szextörténetek - szex fórum

itt minden a szexről szól!

Kepek

Most nézik


Kepek

Keresés a szexképekben


Keresés:

Pillanatkép

Reklám


Keresett képek


Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!


szextörténetek - szex fórum



A hozzászóláshoz be kell lépned.

» Vissza a témákhoz / Új szoba(téma) nyitása «



CSOCSO KATÉTER



2019-06-21 17:02:32

Julie kivágott újságcikkek között matatott. Valahogy sehogy sem állt össze neki a dolog. A rendőrség már napok óta Leonov nyomában volt, meggyőződésük szerint ugyanis az orosz férfi lelkén szárad annak a családnak a halála, akiket borzalmas kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy héttel ezelőtt a harmincnyolcadik utca egy kis lakásában: elmetszették a torkukat. Rablótámadás, szerelemféltés – kiabáltak a szalagcímek, majd hamarosan napvilágot látott a gyanúsított személye, s a nyomozóknak többé kétségük sem volt afelől, hogy a gyilkosság hátterében csak és kizárólag az orosz maffia, s a kábítószer kereskedelem állhat. Vélhetően leszámolásról van szó, a családfő drogügyletbe keveredett, a feleség és a két kisgyerek pedig ártatlan áldozatai a mészárlásnak. Stanislas Leonov pedig büntetett előéletű, többször keveredett zűrös ügyekbe, azonban mindannyiszor megúszta – hála azon köröknek, melyekben otthonosan mozgott. Barátai mindannyiszor megvásárolták szabadságát, hol óvadék fejében, hol az adott tárgyalást lefolytató bíró zsebébe tömött ropogós dollárok ezreivel. Így megy ez errefelé – gondolta Julie, s tovább kutatott a megjelent újságcikkek között. Egyrészt, leendő oknyomozó újságíróként tisztában kell lennie az aktualitásokkal, másrészt egyre jobban izgatta ennek a pasasnak a kiléte, aki olyan gyorsan tűnik el a rendőrök szeme elől, mint a kámfor, s akárhányszor kattan is kezén a bilincs, mindannyiszor megússza. Ha valahogy sikerülne a nyomára bukkannia, ha valahogyan sikerülne szóra bírnia, na, abból olyan riport születne, hogy az a vén hülye Matthews a szerkesztőségben végre kénytelen lenne komolyan venni, és tisztességes dolgokról írhatna, nem csak a legfrissebb pletykákról. És őszintén szólva, kétségei voltak afelől, hogy Stanislas gyilkolta meg a családot. Neki ennél kifinomultabbak a módszerei. Legalábbis azok alapján, amiket a rendőrségi jelentésekben olvasott. „Véletlen” balesetek, megmagyarázhatatlan eltűnések – és csak ritkán piszkította be a kezét. Elmetszeni a torkot – kisstílű. És egyetlen szemtanúra alapozni, aki egy rohanó alakot látott éjjel a sötétben, nos, balgaságnak tűnt. Julie-t a becsvágy hajtotta, s mit sem törődött a veszéllyel, mely egy ilyen vállalkozással járhat. Sok rendőrnek tört már bele a bicskája Stanislas Leonovba, ő pedig még csak nem is rendőr, hanem egy kezdő újságírócska. De nem érdekelte. Azon tűnődött, miként keríthetné elő a fickót. Talán a legjobb volna, ha kérdezősködne egy kicsit utána.

- Jobban teszed, ha kimaradsz ebből az ügyből – mondta Tony, miközben intett a lengén öltözött pincérnőnek egy újabb pohár whiskey-ért. Tony Stewart a philadelphiai rendőrkapitányság nyomozójaként indulatos természetéről, rendőri túlkapásokról, mindazonáltal bravúrosan felgöngyölített ügyeiről volt hírhedt. Julie két évvel ezelőtt ismerte meg egy akkori ügy kapcsán, még főiskolai hallgatóként. Nem mondhatni, hogy barátság szövődött volna kettejük között, sőt, mai napság is inkább a pokolba kívánta a zsarut, hiszen öntelt, egoista, erőszakos fráternek tartotta. Azonban szüksége van a segítségére, így lenyeli a békát, és elviseli ezt az alakot, na meg ezt a közönséges helyet, ahol találkozniuk kellett. A Black Velvet Philadelphia valaha szebb napokat látott night clubja volt, a kilencvenes évek közepéig VIP vendégek töltötték meg a szórakozóhelyet, ezt követően egyre inkább veszített vonzerejéből, s mára lepukkant, füstös odúként főként a házasságukból menekülő hűtlen férjek és szeretőik, valamint prostituáltak látogatták. És persze a Tony-hoz hasonló alakok.
– Mocskos egy ügy lesz ez, már látom. Nem neked való – tette hozzá, miközben megpaskolta a pincérnő fenekét, aki már fordult is a következő pohárral.
- Értékelem a figyelmességed, de tudok magamra vigyázni – felelte Julie – Inkább mesélj: hogy alakul a nyomozás? Sikerült már kideríteni valamit?
- Semmi olyat, amit a tiétekhez hasonló lapok le ne hoztak volna – vigyorgott a rendőr.
- A miénkhez hasonló lapok, mi? Hol lehet Leonov? Van terhelő bizonyíték, ami hozzá köthető? Kiderítettetek valamit a családról? Valóban lehetett közük drogügyletekhez?
- Gondoltál már rá, hogy szakmát tévesztettél? A nyomozás eredményeit bizalmasan kezeljük - nem véletlenül. Amint valamelyik balfék kikotyogta, hogy Leonov neve felmerült, mint gyanúsított, már bottal üthettük a nyomát. Távol áll tőlem mimóza lelked megsértése, de csak púp vagytok a hátunkon.
Julie elengedte füle mellett a nyomozó megjegyzését. Tekintete egy szakállas, nagydarab férfira tévedt, aki már percek óta kettejüket figyelte. A tag a bárpultnál üldögélt, körülbelül másfél méterre tőlük, majd miután észrevette, hogy Julie is őt nézi, felhajtotta az italát, és elindult a kijárat felé. Pár pillanatig még követte tekintetével, aztán visszafordult Tony-hoz: - Túl sokat iszol. Még megárt. Késő van, elindulok haza. Jobb lenne, ha te is ezt tennéd – mondta, s elsétált. Teljesen felesleges volt idejönnie, csak pazarolja az idejét Tony-val.

