Az első szexrandi - Attis75 naplója

itt minden a szexről szól!

Kepek

Most nézik


Kepek

Keresés a szexképekben


Keresés:

Pillanatkép

Reklám


Keresett képek


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Az első szexrandi


2021-05-27 07:21:42

blog

A történet műfaját tekintve erotikus, de meglehet néha kicsúszik ebből a kategóriából. Amikor egy férfi, és egy nő álmodik a nagy találkozásról, az nem mindig úgy sikerül ahogy elképzelik. Meglehet ez azért van mert túl komplikálják. Egyetlen szabály van! Mindig légy önmagad, és tiszteld a partnered. A nő érezze azt hogy nő, a férfi azt hogy férfi. Egy kapcsolat akkor lesz sikeres, ha meg van a kölcsönös odafigyelés, a kölcsönös tisztelet, és a szeretet. A történet folytatása egyes embereknek túl erős lehet, megpróbálom az erotikus keretek között tartani. Ha boldoggá akarunk tenni egy nőt, akkor ismernünk kell a testét.
A nők melle egyik legkiemelkedőbb testrész. Érdemes több figyelmet szentelni a csodás kebleknek. Imádják, ha kényeztetik. Megtudhatják, a férfi mit tud nekik nyújtani, mennyire figyelmes, és tapasztalt. A nők sokkal gátlásosabbak az első intim együttlétnél. Ha mellek kényeztetésével inditunk azzal oldhatjuk a gátlásokat, és könnyebben nyílnak meg.
A folytatás!
A szemedben látom, te már többre vágysz. Szeretnél minél előbb a lényegre térni, felsegítelek. Egymással szemben állunk, és levetköztetlek. Ott állsz előttem szexi fehérneműben. Megdicsérem alakodat, csodás tekintetedet. Gyönyörű vagy kedvesem. Megköszönöd, és csókot adsz. Te is levetköztetsz. Ott állok egy boxeralsóban, egymásra pillantunk. Majd felkaplak az ölembe, és megindulok veled a fürdőszoba irányába. Tele engedjük a kádat jó meleg vízzel, sok habbal. Csinálunk egy kis hangulatos zenét. Pezsgőt bontunk, és beülünk a kádba.
A rómaiak nagy találmánya volt a fürdő. Ők már akkor tudták, hogy a közös fürdés megteremti, a test, és a lélek kapcsolatát két ember között. Én szeretem ezt a hagyományt, és ha tehetem ápolom is. Fürdés közben sokat beszélgetünk, megismerjük egymást. Lábunk kutat, keresi a másik testét. Finoman, siklik a vízben. Jót nevetünk a sok hab meg mindent beborít. Aztán kisegítelek a kádból, tőrülközöt teritek rád, és magam is megtörölközöm. Mindketten felvesszük a köntöst, aztán egy hirtelen mozdulattal ölbe veszlek. Beviszlek a szobába. Ott finoman az ágyra doblak. A nők ezt élvezik. Élvezik ha az ágyban forgatják, dobálják, a lábuknál fogva mozgatják. Azt szeretik ha a férfi irányít. Rá vetem magam, mint egy tigris aki éppen a zsákmányára vadászik. Szenvedélyes csókolozásba kezdünk, aztán lejjebb csúszom. Kibujtatom a csodás melleidet, csókokkal jutalmazom. Hajamba markolsz, és a fejemet lejjebb tolod. Már szinte alig várod már. Forró öled, mint a tűz okádó vulkán, melyből kitőrni készűlnek az elfojtott vágyak. Megmarkolom a két combodat, és a számmal, valami csodát csinálok, hisz tested vonaglik a kéjtől. A nyelvem, mint a koribli szárnycsapása úgy jár fel, és le.
Az orális szex csodálatos örömet tud okozni, de csak úgy jó ha kölcsönös. Érdemes a férfinek kezdenie, mert utána a nő szenvedélyesebben csinálja. Miután ízelítőt adtam a nyelvtudásomból, a kedvesem is megszeretné mutatni mit tud. Feláll, megcsókol közben a bal mellbimbómat csavarja. Egyszerre
élvezem, és nem is. A csók és a fájdalom érdekes párosítás. Aztán elindul lejjebb, csókolja, harapdálja a testem. A hasamnál nagyon érzékeny vagyok, ez egy kényes terület. Innéttől már csak egy kis lejtő választja el az intim zónát. A gatyán keresztül harabdálja a férfiasságomat, mint aki fel akarná falni. Egy vad nőstény oroszlán, mely csak egyet akar játszani a zsákmánnyal. Lerántja rólam az alsót, és addigra már a botom, mint az árbocrúd úgy áll. Végig nyalja a tővétől, a hegyéig. Aztán szájába veszi, és megszólaltatja, mint egy hangszert. A legszebb melódia amit eddig hallottam. Miközben a nyelvtudást gyakorolja, nem feledkezik meg a két golyóról sem. Megmarkolja, csavarja, aztán egyiket a másik után szájába veszi, szívja, és szorítja.
Vége a franciázásnak, az ágyra fektetem. A szerszámom, most már acélos, megvolt az olajozás is. Óvatosan behelyezem a barlangba, és hátra húzom mindkét kezét. így kapja meg az örömet. Nem akarok fukarkodni, oda teszem magam. Aztán megfordítom, és szemből hatolok bellé. Lassan indítok, figyelve az érzéseire.
Ez már a végjáték. Nem szabad a maximumot nyújtani elsőre. Elegendő, csak ízelítőt adni. A testedet dobálva, éled meg az orgazmust. Nagyokat sikoltva, nyögdécselve fut rajtad át az élvezet. Megköszönöd, és azt mondod most én is viszonzom neked. Elém térdelsz, és nem kíméled a szerszámomat. Kézbe veszed, csavarod, és ajkaid közé veszed. Addig kényezteted, míg a benne levő sperma forró láva ként nem spriccel a melleidre. Aztán a még lüktető botomnal szét kened magadon.
Együtt elindulunk tusolni. Közben arról beszéltünk, hogy lesz folytatása.


Írta:Attis75
Olvasták: 91 X

Ezeket olvastad már?Teenage
szex
összefogom a két faszt
valami szex
Hopyhe remeg a háj báj
punci
Hopyhe paryba baszik
Pig in pink
Mónika
Oscar új élete
Változik a világ
Mai szerelmem
valami
Pisil a pina a faszomra baszás közben
Moncsa képei
Diana helyett
közeli!!
Faszt
punci nyalás
hopyhe jelszavas fotói
Pisiszex fórum!
Ez meleg
Tabu nélkül
ennek
Zoli, Laci Bácsi,Ági néni és Monkey
Nem vagyok buzi :) :)
Hopyhe Melinda oh
Méret a lényeg?
szexblog napló
Tipcsike
Hopyhe Melinda
móni
punci
Sziasztok
Melinda Shy
Képcsere
Monique Covet
Napi háj királyn? - Lizzie bbw
Emlékek otthonról!!!
Nem vagyok buzi egyáltalán
Cím nélküli blog
Giga csöcsök
Melindát megbasszák
Ki játszana el
Julcsi, és Marci szeretkezése
Amat?r szexkép cím
Cigány vagyok
csak engem érdekel?
Ex barátnőmről vélemény?
csak úgy!
Hopyhe pinája
Öntsd rám!
Az első szexrandi
Dagi n?k vagy csak mese?
Kis faszú fiúl
Az első lezbi kalandom
Mai háj királyn?
fasz fotók pina fotók
Régi álmok
Ezüstlakodalmi ajándék egy kis hibával
Diana kurva