igézetten a nyílását, amíg nyöszörögni nem kezdett a várakozástól. Ekkor vigyázva, hogy sehol máshol ne érintsem, belenyaltam a puncijába. Ugyanabban a pillanatban nyögtünk fel. Én az ízétől, ő a gyönyörtől.
- Nagyon finom a kis pinád. - jegyeztem meg, majd visszatértem és mohón falni kezdtem, amit hangos nyögésekkel és apró sikolyokkal hálált meg. Csípője önkéntelen táncba kezdett. Éreztem, ahogy egyre közelebb kerül az orgazmushoz. Gonosz gondolatom támadt.
- Nem élvezhetsz el amíg nem adok rá engedélyt! - utasítottam. Éreztem, hogy pillanatra megmerevedik, majd amikor ismét nyalni kezdtem, felengedett.
- Igenis Uram!
Hogy kicsit még jobban megnehezítsem a dolgát, mindkét kezemmel megragadtam a melleit és gyúrni, gyömöszölni kezdtem. Nyögései még hangosabbak lettek, csípője intenzívebb táncba kezdtek. Amikor a mellbimbóit összecsíptem és csavargatni kezdtem, a nyögései könyörgésbe csaptak át.
- Kérlek Uram! Áhh.. könyörgök... ohhh engedj... kérlek...
- Mire kérsz te kis ribanc? - kérdeztem két nyalás és csavarás között, gonoszul vigyorogva.
- Muszáj... ááááhh.... Elélveznem... Uram... oohhh... Uram... Kérleeeeeek - folytatta a könyörgést. A farkam majd felrobbant, hihetetlen módon felajzott a szenvedése.
- Nem is tudom! - feleltem neki miközben tovább nyaltam a punciját és sanyargattam a mellbimbóit.
- Jó kislány leszel? - kérdeztem tőle, tovább odázva az elkerülhetetlent.
- Az... ooh leszek Uram... kéhéhéhérleeeeek... áááhh - a teste remegett az erőlködéstől, hangja már-már síróssá vált, tényleg minden erejét összeszedte, hogy visszatartsa az orgazmusát, így hát úgy döntöttem kiérdemelte azt. Jobb kezemmel elengedtem a mellét és a szabad kezem két ujját azonnal belédugtam és vadul ujjazni kezdtem a reszkető pinát.
- Most élvezz! - utasítottam és ő egy hangos sikollyal átadta magát a jelek szerint elsöprő erejű robbanásnak. A hátára hanyatlott és vadul rángatózva élvezett. A számmal már képtelen voltam követni a mozgását, ezért csak az ujjaimmal basztam tovább, de azokkal keményen és gyorsan. Akkor sem hagytam abba, amikor az orgazmusa alábbhagyott. Próbált menekülni a nyomakodó ujjaim elől, de nem hagytam.
- Ne merj elhúzódni! - figyelmeztettem és folytattam tovább. Ő csak sikoltozott, a térdeit felhúzta a melleihez, és úgy szorította őket, hogy az ujjai belefehéredtek. Ekkor csapott le rá a második orgazmus. Szemei felakadtak és vinnyogva élvezett. Artikulálatlan nyögések, zavaros beszédfoszlányok törtek fel belőle, miközben rángatózva a kezemet a lába közé szorítva csaptak át rajta az orgazmus hullámai. Mikor végre elcsendesült, csak a lihegésünk törte meg a teljes csendet. Lassan elernyedt a teste, én pedig visszakaptam a karomat, ami csuklóig el volt ázva. Soha nem láttam ennyi punci nedvet, ezért kíváncsian kissé szétnyitottam a lábait, hogy jobban szemügyre vegyem. A mozdulatom, gondolom úgy értelmezte, hogy újra akarom kezdeni, mert hirtelen összerántotta a lábát, és kifulladva kezdte kántálni...
- Kegyelem Uram, kérlek, kegyelem, kegyelem, kegyelem... - hangja nem volt több mint egy elhaló fohász. Biztonsági szó, mikor már kezd túl sok lenni, emlékeztem.
Egy hang nélkül felmásztam az ágyra, szorosan melléfeküdtem és csak néztem a vágytól kipirult arcát, ahogy lehunyt szemmel pihegett. Lecsókoltam egy könnycseppet a halántékáról és csak cirógattam. Így feküdtünk legalább öt percig. Amikor végre kinyitotta a szemét, rám nézett és mosolyogva megcirógatta az arcom.
- Köszönöm Uram! - mondta igazi hálával, majd lehúzta a fejem magához és megcsókolt.
- Én köszönöm! - mondtam neki.
- Kérlek Uram, engedd, hogy gondoskodjam erről a szörnyetegről itt! - mondta miközben kettőnk közé nyúlva megmarkolta a lassan már fájdalmasan lüktető farkam.
A hátamra fordultam, egy párnát a fejem alá húztam, majd össze kulcsoltam a kezeim a fejem alatt.
- Kezdd el szopni a faszom! - utasítottam az én kis engedelmes szolgámat, aki azonnal felkelt és betérdelt a szét tett lábaim közé. Amikor meg akarta fogni a lüktető farkam megállítottam.