November vége volt, már fagyott odakint. A feketeséget csupán egy-egy utcai lámpa fénye törte meg. A csatornafedelekből meleg füst szállt felfelé, s a távolban tűzoltósziréna visított. A lakása csak pár sarokra van innen, nem szükséges taxit fognia, körülbelül tíz perc alatt hazaér. Nem félt, nem volt paranoiás, egyszerűen csak nem szeretett egyedül sétálgatni éjjel, ez egy veszélyes környék. A közbiztonságra manapság egyre kevesebb pénz jut a városvezetés büdzséjéből, egyre több a betörés és a lopás, mindez feladja a leckét a rendőrségnek is. Átsétált egy zebrán, majd balra fordult a tizennegyedik utcára. Reklámtáblák világítottak, bárok, éttermek, bevásárlóközpontok és mozik hirdették kínálatukat, néhol megállt és végignézett a kirakaton, holnap talán be is tér valamelyik üzletbe. Julie-t negyedik emeleti lakásától már csak egy kisebb útszakasz választotta el, amikor valaki vállon ragadta, és befordította a ruhaüzlet melletti sötét sikátorba.
Az alak a falnak szorította, aztán lehajolt hozzá és megcsókolta. Julie próbálta ellökni, de a férfi sokkal erősebb volt nála. A szorítás ezután engedett, de a férfi befogta a száját: - Nehogy kiabálni kezdj, én vagyok az – ennyit mondott, aztán levette kezét Julie szájáról. Pár másodperc alatt felocsúdott rémültségéből, és akkor már világos volt számára, hogy az „idegen” kicsoda. – Magad mondtad, hogy ideje indulni, gondoltam veled tartok. Ne majrézz az előbbi miatt, nem akartalak megijeszteni.
- Te nem vagy normális! – kiabálta Julie – Miért osonsz mögöttem, te elmebeteg állat?
- Halkabban. Emlékeim szerint hátulról szereted – a sötétben is kivehető volt, hogy vigyorog. Tony a két évvel ezelőtti esetre célzott. Julie akkoriban került a Philadelphia News-hoz, frissdiplomásként, és folyton a nyakán lógott. Persze, nem abban az értelemben, ahogy szerette volna. Tony sosem érdekelte igazán, csak a legújabb fejlemények egy-egy ügy kapcsán. Ráadásul Julie-nak vőlegénye volt, és talán hozzá is ment volna, ha nem találja otthon a pasast egy kolléganőjével, félreérthetetlen helyzetben. A lány kidobta a vőlegényét, majd félig bosszúból, félig saját lelkének ápolása gyanánt lefeküdt Tony-val. Utóbbit szívesen elfelejtette volna, ha a rendőr nem juttatja minduntalan eszébe.
- Tűnj el – felelte most már lekezelően.
- Nem hiszem, hogy valóban azt szeretnéd – mondta Tony. Ismételten falhoz szorította a lányt, s erőszakosan megcsókolta. Julie az elején még próbálkozott, hogy kiszabaduljon a férfi szorításából, aztán felhagyott vele. Ha őszinte akart volna lenni magával, még élvezte is. Tony értette a dolgát, erre tisztán emlékezett. A rendőr kigombolta Julie kabátját, aztán nekilátott az ingének is. – Itt akarod? – kérdezte zihálva Julie. Tony nem felelt, csak tovább csókolta a nyakát, gombolta az ingjét, és simogatta a lány mellét. Aztán lejjebb csúsztatta a kezét, egyre lejjebb és lejjebb, Julie szoknyája alá. Érezte, hogy a bugyija már nedves. Hatalmas, erős kezével behatolt a lány bugyijába, és elkezdte masszírozni a punciját. Julie mindezt halk nyögésekkel nyugtázta, nagyon kívánta a nyomozót, szinte teljesen magán kívül volt. Olyan régen kefélték már meg. A gondolatra, hogy Tony mindjárt megbassza itt a sikátorban – mert biztos volt benne, hogy megbassza, nem, nem áll meg ennyinél, ő nem olyan -, csak egyre nedvesebb lett. Csiklója pedig egyre csak duzzadt Tony keze alatt, minden érintésre érzékenyebben és érzékenyebben reagált. Régen volt már férfivel, s bár maszturbálni szeretett, az mégsem olyan, mintha valaki dolgozik rajta a kőkemény farkával. Akarta, hogy a rendőr belérakja a kőkemény, vastag péniszét. Rakja belé megint! Mint két évvel ezelőtt. Sem előtte, sem utána nem volt olyan orgazmusa, mint vele. Amikor megcsinálta. De Tony még nem akarta megbaszni. Lassan a lány nedves vaginájába csúsztatta a mutató ujját. Julie felnyögött, fejét hátrahajtva élvezte a dolgot. Tony már alig bírt a nadrágjában maradni, neki már a bárban merevedése volt Julie-tól, szinte megőrült a vágytól, hogy ott helyben megdöntse az asztalon vagy a wc-ben. Sok nőt kúrt már meg, de az az „eset” még mindig felizgatta, ha a zuhany alatt kiverte magának, gyakran Julie-ra gondolt, ahogy rakja, egyre csak rakja hátulról, aztán análisan, mígnem a fenekébe élvez egy hatalmasat. Most már a másik ujja is a lány puncijában volt, aztán a harmadik is, így ujjazta egyre gyorsabban, és szívta a nyakát. – Bassz meg – kérte, szinte könyörgött neki a lány, ömlött belőle a nedv, a puncija tág volt, a csiklója akkora, mint talán még soha, azt akarta, hogy felnyársalják egy hatalmas fasszal. Tony arra gondolt, hogy rendben te kis ribanc, megbaszlak, a merevedésem mindjárt szétszakítja a gatyámat, lábra sem fogsz majd tudni állni – aztán arra, hogy nem, mert élvezi, ahogy könyörög neki ez a cafka, mert csak az, mert csak kéreti magát, aztán két perc alatt leveti magát a farka elé, hogy leszopja. – Nem. Előbb térdelj le – mondta, és belenyalt a fülébe. Julie értette, és mint a tüzelő szuka térdelt Tony elé, hogy végre szájába vegye azt a hatalmas farkat, a bugyija rég félrecsúszott, nagyajkai szétnyíltak és csurgott le a betonra a kéjnedv, harisnyakötői között. Lehúzta – letépte! – Tony cipzárját, és elkezdte verni a farkát. Nem kellett sokat, már nagyon merev volt. És hatalmas. – Szopj – csak ennyit mondott, s a lány örömmel rávetette magát. Julie guggolt, hatalmas nyelvcsapásokkal kényeztette Tony-t, a férfi nyögdécselt és zihált, kezeit a falnak támasztva dőlt előre. Jó mélyen bevezette szájába, erősen húzogatta rajta a bőrt, majd már csak a makkon időzött. – Ez az – nyögte. Julie, mint akit felhúztak tolta beljebb és beljebb a szájába, Tony-nak már nagyon jó volt. Ekkor lefejtette a kezét a péniszéről, magához vonta a lányt és megcsókolta. Még jobban félrehúzta rajta a bugyit, hogy rendesen belé tudjon hatolni. A falhoz szorította ismét, felhúzta a jobb lábát, aztán belérakta a farkát. Egyszerre nyögtek fel mindketten. Ütemesen baszta, egyre mélyebbre hatolt a forró és lucskos pinában, markolta a lány melleit és szívta a nyakát. Julie körmei mélyre fúródtak a férfi fenekén, ahogy igyekezett még jobban magába fogadni a férfit. – Még – mondta szinte elhaló hangon – Még. Kérlek. Akarom.
Tony gyorsított a tempón, majd amikor már közel jártak az orgazmushoz, hirtelen lassítani kezdett. Aprókat döfött Julie pinájába, főként a makkját kényeztette, majd ismét mélyre hatolt. Már mindketten hangosabban ziháltak, szerencsére senki nem járt a környéken, bár ha járt volna, sem zavartatják magukat. Élvezték egymást ott a sikátorban. Tony érezte, hogy hamarosan elmegy, és úgy döntött, előtte még a csúcsra juttatja a lányt. Baszás közben elkezdte dörzsölni a csiklóját. Julie teljesen magán kívül volt a vágytól, körmeivel felsértette Tony nyakát, mellkasát, miközben a férfi benyálazta középső ujját, és tovább körözött a csiklón. Mintha nyalná. A gondolattól Julie elindult a csúcsra, és hatalmas, hangos nyögések közepette élvezett el a sötétben. Tony újra gyorsított, az orgazmustól lüktető punci szorította, aztán kipréselte hatalmas farkából a liternyi spermát. Szinte üvöltött a gyönyörtől, miközben megtöltötte a lány pináját sűrű gecivel.

Még néhány perc kellett, hogy összeszedjék magukat. Az újságírólány Tony lelkére kötötte, hogy erről szót se senkinek, jobb volna, ha ő is elfelejtené. A rendőr nevetett, esküdözött, hogy így lesz, bár mindketten tudták, hogy ennek csekély az esélye. A férfi magához húzta, és ledugta a nyelvét a torkán. – Húzz a fenébe – mondta Julie, és elindult hazafelé. Hajnali egyet mutatott az óra, mikor belépett a lakásába. Aznap éjjel a szokásosnál jobban aludt.

A reggel csípős volt, az előrejelzések kisebb havazást is jósoltak. Julie magára kapta kabátját, és a szerkesztőségbe sietett, ahol már egy nagy halom paksaméta várta az asztalon. „Sürgős” – állt mellette egy papírcetlin. Felcsapta a mappa tetejét: semmi érdemleges, csak pár paparazzi fotó, jegyzetek, régebbi újságcikkek az egyik filmcsillagocskáról, legújabb partneréről és állítólagos félrelépéséről. Nagyszerű – nyugtázta a lány -, újabb izgalmas és komoly ügy. Sebaj. Gyorsan összehozza, aztán beleássa magát a Leonov-ügybe. Nem is sejtette, hogy a férfi előbb talál rá…

