Julcsi, és Marci szeretkezése - Attis75 naplója

itt minden a szexről szól!


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


Julcsi, és Marci szeretkezése


2021-03-22 07:48:32

blog

A történtet főszereplője két fiatal , akik megtalálták egymásban a boldogságot. Marci 22 éves, Julcsi 19 éves. Két szerelmes akik, ha csak tehetik élvezik egymást testétnek minden örömét. Boldogok, szépek, tele élettel, és vidámsággal. Marci apja nagy horgász, amikor csak teheti lejön a tóra. Van egy kisebb csónakháza, stég is van hozzá. Ez a kis házikó, ideális búvóhely két szerelmesnek . Bár, nekik aztán mindegy. Ők bárhol szexelnek akár még a csillagos ég alatt is. Az sem zavarja őket, ha valaki arra jár, és meglátja. Nem ez lenne az első ilyen eset. Laci bácsinak nem messze van a horgász helye. Amúgy ő is nagy horgász, és többször volt tanúja a két szerelmes szeretkezéseinek. ilyenkor beáll egy fa mögé, előveszi a farkát, és hamar rá is ránt. Nagy nyögések közepette szokott elélvezni. Ezt persze már Marciék is észre vették , de öket ez csak felizgatta. Mindkettőjük nagyon élvezte az öreg kukkolását, ettől még izgalmasabb lett az együttlétük.
Kézenfogva kisétáltak a stégre, leterítettek egy plédet, majd leültek egymás mellé. Egymás szemébe néztek, és mindkettőjük szemében ott volt a szenvedély. Julcsi egy heves mozdulattal a fiú nyakára helyezte a kezét, és magához húzta Marcit. Forró csókolozás vette kezdetét, melyben mindkettőjük nyelve bőven kivette a részét. Marci felállt, és felsegítette a lányt is. Mikőzben csókolta, a keze a lány fenekére tapadt, és erősen markolta. A lány szoknyája alatt egy kis tanga feszült amit Marci megragadott, és felfelé húzta. Az alsó nemű belevágott Julcsi puncijába, ami eléggé lucskossá vált az izgalomtól. Vegyük le a felsődet! Mondta Marci, és egy mozdulattal megszabadította, kebleit a ruhadarabtól. Most te jössz! Vedd le a pólómat. Kétszer nem kellett mondani. Már is mindketten félmeztelenül álltak. Julcsi csodás mellein a napsugarai táncra perdültek. Mellbimbói hegyként meredtek előre a fiú tekintetének. Tenyerét Marci mellkasára tette, simogatta aztán a mellbimbóját kezdte csavargatni. Majd a szájába vette, szívta, és nyalta. Ez, a fiút is beindította. Neki is látott a szép mellek kényeztetésének. Amíg az egyik mellét csókolgatta, addig a másikat masszírozta, csavargatta a mellbimbóját. Majd mindkettőt marokra fogta, és egymáshoz nyomta, felváltva csókolta, szívta, és érzékien harapdálta. Adott a lány szájára is egy csókot, és a szemébe nézett, üzenve, most sebességre kapcsol. Közben az Laci bácsi, aki amúgy 55 éves, a fa mögött les, és veri a farkát. Nagyon élvezi a kukkolást, nincs ezzel semmi baj. Marci megfordítja a lányt aki a stég korlátjába fogodszkodik. Aztán felhajtja a szoknyát, és a Julcsi gyönyörű kerek fenekét csókolgatja, nyaldossa. Majd félre húzza a bugyit, és belenyal a finom illatú, zamatos ízű mézédes punciba. Miközben felváltva nyalta , a puncit, és a popsilyukát elővette a farkát, ami már akció készen állt. Egyet-kettőt vert rajta, majd oda tolta a lány szájához, aki érzéki nyelvjátékkal jutalmazta meg a fiút. Végig nyalta a makkjátol egészen a tövéig, majd ott a fiúnak egy forró csókot nyomott. Aztán vissza tért a vértől feszülő makkjáig, amit először csak körbe nyalt, majd ajkai közé fogta. Szép lassan az egész hímtag eltünt a szájában. Amint újból szabad lett, felsegítette a lányt, és neki döntötte a korlátnak. Lehúzta róla a szoknyát, és a lucskos alsóneműt. Majd maga is lerúgta a nadrágját, ami csak akadályozná. Hátulról a farkát a lány puncijához nyomta, először a makkját le-föl húzogatta, hogy elnyújtsa a behatolást körül vevő izgalmat. Szép lassan betolta egészen tövig, a lány ekkor felsikoltott. Ez volt az a sikoly, amely már az első csóknál megfogant, és csak most született meg. Innéttől már végig a férfi irányított , a nő átadta a testét egy újjabb gyönyörért, egy újjabb szenvedélyes orgazmusért. A férfi kihúzta a farkát, és megfordította a nőt
Julcsi megkapaszkodott a korlátban, a férfi megmarkolta a csípőjét, felemelte, és úgy hatolt bele újból, és újra. A nő, lábával átkulcsolta a férfi derekát. Minden eggyes lökésnél, hangos nyögések, sikongatások hagyták el a száját. Julcsi élvezett, ez volt a leghangosabb sikoly. Ez volt a gyönyör melyre teste annyira vágyott, beleremegett minden porcikája. Pár másodpercig még a lélegzete is elállt. Mikor csitolult az orgazmus okozta láz, megfogta Marci derekát, és közelebb húzta magához. Amár robbanásig feszűlt farkát kezdte szájával édesgetni. Szopta amennyire, csak bírta. Imádta kedvese szerszámát. Nem az a finnyás fajta lány. Örömmel veszi szájába, hogy ő is akkora örömet okozzon neki, mint amekkorát ő kapott. Marci már nem bírta tovább a lány szájjába élvezett, és az kicsordult az ajkai szélén. A lüktető farkából még néhány csepp a melleire folyt. Ezt Julcsi szétkente magán. Majd megpuszilta párja farkát. Marci hatalmas csókot nyomott kedvese szájára. Miközben ők, ölelték, csókolták egymást. Addig Laci bácsi is felnyögött a fa mögött. Marci, és Julcsi csak mosolyogtak ezen, és meztelenül belevetették magukat a vízbe. Ott folytatták tovább szenvedélyes, szerelmi életüket!
Írta:Attis75
Olvasták: 6115 X