- Kezek nélkül! - és ő tette amit mondtam. Kezeit a háta mögött összekulcsolta, majd a térdein egyensúlyozva, a szájába szippantotta a dákóm és lassan érzékien szopni kezdte.
- Mélyebben! - utasítottam és nagyot nyögtem, amikor az orra hozzá belenyomódott a megnyírt szőrzetembe.
- Tartsd lent! Ez az! - éreztem az első öklendezését, de nem könyörültem.
- Tartsd még! - amikor azonban jött a következő, felrántottam a fejét a hajánál fogva. Hagytam, hogy vegyen pár mély lélegzetet, letörölje a felöklendezett nyálát, majd visszanyomtam a fejét a farkamra. Hangosan nyögtem az élvezettől, miközben megismételtettem vele párszor az előző mozdulatokat. Telesen beborított mindkettőnket a nyála.
- Menj a fürdőszobába és hozz pár törölközőt.
- Igenis Uram! - mondta engedelmesen és lemászott az ágyról. Kissé ingatag léptekkel elindult, de aztán megacélozta magát és eltűnt a fürdőszoba irányába. Mikor visszatért, még mindig az ágyon feküdtem.
- Törölgesd le magad, aztán engem!
- Igen Uram! - mondta és gyorsan letörölte magát, aztán hozzá látott, hogy engem is letakarítson. Gyengéd, gondoskodó mozdulatokkal törölt tisztára, majd amikor végzett, a törölközőt a székre terítette és megállt előttem, karjait a háta mögött összekulcsolva. Kerülte a pillantásom, megint csak a luktető farkamat bámulta.
- Nedves a pinád? - kérdeztem tőle. Meglepte a kérdésem, mert egy pillanatra a szemembe nézett.
- Igen Uram! - felelte megint a farkam fixírozva.
- Igen Uram mi? - kérdeztem vissza, mert elégedetlen voltam a válasszal.
- Igen Uram, a te kis kurvád pinája lucskos! - kicsit több volt ez mint eredetileg akartam, de imádtam, minden mocskos szavát.
- Miért lucskos a pinád? - kérdeztem vissza
- Azért, mert a kis ribancod pinája felkészült rá, hogy magába fogadja a gyönyörű faszodat Uram! - felelte alázattal. A mondat közepén lehunyta a szemét, úgy ízlelgette a saját mocskos szavait.
- Állj egy kicsit terpeszben, had lássam, ahogy szétnyílik az a lucskos picsa alattad.
- Igen Uram! - apró terpeszbe állt, miközben én folyamatosan pásztáztam a testét.
- Meseszép vagy! - mondtam neki egy kis áhítattal, kiesve a szerepemből, ami neki is feltűnt, mert egyenesen a szemembe nézett és egy ragyogó mosollyal ajándékozott meg.
- Köszönöm Uram! - pukedlizett gyorsan és kiszaladt belőle egy vihogás, ami annyira aranyos volt, hogy én is elnevettem magam.
- Ugye tudod, hogy most meg foglak baszni? - tértem vissza a szerepembe.
- Igen Uram, számítok rá.
- Mire számítasz? - kérdeztem vissza, mert megint csak elégedetlen voltam a válasszal. Erre lehunyta a szemét és úgy válaszolt
- Számítok rá, hogy keményen megbaszod a pinámat Uram! Számítok rá, hogy addig baszod a pinámat a hatalmas faszoddal, amíg már lábra sem fogok tudni állni! - ezúttal is túlteljesített a várakozásomon. A vörös köd kezdte ellepni az agyam. Nem tudtam, meddig vagyok még képes húzni ezt a kis kérdezz-feleleket.
- Keményen foglak megbaszni és még keményebben fogok élvezni, ugye ezt is tudod? - az arcát figyeltem miközben hozzá beszéltem. Egy ponton egy kis meglepetést véltem felfedezni az arcán, majd egy villanásnyi időre láttam, hogy a saját lába közé néz. Követtem a pillantását és láttam ahogy a puncija nedvei, lassan elkezdenek lefelé csorogni a combja belső oldalán.
- Igen Uram, tudom, hogy keményen fogsz megbaszni és élvezni!
- Mit szeretnél, hova élvezzek? - kérdeztem, mert ez tényleg érdekelt.
- Oda élvezel ahová szeretnél Uram, a te kis kurvád teste a tiéd Uram!
- Nem ezt kérdeztem! - mondtam neki vészjóslóra sikeredett halk hangon - Azt kérdeztem, te hová szeretnéd a gecimet!
- A számba Uram! - felelte habozás nélkül.
- Azt szeretném, ha a számba kezdenél el élvezni, majd az arcomra vernéd ki a faszod Uram! Szeretném lenyelni és szeretném az arcomon is érezni a forró gecidet Uram.