A lakást bepoloskázta, és mikrokamerákat rejtett el az összes helyiségben, a nappalitól kezdve a hálószobán át a fürdőig. Többet is. Az egyik „barátja” beszélt a nőről, aki egy zsaruval üldögélt a Black Velvetben, és róla kérdezősködött. Stanislas Leonovról. Valami újságíró, bár a nevét még soha nem hallotta, és amit szakmai munkásságáról kiderített – ha egy pletykarovat szerkesztését munkásságnak lehet tekinteni -, elképzelése sincs róla, mi köze van ennek a bigének a legutóbbi gyilkossághoz. Egészen biztos volt benne, hogy bár gyanúsítottként kezelik és keresik, nem fognak tudni rábizonyítani semmit. Ahogy az eddigiekben megúszta, úgy fog elsikkadni ez az ügy is, és csupán egy rendőrségi raktárban porosodó papírdoboz emlékeztet rá, „lezáratlan” felirattal. A barát beszélt arról is, hogy az újságíró és a rendőr meglehetősen jóban vannak: „Megbaszta a sikátorban” – mondta. Tony és a nő mégsem voltak egyedül, a szakállas pasas a bárból kifigyelte őket, majd követte Julie-t a lakásáig. Innen tudta Stanislas, hol kell keresnie. Fene se tudja, talán csak egy kotnyeles kis liba, de azért jobb lesz odafigyelni rá, aztán majd eldönti, mi lesz a sorsa. Miután gondosan elrejtette a poloskákat és a kamerákat, a tűzlétrán távozott. Ahogy bejutni – a konyhaablak nem volt rendesen becsukva, a tűzlétra pedig e helyiség előtt helyezkedett el -, úgy kijutni sem volt nehéz. Arra ügyelt, hogy ne keltsen feltűnést, így, mivel korán sötétedett, késő délután, mielőtt a nő hazaért volna, végezte el dolgát.
Ideiglenesen egy régi, elhagyott raktárépületben húzta meg magát. Igaz, ami igaz, az épület mégsem volt olyan elhagyott, mint amilyennek kívülről tűnt: egészen jól felszerelt hely volt, noha lakásnak azért mégsem illett volna be, Stanislas rendelkezésére állt minden, amire az ínséges idők alatt – ő így nevezte – szüksége lehetett: kanapé, néhány szék, asztal és egy laptop. Utóbbin most már nyomon követhette az eseményeket, a mikrokamerák és a lehallgató készülékek minden adatot automatikusan továbbítottak a gépre. Csak várni kell.

Amint belépett a lakásba, az asztalra hajította a kocsikulcsot, a kabátját pedig a szék háttámlájára dobta. Aztán a konyhába indult, hogy főzzön egy teát. „Egész dögös’’ – állapította meg magában Stanislas, amint a monitorra pillantott. Julie, kezében a bögrével átvonult a nappaliba, ahol még mindig nagy halom újságcikk és fotó hevert a földön. Most megállt, s lehajolt, hogy felvegyen egyet közülük. Azt, amelyik Stanislas Leonovot ábrázolta. A férfi látta, mert a nő épp az egyik elrejtett kamera felé fordította a képet. Julie mintha picit tovább nézte volna, szinte megbabonázta a férfi sötét tekintete. Visszatette a többi közé, a teásbögrét pedig átmenetileg az íróasztalra helyezte, s elindult a fürdőszobába. Semmire sem vágyott jobban, mint egy forró zuhanyra, mert már pokolian unta a főnökét, a munkáját és a kollégáit. Stanislas most felült a kanapén: Julie elkezdett vetkőzni. Középmagas, vékony, barna hajú, kerek fenék és mellek. A puncija csupasz. Megnyitotta a csapot, majd a zuhany alá állt. Gyengéden simította végig a testét, a nyakától a melléig, aztán lejjebb, a punciját és a fenekét is. Mindeközben eszébe jutott a tegnap esti afférja Tony-val, hogy hülyeség volt, de aztán arra gondolt, hogy mégsem, mert iszonyatosan élvezte. Újra végigsimította punciját. Aztán ott van Stanislas. Hol lehet? Miért gondol rá ennyit? Ő egy gyilkos. Azok a sötét szemek, az a piszkos tekintet, őrülten szexi. Eddig nem vallotta be magának, de szexinek tartotta. „Biztosan jól dug” – ez jutott eszébe, s elmosolyodott. Tovább időzött a csupasz pinájánál. Csak a veszély vonzza benne, hogy milyen lehet az ágyban egy gyilkos, hiszen Tony, aki a rend jobbik felén áll, hihetetlen dolgokat művelt vele, akkor Leonov… Beleremeg a lába, ha erre gondol… hogy fektetné meg. És hányszor. És milyen durván. Most már nem bírta tovább: önkielégített. A melleit markolászta, jobb kezével pedig izgatta a csiklóját. – Ez nem lehet igaz – mondta Leonov, aki nagyon meglepődött azon, amit a gépen látott. A forró víztől hatalmas a gőz a fürdőben, a lány egész teste csurom víz, nem beszélve arról, hogy ömlik belőle a nedv. Kéjesen veti hátát a zuhanykabin falának és kényezteti magát.
Behunyja a szemét, és látja maga előtt Leonovot, amint leszorítja a kezét az ágyon, a lábain térdel, és erőszakosan ledugja a nyelvét a torkán. Sikítani akar, de nem tud, Stanislas befogja a száját és odaszól Tony-nak – hogy kerül ide? -, hogy jöjjön, segítsen. Betömik a száját, Tony tovább szorítja a karjait, mindeközben Stanislas letépi róla a szoknyát, majd, egyelőre a bugyin keresztül elkezdi csókolgatni szeméremtájékát. A bugyi egyre nedvesebb, és nem csak a férfi nyálától, Julie-nak is megjött a kedve. Lehúzza a bugyiját, a punci nedves és izgatóan csillog. Finoman elkezdi nyalni a csiklóját, Julie halkan felnyög, a szája még mindig be van tömve, Tony pedig begerjedve nézi, mit művel Stanislas a nővel. Egyre kisebb az ellenállás, hamarosan teljesen megszűnik, ez nem erőszak, Julie-ban izzik a vágy, hogy a bűnöző kinyalja és megkefélje. Körkörösen nyalja a csiklóját, különösen a hegyén időzik sokat, a legérzékenyebb ponton. Ám amint a nő közeledne a végéhez, lejjebb csúszik, és fel-le, fel-le nyelvcsapásokat csinál a vaginája bejáratánál. Nyelvét beledöfi a lyukba, Julie nyög, és Tony sem bírja tovább: letolja nadrágját, és verni kezdi a farkát. Amikor már elég merev, betömi Julie száját, immáron nem a rongydarabbal: elkezdi szopatni. Felül szop, alul nyalják, legalábbis egy darabig, mert Stanislas azt akarja, hogy neki is jó legyen, és vastag, méretes szerszámát vadul a lányba mártja. Julie iszonyatos kiszolgáltatottnak érzi magát, és ettől furcsa módon csak még jobban begerjed, mélyen torkáig nyeli Tony farkát, csípőjét pedig egyre vadabbul mozgatja, hogy Stanislas jó mélyen megkúrhassa. Nem is tétovázik, a lucskos pina forrón öleli körbe erős faszát, rég duzzadt ekkorára, vastag erek dagadnak szerszámán, miközben méhéig döfi a lányt. Tony makkja egyre érzékenyebb, Stanislas pedig ráparancsol Julie-ra, hogy forduljon meg, álljon négykézláb. Tovább szopna, de Stanislas csak ennyit mond Tony-nak: enyém a pinája, tiéd a segge. Mindent ért, tetszik a felállás. Julie négykézlábra ereszkedik, az orosz belenyal vaginájába, Tony pedig elkezdi nyalogatni a fenekét. „Ez isteni” – nyög fel, majd felsikolt, mert szinte egyszerre hatol belé a két férfi: egyikük a pináját rakja, a másik análisan hatol belé. Szinte versenyeznek, durvák mind a ketten, hatalmasak és kemények. Tömik alul és tömik feljebb, a lány csupa nyál és kéjnedv, keményen dolgoznak rajta, mindegyikük zihál, Stanislas óriásira nőtt, farka fürdik a tűzforró lucsokban, a makkja már tízszer akkora és érzékeny, el fog menni. Nézi, ahogy Tony bassza a lány seggét, mennyire izgató, arra gondol, hogy kéne még valaki, aki szájba is kúrja, az lenne csak az igazi, meggyalázni minden rést ezen a kis cafkán, és ettől elmegy, elmegy a látványtól meg a gondolattól, hogy most aztán jól aláraktak ennek a kis kurvának, ó igen, teleengedi forró gecivel, tessék, ennyit érdemelsz, igen! Tony is közeledik, Julie feneke szűk, annyira de annyira szűk és úgy szorítja, hogy isteni, a pinájából már folyik ki Stanislas gecije, a maradékot a lány kéjesen lenyalja az orosz farkáról, ömlik róla a víz, szinte megveszik attól, hogy ketten kúrják. „Rakj még seggbe” – mondja a lány, és több sem kell neki, egyre csak kúrja, jó mélyen, Julie sikolt, Stanislas beletép a hajába és tovább szopatja, ő pedig mindjárt elmegy ettől, a feneke…a pinája még mindig tág…hatol beljebb és még, és már nem bírja, igen, elélvez, hangosan, igen.
Julie a zuhany alatt erre gondolt, hogy ketten kefélik, a zsaru meg Leonov, egyre intenzívebben csinálja magának, aztán leemeli a zuhanyrózsát, és azzal kezdi el dörzsölni a vagináját. Húzza végig a puncijától a fenekéig, erősen hozzányomva pinájához, aztán megfordítja és azzal a felével kényezteti tovább magát, amelyikből a víz spriccel kifelé, mert érdesebb, ez kell a csiklójának. Előre nyomja a csípőjét, és távolabbról vereti pinájára a vizet: a nők ettől könnyen elmennek, a zuhanyrózsából erősen előretörő vízsugártól, amint azt néhány centiről veretik lentre. De ő ennél nagyobb orgazmust akar, elejti a zuhanyrózsát, és ujjait jó mélyre dugja magába: jobb kezével pináját ujjazza, a ballal ánuszát, vadul, egyre vadabbul, és mikor elmegy, Stanislas nevét kiabálja a gőzzel teli zuhanykabinban…
Stanislas arra gondolt, nem lesz semmi jó elrontója, ha a kis újságíró ennyire rágerjedt néhány fénykép láttán, akkor azt sem rakja ki az ablakba, amit kapni fog tőle nemsokára. Ráadásul nem is rossz kis bige, neki is megmozdult tőle valami a nadrágjában. Kár, hogy aztán el kell némítania.