2021-11-16 17:13:38
Gabcsikó
---*---
Remek történet, gratulálok! Nem csak Laci bácsi élvezett rajta, haem én is.
---*---2022-03-15 11:42:51
Attis75
---*---
Gabcsikó örülök, hogy tetszett a történetem. Jó élvezést máskor is!
---*---2022-06-27 11:21:56
perverz71
---*---
Miért lógós a csöcse ?
---*---2022-08-07 06:50:56
Kulcsar67
---*---
Mert szét van kurva
---*---2022-08-07 06:50:59
Kulcsar67
---*---
Mert szét van kurva
---*---2022-11-07 20:59:30
bencze93
---*---
????❤️????
---*---2022-11-07 22:46:54
bencze93
---*---
????❤️????
---*---2023-01-17 19:09:35
visti
---*---
Julcsinak 19 évesen úgy lóg a cickója mint egy 65 és fél éves nőnek. Vagy rosszul látom?
---*---2023-02-24 14:35:41
sharon87
---*---
Helló drága, hogy vagy? a nevem Sharon Arnett, nagyon örülök, hogy megismerhetlek, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot közvetlenül a privát e-mail címemen ( sharonarnett809@gmail.com ) csak e-mailben tudok megbeszélni veled valami

2023-03-14 07:29:48
Attis75
---*---
Azért lóg a cicije, mert nagyok!
---*---2023-03-14 07:33:10
Attis75
---*---
Sharon nem írok emailt! Írj üzenetet! Biztos vírust akarsz küldeni. Nem te vagy az egyetlen aki ezzel próbálkozik. Adathalász kém programot akarsz telepíteni, ha megnyitom az emailt, mindenhez hozzáférsz.
---*---2023-03-14 07:36:37
Attis75
---*---
Flora112 neked sem írok emailt, és a másik 12 nek sem. Ne is próbálkozzatok!
---*---2023-03-14 07:36:47
Attis75
---*---
Flora112 neked sem írok emailt, és a másik 12 nek sem. Ne is próbálkozzatok!
---*---2023-03-14 07:36:53
Attis75
---*---
Flora112 neked sem írok emailt, és a másik 12 nek sem. Ne is próbálkozzatok!
---*---2023-03-14 07:36:58
Attis75
---*---
Flora112 neked sem írok emailt, és a másik 12 nek sem. Ne is próbálkozzatok!
---*---Ezeket olvastad már?szexblog napló
Kis faszú fiúl
összefogom a két faszt
közeli!!
Mónika
Nem vagyok buzi :) :)
csak úgy!
Cím nélküli blog
Mai háj királyn?
Régi álmok
valami
Családias
Dagi n?k vagy csak mese?
Nem vagyok buzi egyáltalán
Hopyhe Melinda oh
Tipcsike
ennek
Használható köcsögje roma pároknak.
Méret a lényeg?
Pisil a pina a faszomra baszás közben
Melindát megbasszák
Változik a világ
Az első lezbi kalandom
punci
Mai szerelmem
Szomszéd asszony
Képcsere
fiatal lány
Amat?r szexkép cím
Hopyhe remeg a háj báj
Egy kalandom története...
Reggeli faszom.
Melinda Shy
Hopyhe pinája
valami szex
Ingyenes
punci nyalás
Helló Győrben keresek
Ki játszana el
szex
Oscar új élete
Napi háj királyn? - Lizzie bbw
Moncsa képei
Pàrokhoz csatlakoznék győrben
Vas megye
Julcsi, és Marci szeretkezése
Hopyhe Melinda
Cigány vagyok
Az első szexrandi
Faszt
Ex barátnőmről vélemény?
Tabu nélkül
Pisiszex fórum!
fasz fotók pina fotók
Giga csöcsök
Emlékek otthonról!!!
Szex
Hopyhe paryba baszik
Pig in pink
csak engem érdekel?
Hotbull, amit kerülj
Sziasztok
Zoli, Laci Bácsi,Ági néni és Monkey
punci
Valaki keri? Tali
Monique Covet
Diana helyett
Teenage
Diana kurva
Öntsd rám!
Extrém
hopyhe jelszavas fotói
Ezüstlakodalmi ajándék egy kis hibával
Kaposváron?
Ez meleg