Már mindketten lihegtünk a várakozástól. A farkam fájdalmasan lüktetett. Fogalmam sem volt róla, hogyan fogom tudni megállni, hogy ne élvezzek azonnal belé. Felkeltem az ágyról, szorosan melléálltam, megmarkoltam a haját, majd a fejét magamhoz húztam. Pár centire volt a szája a számtól, amikor megállítottam. Csókra számított, mert kicsit elnyílt a szája és lehunyta a szemét. Gonosz módon ezt a pillanatot választottam, hogy az ágyra lökjem. Ijedt sikkantással hassal esett be az ágyba.
- Négykézlábra, széles terpeszben, majd ereszkedj le a könyöködre és pucsíts, ahogy csak tudsz! - adtam ki az utasítást. Elégedetten szemléltem, ahogy elhelyezkedik a parancsomnak megfelelően. Ekkor közelebb léptem hozzá és belemarkoltam a puncijába, a tenyeremmel annyi nedvet felfogva amennyit csak tudtam. Egy hangos nyögés hagyta el az ajkát. Amíg az egyik kezemmel a nedveivel kenegettem a farkam, a másikkal a fenekét simogattam.
- Úgy foglak megbaszni, mint egy szukát! - mondtam neki halkan, miközben tovább simogattam a segge mesés félgömbjeit.
- Úgy foglak megbaszni hátulról, ahogy egy kan kutya bassza meg a szukáját!
- Igen Uram, basszál meg, mint egy szukát! A szukád vagyok, a te engedelmes, hűséges szukád!
Bársonyos puha bőr feszült az izmos ruganyos félgömbökön. Nem tudtam ellenállni és egyszer csak, egy hirtelen mozdulattal jókorát húztam rá. Egy meglepett sikoly szakadt fel belőle. A feneke azon nyomban elkezdett pirosodni. Lassan kirajzolódott rajta a tenyérlenyomatom. Mint egy billog, az a tenyérlenyomat világosan jelezte, hogy ez a nő az enyém.
- Most már az enyém vagy! - mondtam neki, hogy ő is tisztában legyen a tényekkel.
- Igen Uram, a tiéd vagyok! A te engedelmes szolgád vagyok! - Magával ragadott az alázata. A már benedvesített faszom a pinája bejáratához igazítottam és egyetlen mozdulattal tövig nyomtam belé. Egy fájdalmas sikoltás hagyta el az ajkát, így hagytam neki pár másodpercet, hogy szokja a méretem. Mikor elkezdte lágyan ringatni a csípőjét, elkezdtem határozottam baszni. Minden második, harmadik lökésnél rácsaptam egyet a fenekére. Mikor már kezdett vörössé válni a bőre, eszembe jutott róla a biztonsági szavunk. Nem akartam túl messzire menni, ezért megmarkoltam a csípőjét és vadul dugni kezdtem. Pár tucat lökés után éreztem, hogy közeledik az elkerülhetetlen vég és egy pillanatra magam is csodálkoztam, hogy eddig bírtam. Még löktem párat, miközben figyelmeztettem, hogy nem sok van hátra. Erre megfeszült a teste, felkészült arra, ami jött. Kirántottam magam belőle, ő pedig villámgyorsan megfordult, a szájába kapta a faszom és vadul szopni kezdett. A válla mozgásából még láttam, hogy a csiklóján vadul köröz, aztán robbantam. Nem tudom mit mondtam, vagy hogy egyáltalán mondtam-e valamit, csak azt tudom, hogy az egyik lábam felraktam az ágyra, két kézre fogtam az arcát, és csak basztam a száját, miközben élveztem. Az első pár spriccem olyan erős volt, hogy a magom kibuggyant a száján, de nem engedte el a farkam. Erőteljesen szívta, cumizta, majd kivette a szájából és az utolsó lövelléseket az arcára irányította. Amint a gecim folyni kezdett az arcán, ő is elélvezett. Minden erőm elhagyott. Mellé rogytam az ágyra és a tagjaimat szétvetve a hátamon feküdtem és csak pihegtem. Ő is ugyan ezt tette, csak velem ellentétes irányban és hason. Nem tudom meddig feküdtünk így. Egyszer csak felkelt, felvette a törölközőt, megtörölte a geci áztatta arcát, majd mosolyogva mellém feküdt, fejét a mellkasomra hajtva.
- Wow... - mondta és csak feküdt tovább, apró köröket rajzolgatva a mellkasomra.
- Ja... wow - értettem egyet, mire mindketten nevetni kezdtünk.
- Későre jár. - jegyezte meg az órára pillantva - Mennem kéne.
- Ne! Nem kell menned! - tiltakoztam.
- Aludj itt! - kértem és közben nem hittem a saját a fülemnek. Én kérek egy nőt, hogy maradjon? Példátlan. Ahogy a nő is mellettem, gondoltam vissza az elmúlt órákra.
- Na jó, - egyezett bele - de csak mert nem hiszem, hogy képes lennék járni!
- Erre ismét mindketten elnevettük magunkat.
Megmozdulni is alig volt erőm, de valahogy elhelyezkedtünk az ágyon, bebújtunk a takaró alá, összeölelkezve aludtunk el.
Beküldte : donjacinto