Három nap telt el, és Philadelphiában akkora hó hullott, hogy húsz éve nem láttak ilyet a környéken. Kocsisorok dugultak be, a hókotrók nem győzték a munkát. Aki tehette, otthon maradt. Éjjel a hőmérséklet mínusz tizenöt alá ugrott, ám Julie-t nem a cudar idő tartotta otthon. Egyszerűen nem volt kedve a szerkesztőségben ülni, és hülye sztorikról írogatni, miközben élete nagy lehetősége az asztalán hevert egy nagy halom rendőrségi és mindenféle szakértői jelentés képében. Be kellett azonban látnia, hogy egyedül semmire sem megy. Éjjel kettőig gubbasztott az irathalmok felett, majd dühösen félretolta a papírokat, és úgy döntött, lefekszik aludni. Napok óta csak forgolódott éjszakánként, ám ma kivételesen hamar sikerült elaludnia. Erotikus álma volt. Feküdt az ágyban, Stanislas pedig az ágy szélén ült, és simogatta a combját. Nem ellenkezett. Nem félt tőle, pedig tudta, miféle aljas dolgokkal vádolják. Izgatta a férfi. Feljebb haladt, a mellét simogatta, aztán le, vissza a hasáig, lejjebb, a szeméremdombjáig. Finoman lehúzta a lány csipkebugyiját, aztán szétfeszítette lábait, és bebújt a combjai közé. Belecsókolt a puncijába, majd nyelvével játszadozott nagyajkain, aztán egyre beljebb haladt a csillogóan nedves pinán, hogy nyelvével beléhatolhasson. Beledöfte, nyelve csupa puncinedv lett, majd kihúzta, és továbbsiklott a csiklóra, de csak finoman érintette, épp, hogy fokozza a vágyat. Julie teste minden érintésre megfeszült, kéjesen vergődött az ágyon, Stanislas nagyon értett ahhoz, amit csinált. Végignyalta a vagináját egészen a lány fenekéig, majd bedugta ujjait, és elkezdte ütemesen mozgatni, ki-be, ki-be. Közben fölé hajolt, érezte forró leheletét.
És akkor kinyitotta a szemét.
Nem álom volt.
Stanislas valóban ott feküdt mellette, és éppen dolgozott rajta. Hirtelen hasított belé a felismerés, felocsúdni sem volt ideje – sikítani akart, de a férfi befogta a száját, és teljes súlyával ránehezedett, mozdulni alig bírt, akárhogy próbált gyengíteni a szorításon. Nem kapott levegőt, és iszonyatos fájdalmat érzett egész testében.
- Úgy hallottam, engem kerestél. Aki keres, az talál. Ha csendben maradsz, nem bántalak – hallotta a férfi hangját, de most valahogy olyan távolinak tűnt. Mintha ez az egész nem is vele történne – Csendben maradsz? – kérdezte most már.
Julie még mindig nem tért magához, nem volt ereje ellenkezni, csak alig észrevehetően bólintott. És meg sem mozdult. Stanislas pedig valóban engedett a szorításon. Felemelkedett, szemét Julie-n tartotta, hogy gyorsan reagálni tudjon, ha esetleg mégsem tartaná magát a megállapodásukhoz, és valami menekülés félén törné azt a csinos kis buksiját. Kigombolta az ingjét, láthatóvá vált kidolgozott, izmos mellkasa, melyet sötét szőr borított. Aztán kikapcsolta az övet is nadrágján. Farka már merev volt, felhúzta az előjáték meg a cafka félelme. – Hogy tetszem élőben? – kérdezte nevetve, majd ismét Julie fölé hajolt, és belecsókolt a nyakába. – Még mindig kívánsz? – suttogta a fülébe. A lány maga is meglepődött rajta, de igen: kívánta. Még annál is férfiasabb, mint amilyennek hitte, pénisze láttán pedig megállíthatatlanul előtört belőle a kéj. Félig ébren, még álma hatása alatt kefélni akart a maffiózóval, magában akarta érezni kemény péniszét, kipróbálni, mire képes ez a láthatóan bivalyerős férfi vele az ágyban. És nem kellett több neki, magához húzta Stanislas-t, a férfi pedig hamar túljutott első meglepettségén, azon, hogy még csak nem is ellenkezik a lány, hamar belédöfte merev farkát. Egyszerre nyögtek fel, Julie Stanislas köré fonta lábát, hogy még mélyebben érezhesse szerszámát. Vad csókolózásba kezdtek, aztán a férfi felemelte Julie-t, és ülő pózban folytatták tovább. A lány kéjtől ittasan emelkedett fel és le a hatalmas péniszen, egyre erőteljesebben lovagolta meg azt, csiklóját pedig egyre erősebben dörgölte Stanislas testének, aki mindeközben a lány mellét nyalogatta és szívta. „Isteni” – gondolta a lány, minden pillanatát élvezte, Stanislas még Tony képességein is túltesz, hatalmas farka szétfeszíti punciját, és olyan erős, karjaival olyan erősen szorítja, hogy képes lenne apró darabokra törni minden csontját. Csiklója ismét hatalmasra dagadt, lüktetett a vágytól, jelezve az orgazmus közeledtét. Lassított. Még nem akarta. A férfi megállt, eldőlt az ágyon, és jelezte Julie-nak, hogy feküdjön rá háttal – így vezette belé péniszét ismét, és közben masszírozta a lány ágaskodó, hegyes csiklóját. Megnyálazta ujját, aztán körkörösen játszott a csiklón szépen lassan, a farka pedig ki-be járt a szűk vaginában. Gyorsított ujjai játékán, Julie-nak pedig eddig tartott, hangosan élvezett el a sötétben. Már nem is gondolkodott, csak ösztönből jött minden, szexelt ezzel a vadidegennel, aki ráadásul bűnöző, de egyszerűen olyan vad, nyers és izgató. Teste összerándult, majd elernyedt, halkan zihált. – Most vedd a szádba a farkam – parancsolt rá, és ő nem ellenkezett. A férfi az ágyra térdelt, Julie pedig megmarkolta a faszt és bekapta. Jól benyálazta, kezével verte, és nyelvével játszott a makkon, majd a mellei közé szorította és így húzogatta. Aztán ismét a szájába vette, és mélyen a torkába vezette. Stanislas belemarkolt a lány hajába, és olyan mélyre tolta szájába a farkát, amennyire csak tudta. Egész jól szopik, farka kőkemény, szinte fel tudná nyársalni vele, nincs már sok hátra, akarja, szopja még, csak szopja. Julie érzi rajta a vágyat, és egyre többet időz a makkon. Körkörösen nyalogatja, szívja, fogaival finoman játszik vele, ismét nyalja, Stanislas pedig belerobban a szájába, forró spermát lövell nyelvére, érzéki ajkaira, arcára. Julie lenyeli, a maradékot pedig lenyalja a férfi farkáról. Stanislas hangosan sóhajtozik, s miután kicsit lenyugszik, magához vonja a lányt, és megcsókolja. Osztoznak nedvének maradékán.

A reggel enyhülést hozott, Philadelphia utcái megteltek élettel. Tony Stewart-ot és néhány kollégáját egy tizennegyedik utcai helyszínre riasztották. A rendőr még gyorsan beszaladt a sarki büfébe egy kávéért – ennyi jár neki kora reggel.
- Az egyik közeli lakásban női holttestre bukkantak, a munkatársai hiába próbálták elérni a nőt, nem sikerült, napok óta nem látták az irodában sem, így felmentek hozzá, mi történhetett. Az ajtó még csak be sem volt zárva, szabadon betérhettek, és erre a borzalomra bukkantak: elvágták szerencsétlen torkát – ecsetelte a kollégája.
- Melyik az a lakás? – kérdezte Tony, bár szemmel láthatóan nem nagyon érdekelte az ügy.
- Az ott szemben – mutatott a rendőr az egyik tízemeletesre – Állítólag a halála előtt közösült egy pasassal, talán ő a tettes, a DNS-mintát már vizsgálják a laborban. Ha megvan az eredmény, többet tudunk.
Tony ereiben meghűlt a vér.
- Hogy hívták?
- A nőt?
Tony bólintott.
- Julie Parker. Újságíró volt.




CSOCSO KATÉTER



2019-06-21 17:01:50


Házibuliba voltam meghíva és az ott lévő testvérpárt szoktam néha megbaszni,hiszen amikor betegek voltak felajánlották nekem magukat. Ott ismertem meg az egyik barátnőjüket aki éppen petrezselymet árult. Felkéretem táncolni és egyből a seggére tettem a kezemet hogy jobban magamhoz húzzam mire eltaszított magától,azzal,hogy nem kurva ő. Azért mert a derekadról lecsúszott a kezem még nem kell ilyen jelenetet rendezned.Szeretek rendesen táncolni. Erre megkérdeztem szűz vagy e még. Mi közöd hozzá. Remélem nemsokára lesz. Nem szeretem a rámenős srácokat.Nagy nehezen folytattuk a táncot és jóformán az egész este csak vele táncoltam.Igaz volt egy időszak amikor kimentünk kaját csinálni a két házigazda testvérpárral és közben megdugtam őket meg le is szoptattam,de ez náluk természetes dolognak számított.

New haragudj,hogy ,hogy meghívtuk ezt a csajt akivel táncoltál,de akik ajánlották már jártak a csajjal és elmondták ők már megsimogatták mindenhol a leányzót. Remélem azért még az éjszaka meg fogod tudni dugni. Persze amikor kimentünk a kajával és leült mellém hozott két tányéron két szelet kenyeret és mondta együk meg ketten.Hirtelen arcul csókoltam ami miatt megint megijedt,de mondtam neki nem kell tőlem félnie.Hoztam neki egy kis bort azt nehezen elfogadta.
Később megint táncoltunk és amikor a többiek elkezdtek a szerelmi aktust kezdeményezni,mondta ő elmegy.Miért kérdeztem.Ő még nincs ehhez szokva.Mondtam neki elkísérem és mikor elindultunk megfogtam a kezét. Persze mindenáron ki akarta húzni a kezét,mondván még nem vagyunk olyan viszonyban,hogy fogjad a kezemet. Legszívesebben megcsókolnám a szádat és nem engednélek el többet .Te nagyon rámenős vagy.Ez mindenkinél bejön ?

Végül mikor majdnem elcsúszott maga adta a kezét a kezembe és attól kezdve mire megérkeztünk a szállására ahol ő albérletben lakott folyton foghattam a kezét.Mikor bement volna megbeszéltem vele egy találkozót és hirtelen megcsókoltam a száját, de csak puszi sikerült nem más.

Másnap mikor megint találkoztunk beültünk egy presszóba és elmesélte az életét. Ekkor tudtam meg,hogy már 13 éves korában elvesztette a szüzességét,mert két nagyobb iskolatársa megerőszakolta az egyik osztályteremben.Azóta nagyon vigyáz magára és eléggé nehezen jött el a tegnapi buliba is. Persze az idő haladtával egyre közelebb kerültünk egymáshoz és a munkahelyén sikerült levennem már a blúzát és megfogdosni a melleit sőt bevenni a számba és jól megszívnom. A bugyiját nem engedte lehúzni,mondta ha megengedem meg fogsz dugni és tudom,hogy soha többé már nem látlak.Honnét veszel ilyesmit? Sajnos tapasztalatból,mert ahol a szüleim is laknak ott egy táncmulatság után megengedtem,hogy megsimogassanak alul és a srác magára húzott és megdugott és felcsinált,de többé még csak meg sem ismert.

Nehezen tudott az apám segíteni abban,hogy kikaparjanak.Ráadásul mielőtt betoltak volna a műtőbe a két segéd megint megdugott hiába visítoztam még meg is pofoztak,hogy egy kurva ne legyen szégyellős. Igaz a két komát kirúgták az állásából,de engem nagyon nagy inzultus ért. Azóta senkit nem engedtem magamhoz annyira,hogy meg tudjanak dugni.Közben megtudtam még a tegnapi bulin,hogy te a két házigazdával rendszeresen szoktál dugni és ők sose senkivel nem használnak gumit,mert nem szeretik. Valószínűleg spirált tettek fel nekik és akkor bárkivel dugnak is, és teleengedik a puncijukat a srácok a spermájukkal nem lesz gyerek belőle.

Később amikor haza kísértem a csajt összefutottam az apámmal és ő rávett bennünket,hogy kísérjük el hazáig,majd ott be is menjünk.Itt megismerte az anyámat és a húgomat is. Igaz mikor hazamentem a húgom mondta is te egy kurváét hoztál a lakásba,mire majdnem sikerült szájon vágnom a húgomat.Jóval később be is igazolódott a húgom jóslata, de akkor már a feleségem volt és én is odaadtam másoknak is használatra.
Két hét múlva levittem a Balatonra egy hétvégére és ott végre nekem is sikerült gerincre fektetnem.Már bent a vízben is levettem a bikinije felsőjét és nem zavart,hogy más is látta a mellét és ugyanekkor lehúztam a bugyiját is. Persze a vízben már mélyen bent voltunk és sajnos nem lehetett látni a seggét meg a szőrös punciját. Nagyon kiakadt már a melleinek a mutogatásáért is.

Mikor este elvittem szórakozni és visszajöttünk mondtam neki szeretnélek éjszaka megfürdetni a vízben erre ráállt és levetkőzött bikinire és az anyám köpenyét vette magára.Lementünk a partra,majd a parton levettem róla a köpenyt kigomboltam a melltartóját és lehúztam a bugyiját,majd tiltakozása ellenére bevittem a vízbe. Persze ott megint megbasztam, de nem engedte,hogy teleélvezzem a pináját. Mikor kijöttünk mások is gyönyörködhettek benne és meg akarták dugni, de nem engedtem.Csak a köpenyt vette fel és én szaladtam utána a bikinijével. Mikor utolértem kikötöttem a köpeny madzagját és szabadon lehetett látni a szép testét.Legszívesebben a köpenyt is levenném rólad.

Nem gondoltam volna rólad,hogy kurvát akarsz csinálni belőlem.Attól még nem leszel kurva ha meztelenül sétálsz velem a Balcsi sétányon.Ha majd elvettelek feleségül sokszor fogunk meztelenül sétálni éjszakánként ,hogy hátha sikerül valakivel megdugatnom Tégedet. Neked csak azért kell az asszony,hogy kurvát csinálj belőle és nem gyereket akarsz tőlem. Azt is,de azt akarom,hogy más is élvezze a testedet ahogy te is élvezd a négerek nagy faszát és a másokét is.Még hetven éves korodban is szeretnék a lábad közzé bejutni, kinyalni és megdugni,vagy ha jobban tetszik felcsinálni.

Mikor már majdnem hazaértünk megálltam előtte és felhúztam a bugyiját és a melltartót is felsegítettem rá. Bementünk és ő rögtön bement a hálóingjéért és a bugyijáért és bement zuhanyozni. Megvárt amíg kijön és megkérdeztem ez mire volt jó.Lemostam magamról a Balaton vizét és bugyit miért vetted fel,vagy félsz,hogy éjszaka valaki bemászik hozzád melléd és megdug.Én mindig bugyiban alszom. Ha majd elvettelek feleségül leszoktatlak a bugyidról és a melltartódról,mert nem szeretem ha valaki ,vagyis a hozzám tartozó nő folyton takargatja magát előlem. Az eljegyzést követően már sose viselj bugyit és melltartót. Ha el is megyünk valahová akár színházba vagy moziba esetleg bálba melltartó ott se legyen rajtad se bugyi. Amellett miniszoknyát és ruhát viseljél.Szeretném látni hogy megfordulnak utánad a férfiak és hergeld őket,hogy minél többen megbasszanak.




CSOCSO KATÉTER



2019-06-21 17:01:17

Mikor még a házvezetőnő pináját basztam megismertem a későbbi feleségemet ahogy hancúrozott három néger sráccal.Közben én is beszálltam a kefélésébe,csak sajnos a végén nekem kellett kikapartatnom a fehér csajt aki a kaparás után a nyakamba maradt.Persze sikerült átpasszolni a nagybácsinak és a bátyónak.közben én rendszeresen basztam a bátyám feleségét. Nála nem kellett vigyáznom,mert egy spirált tetetett fel magának,hogy bárkivel lelkiismeretfurdalás nélkül baszhassa bárki.Később amikor a háziasszonyom gyereket várt attól kezdve már nem kellett vigyáznom és lelkiismeret furdalása nélkül dugtam sőt nemegyszer másoknak is oda adtam használatra,hogy minél nagyobb kurva legyen belőle. Még azon a nyáron lementünk a Balatonra mind a három család két férj és asszony és aszóló nagybácsi ,ha mi már fáradtak voltunk odaadtuk a nagybácsinak használatra,vagy kiküldtük nem is egyszer az utcára meztelenül,hogy bárki megbaszhassa.

Ott szerencsénkre az egyik hétvégén strand bál volt és a két asszonyt,hogy élvezzenek elvittük egy szál otthonkába bugyi és melltartó nélkül, Két ismerősnek elmondtuk,hogy nincs a ruha alatt semmi cucc ,persze ez nem maradt titokban és reggelig legalább negyvenen baszták meg mindkét asszonyt.

persze volt olyan eset amikor a bátyám elmondta,hogy ő is részese volt abban az örömben,hogy ott volt amikor baszták a feleségét és mikor panaszkodott a felesége,hogy a kanijának nagyon kemény a fasza és három élvezeti adagot kellett lenyelnie és még a srác fasza még mindig állt és ez nagyon fájdalmas kefélés volt egy éjszakán.A bátyus elmondta régen élvezett ekkorákat mint amikor az éjszaka folyamán baszták a feleségét és marták harapdálták a melleit.Ráadásul az egyik mellbimbót majdnem teljesen leharapták és orvosnak kellett visszavarrnia.Azóta ez az orvos is baszogatja aminek azért is örülünk,mert így nyugodtan megharaphatjuk akárhol a nejeinket amit egyébként is közösen használunk.

Ez az igazi házasélet.Elmondta a bátyus.hogy a múlt héten amikor elmentek egy várat megnézni és ott aludtak egy magán szálláson a feleségét a házigazda és a két fia megbaszta fizetés gyanánt a szállásért, éjjel odament a nejéhez és a puncijába beleharapott. igazából ez fájdalmas lehetett,de azt mondta nagyon tetszett neki és,hogy ne hallják mások a kiabálását utána a szájába dugta a faszát és leszopatta a feleségét.Azóta a nap óta minden reggel azzal kezdi a napot,hogy megitatja a spermájával a feleségét,sőt ha tiltakozik behívja az utcáról az első embert és annak a faszát is le kell szívnia.




CSOCSO KATÉTER



2019-06-21 17:00:28

Még fiatal házas voltam amikor az egyik külföldi utunkon megdugtam az anyósomat.A véletlen hozta ezt,mert a nejemmel és az anyósommal a lányával elmentünk kirándulni és hajókázni a Balaton vizén.úgy adódott,hogy a nejem elnézte a visszaindulási hajó időt és ottmaradtunk Badacsonyban,mert aznap már nem indult másik hajó a déli part felé. Így kénytelenek voltunk szállás után nézni és ami még rosszabb volt nem volt elég pénzünk sem.Szerencsénkre összeakadtam egy volt osztálytársammal aki Bő adott nekünk szállást igaz nem valami elit dolog volt,mert a nejemet megkívánta és ami még felháborítónak hatott mindegyiknek megtetszett a másiknak ami nem tetszett nekem,mert nem gondoltam volna,hogy friss házas feleségem az éjszakát a volt iskolatársammal tölti. Ekkor bizonyosodott be az a gyanum amit már mások is mondtak csak nem hittem el.hogy nagy kurvát vettem feleségül.


Annak idején amikor megismertem összefutottam egy régi még általánosból ismert vidéki sráccal és az apjával akik felvilágosítottak,hogy akivel járok a falu ahol ők laknak a falú kurvája.VELEM MINDIG SZENDE VOLT.Nem gondoltam volna,hogy teteti magát.Mivel nem volt mit tennünk beleegyeztünk és az anyósommal ketten kaptunk egy szép szobát a gazsasági iroda mellett. Elmentünk kajálni,mert annyí pénzünk még volt,de kiderült,hogy az ismerősöm fizette az esti kaját. Mi bementünk a lakásba ás a nejem a sráccal elment az ismerősömmel a szállására.

Mikor bementünk ,de amikor én is lezuhanyoztam és megfordultam az anyósom ott állt egy szál bugyiba és megsimogatta a seggemet.Ezen meglepődtem és megfogtam a logó mellét ami igazán le volt strapálva. Anyósom el volt ragadtatva a farkamtól még emlékszem amikor apósod mondta nekem,hogy milyen kemény farkad van,de nem hittem el neki, Most végre megtapasztaltam, Ettől kezdve te leszel az aki rendszeresen megbasz és a feleséged örüljön ha kap valamit,
legfeljebb a seggét tarthatja a farkadnak mint az apósod. Jóformán egész éjszaka basztunk,bár tág pinája volt,de jobban szorította a farkamat mint a lánya. A lányát az anyja bevallása szerint több mint félmillióan baszták meg,de volt olyan eset is ,hogy ketten baszták a pináját.Azt nem tudom,hogy az Apja megbaszta e,de az bizonyos hogy mielőtt férjhez ment négyszer kaparták ki.Remélem nem csináltál fel,bár még engem sose kellett kikaparni.Valahányszor kedved van bármikor hajlandó vagyok baszni veled.a LAKÁSODBAN MÁR Peti már sokszor megkefélt és volt már úgy is,hogy előbb engem dugott meg utána a feleségedet és mindkettőnket leszoptatott, ami igazán jó volt.




CSOCSO KATÉTER



2018-10-21 06:43:12

Sziasztok. Egyik jó barátom Jani és élettársa kitti jó kapcsolatot ápolunk heti összejárás és egyebek. Két családjuk van Kitti kissé telt,nagy cici nagy popsi és mint később megtudtam nagy pinája van. álltalában megbeszéltük mikor menjek át hozzájuk. Ebben az esetben egy hirtelen jött gondolat miatt tértem be hozzájuk. Az utcába érve már láttam hogy nincs otthon a kocsijuk. Na mondom kár volt bejönni,de ha már itt vagyok csak benézek. Ahogy le parkoltam kiszáltam a kocsiból oda lépek a kiskapuhoz ami be volt zárva. De hátúl a kutyák nagyon marakodtak ezért a nagykaput kinyitottam mert azt sose zárják be. Hárta mentem lenyugtattam a kutyákat. Ahogy megyek a kocsihoz fura hangokat hallottam a házból. Odamentem az ajtóhoz akkor már jól hallottam hogy itt dugnak. De mondom ki ha Jani nincs itthon? Szép halkan bementem a nappaliba ahonnan a szobára rá láttam. Kitti pont vadúl lovagolt egy srácon. Gondolkoztam hogy le leplezem vagy inkább használjam ki a lehetőséget. Tovább néztem Anita nagy seggét ahogy lovagol a srácon és már állt is a faszom. Elővettem és verni kezdtem. Kutya pózban dugta a srác kitti hangosan nyögött nagyon élvezte. Nem tudom mióta dugtak de pár perc múlva a srác kitti nagy mellére élvezet. Én gyors elbújtam a fürdőszobába. Kitti kikisérte a srácot az ajtóig majd a srác elment. Én a fürdőszobában voltam álló fasszal mikor Kitti mesztelenül belépett. Nagyon meglepődött és én is gyönyörű teste volt és nagy homlokos kopasz puncija. És izgatott hogy most dugták szét a punciját és még a mellén jól látszottak a geci foltok. - Ő törte meg a csendet. -Te mindent láttál kérdezte? Mondom sajnos csak a végét. Vissza kérdez hogy miért sajnos? Mondom mert szívesen beszáltam volna én is. Elmosolyodott és azt mondja miért nem jöttél be? Mert csak magamnak akarlak most! Erre Kitti:ha nem mondod el akkor mehetünk is vissza a szobába monda mosolyogva. De már oda is lépett hozzám elkezdhetünk smárolni és közben a faszomat verte. Megfordult és húzott is be a szobába. Közben levetkőztem teljesen. Leült az ágyra és szopni kezdett nagyon jól csinálta. Felraktam az egyik lábam az ágyra erre ő lejjebb csúszott és a golyóim után már a seggem nyalta,azt hittem ott azonnal elélvezek. Így felhúztam az ágyra hanyadt düntöttem majd vadúl nyalni kezdtem a nagy tág punciját kicsit fura íze volt de nem érdekelt hogy pár perce másnak a fasza volt bennem. A popsiját is jól kinyaltam nekei amit közben már újjaztam. Majd bele ült a nagy nadved puncijával a faszomba,én közben a mellét nyaltam míg ő vadúl lovagolt. Egyszercsak megfogta a faszom és a seggéhez rakta majd szépen ráült. Nagyon jó szűk volt. Szép lassan lovagolt és közben smâroltunk. Ekkor megkérdeztem hogy régóta dugatod magad? Azt mondta minden héten ha lehet. Mosolyogva mondtam neki hogy te kis kúrva vagy!! És egyre nagyobb ütemben bugtam a seggét. Kutya pózba raktam és folytatam. Felváltva dugtam a punciját meg a seggét. Nagyokat élvezett ő is. Éreztem hogy nem bírom tovább ekkor bele élveztem a seggébe. Kicsit még dugtam majd kivettem a faszom és tisztára szopattam vele. Egymás mellé feküdtünk smároltunk még egy kicsit majd felöltöztek. Megbeszéltük hogy ez titok marad és fogunk még dugni. Így is volt azóta is kúrogatom.
CSOCSO KATÉTER

Orália válasza erre:
ez nagyon tetszett





CSOCSO KATÉTER



2018-10-20 14:08:45

A barátnőmmel elhatároztuk hogy nálunk alszik és csinálunk egy nagy bulit!!!A szülők mindent megengedtek!!Így elmentünk Kittihez összepakolni a cuccait és siettünk hozzánk!!!

Ideértünk átöltöztünk és elmentünk futni!ahogy előttem futott teljesen beleremegtem feszes popsija csak úgy ringatózott szemeim előtt!!Elértünk a tóhoz ahol fürödni is lehetett!!

-Nem fürdünk egyett?kérdezte Kitti
Erre én mért is ne!!

Gyorsan levetkőztünk előkerültek gyönyörű mellei és borotvált puncia!!Mikor engem meglátott annyit mondott ilyen jó estet soha nem láttam!!
Bementünk a tóba és úsztunk egyszer csak lemerült elkezdett sötétedni nem láttam hova lett!Ekkor kellemeset éreztem oda lent!!Fölbukkant Kitti és akkor jöttem rá hogy engem megpróbált kinyalni!!Teljesen beleremegtem és mikor felbukkant odamentem és vadul megcsókoltam!!Egy idejig smároltunk majd a tóparton folytattuk tovább...

Simogattuk egymást ő jó párszor kinyalt én teljesen benedvesedtem és láttam ahogy folyik az arcán !!

Utánna én nyaltam őt nemsokára el is élvezett vadul ujjaztam 1,2 és végül 3 ujjal!!!Sikongatott és végül ismét nyalt mikor majdnem elélveztem akkor vettem észre hogy közeledik valaki!!Egy idegen csaj volt azt mondta ne haggyuk abba ő is beakar szálni !! Végül 3man csináltuk és mind a ketten harapdálták a puncimat nem bírtam magammal olya jó volt nálunk később Kittivel a zuhanyzóba folytattuk!!




CSOCSO KATÉTER



2018-10-20 14:08:25

Hát tudjátok nem vagyok már mai embör 81 éves vagyok
Jolánka 17 éves igen igen most sokak fejében megfordul hogy undorító de ojan jó volt hogy hejj.
Éppen születésnapom volt majdnem egy éve juli3.-ikán.
jolánka a harmadik unokahugom .Nagyon kedvelt engem bármit megtett értem és megis tesz.
Egyszer beszélgettünk és mivel ő még pubrtás elmondtam neki mijen jó lenne egy 19 év körüli lánnyal.az idő elment fölöttem és talán ez lenne az utolsó.Rá 1 hónapra volt a születés napom.az utánni napon etettem az állatokat az
istállómban mikor jolánka bejött hozzám elég kihív öltözetben és elmondta hogy valóra akarja váltani a kivánságomat.Akkor lehúzta a hózentóglimat és a boxeralsómat és kivette azt amihez már jó régóta nem nyúlt idegen kéz.Mivel már rég nem huncutkodtam csak igen rövid ideig vette a szájába.mikor moondtam neki áljon föl.
mivel már nem vagyok a régi mondtam neki hogy nem fogom berakni még a vesszőmet mert nagyon hamar elmegyek. elősször kinyaltam.vagy 4-szer ment el egymás után amikor nem bírtam tovább úgy éreztem it az ideje beraktam neki a péniszem nem kellet sok 3 perc alatt elélveztünk keten utánna még núcsúzóul leszopott
a spermám igaz már kevés volt szétomlott a mellein .
megigértük egymásnak nem mondjuk el senkinek .
felejthetetlen élmény volt




CSOCSO KATÉTER



2018-10-20 14:06:53

Mentem egyik haveromhoz, aki egy panelházban lakik.
Már párnapja figyeltük hogy a házba egy új, olyan 27 év körüli nagyon bomba csaj költözött...akiről nem tudtunk semmit, még azt sem hogy van-e pasija...!
Mindig egy kis kutyát sétáltatott!
Nos...térjünk vissza az elejére, amikor a ház oldalánál mentem láttam hogy a csaj pont most megy a lépcsőház fele. Akkor is a kutyájával volt.
Már a lépcsőn ment fela, amikor kutyája még visszafutott. Na a csaj visszament érte és nem vette észre hogy én is ott vagyok és nekem háttal állt de ekkor még tőlem kb. 20 méterre. A ktyához lehajolt teljesen, na és én meg egyenesen felé mentem ő a lépcsőház elöttállt. A fehér feszülős gatya volt rajta, átlátszott a rózsaszín tangája..
Na olyan segget én még nem láttam.
Nagyon közel értem hozzá.és persze hogy jól alányúltam.
erre ő felsíkított felmhívott magához és jól megdugtam...
na ez az én kis történetem...





Tinder Drománó



2018-09-14 16:44:18

Wc nek használtuk a haver csaját

Jó reggelt Jó reggelt szex történetet szeretnék mesélni nektek volt egy volt egy bolond k**** az edzés Niki aztán ott volt csak Omega Jácint dodog Attila meg ott volt az öcskös is a Tomika aki Börtönben van most jelenleg nem mindegy aztán meg szokták 3 a Nikit De mivel dolog nem merte így vele nem ment ki lesz ott a jácintot leszopta a Csabát az öcskös kis leszopta utána pedig mind lehugyoz nak a fejét ha valaki volt aki a seggére hugyozott és mondta Utálom az volt sértődve Aria megvolt sértődve a Niki hogy Mi vagyok én WC gél ezt a jácintot azok meg meg szoptatta még egyszer meg Megnézték hogy a kutyájával kefél




Tinder Drománó



2018-09-14 16:43:04

Kocsma volt. Összeveszett a Sajó meg Borzsák, hogy az egyik a jobbikra szavazott a másik a fideszre. Olyan bunyó lett, hogy bebaszott egyet a Sajó neki, hogy kiperegtek a fogai, a kocsmáros is hajolt a székek elől. A csaba meg nyomta a stand upot reggeltől estig közben. Ekkor futott be a niki, és be is zárt a kocsma, mi meg átmentünk piázni Körbe adták a nikit szó szerint, baszták, kúrták szopatták mindannyian.




CBTMC



2018-09-08 09:00:57

A törtènet onnan indul hogy meghivàst kaptunk egy bográcsolásra ahol a sógorom barátai is rèsztvesznek. Oda is értünk segédkeztünk az előkészületekben én Zsuzsa néninek segitettem sógorom anyukájànak. Persze közben beszélgettünk minden féléről amíg egyszer csak feljött szóba a kikötözős játék az ágyban. Először elsiklottam felette mintha nem is érdekelne a dolog addig a pontig amíg bementem a WCre és találtam az eggyik szekrénybe köteleket és egy két bőr cuccot, de abban a pillanatban Zsuzsa néni betoppant és nem tudtam kivágni magam. Ekkor Zsuzsa néni elmosolyodott és visszament a konyhába. Eltelt egykis idô és Énis visszamentem és megmutattam a képeket a telefonomból amik a saját képeim voltak ahogy kivan kötözve a farkam, ugyanis az én fetishem a CBT. Magyarra forditva annyit jelent hogy a herék és a pénisz megkötözése kötéllel stb stb. Zsuzsa néni a képek láttán elkönyvelte hogy ènis rajongok a Bondage dolgom irànt.
Ezek közben megérkeztek a vendégek is ès elkezdődött az ivás. Én közben magam csendességében pálinkázgattam is és pont jó volt az állapotom, jól éreztem magam. Mindezek után olyan éjfél fele szép csendben bementem a házban de a WC folyosón összetalàlkoztam az eggyik részeg csajszival és amikor egymàs mellé értünk lesmárolt és elkezdte markolászni a farkam. Hát mondanom sem kell azonnal maxra kemènyedtem egy ilyen beugró után, de abba kellett hagynunk mert a baràtja jött befelé. Kezet is mosott ki is mentek, én pedig fogtam magam és a WC melletti szobában a legbelső ágyon hanyat dőltem. Korom sötét volt bent nem is lehetett látni hogy én bent vagyok, ezért fogtam magam elkezdtem telefonozni és közbe félkézzel elkezdtem verni a farkam.
Ebben az állapotban elvoltam egy darabig amikor hallom valaki jön be a konyha ajtón. Else tettem a farkam hiszen úgyis korom sötèt volt de még mindig voltak hangok kint amikor arra leszek figyelmes hogy az eggyik szerelmes pár csókolózva jön befelé a szobába és az első ágyra ráborultak. Mivel már hajnal volt szinte fent volt a Hold ès az ablakon bevilágitott pont olyan szögben hogy látható volt mit csinàlnak. Sosem örültem még ennyire a holdak mint akkor hiszen egy régi vágyam volt már hogy kukkolhassak egy épp szexelő párt és most összejön. Leis tettem a telefont magam mellé hogy elkezdjem ismét verni a farkam de ebben a pillanatban valaki befogta a számat és meg markolta a farkam. Igen, Zsuzsa néni volt az csak annyit súgott a fülembe hogy: -egy kukkot se! De már abban a pillanatban Beis kötötte a számat a kezeimet hátra kötötte az ágyvégéhez a lábaimat pedig az àgy lábakhoz kötötte.
Mondanom sem kell hogy mennyire felizgatott ez az egész történés, de ezután Zsuzsa néni fogott egy kötelet és ráhurkolta a makkomra és 4 szorító gyűrűt húzott rá, mikor ez megvolt óvatosan elkezdte nyalogatni a makkom. Eközben a másik àgyon szépen lovagolt a csajszi de kis idő múlva megemelte magát és a gyerek farkát át tolta a seggébe és ezután úgy lovagolt egy darabig. Èn már megnem eldurrantam amikor Zsuzsa néni abba hagyta a szopást és elkezdte pofozgatni a farkam. A pofozás után fogott két cipőfűzőt és a két golyómra tekerte szorosan a végeit meg ráhurkolta a farkamra. Igaz nem láttam a sötétben de biztos vagyok benne hogy leis lilult az egèsz farkam ettől. Amikor ez megvolt bekente olajjal a farkam és elkezdte masszirozni. Már égtem a vágytól de ő mindig megállt akkor a masszázzsal amikor kőkemény volt a farkam és igy húzta az agyam. Oda pillantottam a másik àgyra a csajszi hevesen szopta a gyerek farkát de még nem élvezett el a gyerek.
Hasra feküdt a csajszi a gyerek ráfeküdt és megint elkezdte kúrni seggbe.
Ekkor már Zsuzsa néni is fel volt tüzelve rendesen feljebb is jött ès eloldozta a jobb kezem és oda irànyitotta a seggéhez. Amikor megmarkoltam a seggét akkor éreztem hogy a popsiba van valami. Ahogy massziroztam a segglukát már megbirtam fogni ami benne volt egy vibrálós seggtágitó volt benne neki végig amíg kinzott engem. Elkezdtem ki be huzgálni a posijában és egyre jobban szorította a farkam. Ezután odanyúlt kihúzta a tágítót magából háttal odafordult az ágyvégèhez és belegugolt a farkamba, de úgy hogy csak a feje ment be a seggébe és elkezdett rajta hintázni. Annyira lázba jőtt hogy az eggyik kezével a csiklóját izgatta a másikkal a zacskómat cibàlta fölfelé ezzel is húzni az agyam mégjobban. Ekkor a szomszéd àgyon elkezdett felnyögni a csajszi mintha elmenni készülne de egy pillanat múlva azt érzem hogy Zsuzsa néni beremeg mint az àllat hevesebben veszi a levegőt gyorsabban jár a farkam a popsijában és ezután a csajszi is meg Zsuzsa nèni is egyszerre elélveztek a seggbekúrás közben. Odaát a gyerek nem bírta tartani tovább és a csajszinak beleélvezett a seggébe de mivel nekem elvolt közve a farkam igy kibirtam amíg Kati néni elment.
Pár percig egykis pihenő volt amíg a fiatalok kimentek a szobából, de ahogy kimentek a lakásból Zsuzsa néni végig fotózta a farkam a kötözést mindent. Amikor végzett a makkom alá húzott egy farokgyűrüt amit meg nyomott ès elkezdett vibrálni kellemesen kezdtem beindulni amikor ismét elkezdte masszirozni a farkam oda hajolt és elkezdte erősen szívni a makkomat aminek köszönhetően elkezdtem élvezni, spriccelt már belőle de csak verte csak verte Mégjobban ès a legvégèn egy akkorát élveztem hogy hirtelen az ősszes izmom belerándult ès kb 1,5 percig a fellegek közt jártam. A spermát amit kilőtem Zsuzsa néni gondnélkül lenyelte az utolsó cseppig. Ezek után eloldozott összepakolt én szóhoz se tudtam még jutni akkorát élveztem amikor oda hajolt nyomott egy puszit a homlokomra és annyit mondott csak hogy: - gyertek sűrűbben!!




Tinder Drománó



2018-09-04 17:26:54

A kereszt tesóm nem nevezem meg de legyen í.katika! Na én sokat aludtam a kereszt szüleimnél és így sürün látam Katikát!
Egyszer Reggel mikor aludt 1 szál bugyi meg mell tartóban én be léptem a szoba ajtóba és néztem! El gondolkodtam! Majd be mentem a szobájába még közelebbröl néztem! Végül el szántam magam és félre hajtotam a bugyi pántot és el kesztem nyalni a gyönyörü punbiát ! Erre ő fel ébredt és el kezdet nyögni egyre jobban végül el ment! Azt mondta eszt meg hálája vegyem elő! Én elő vettem ő meg be kapta szopta! Aztán felált hátra lökött majd bele ült! Akkor már nem bírtam és el mentem! Azóta sokat dugunk




Mina a Tigris



2018-09-04 17:25:14


Mina vagyok 16 éves lány,és ez az én történetem,az egész egy házi bulin kezdődött.
Semmi különös nem volt táncoltunk, ittunk mint azt szokás egy jó bulin. Este volt 9-10 körül. Benn voltunk 1 szobába sokan vettek körül ,de őt mégis észre vettem,ahogy ott ült a kanapén és
nézett engem nem bírtam levenni a szememet róla,teljesen megbabonázott. Egyszer csak megszólít az egyik legjobb haverom szinte olyan mintha a testvérem lenne.
-Hé Mina ,hahóó. -Igen ,Henry mond.
-bambán néztem haveromra. Aki erre elkezdett nevetni.
-Hoztam neked egy kis sört,hogy ki ne száradj.
-Ohh köszi.nevettem el én is magam. -Henry ki az a srác ott benn a kanapén?
A fiú benézett a szobába, de értetlen fejjel néz vissza rám.
-Milyen srác? Senki se ül a kanapén.

Erre én is benéztem a szobába. De nem hittem a szememnek. -Pár perccel ezelőtt ott ült.-sutyorogtam halkan.
-Szerintem megártott neked a sok pia, menny ki szívj egy kis friss levegőt.
-Lehet, megfogadom a tanácsod kimegyek az erkélyre ha keresnek ott megtalálnak. -ezekkel a szavakkal el is indultam fel az emeletre, majd ki az erkélyre .Lágy enyhén hideg szél fújt, de mégis kellemes. Néha kirázott a hideg.Hirtelen le dermedtem, valaki ott volt a hátam mögött alig pár cm-erre . Nem mertem megszólalni.
-Engem kerestél ?-szólalt meg az idegen enyhe kis kacajjal .
Hirtelen megfordultam, nem tudtam mit tegyek ott állt ő akit az előbb láttam és káprázatnak véltem!
-Megijesztettelek?-mosolygott rám.
-Hát egy kicsit igen, de nem túl vészes ,he he .

Próbáltam eltakarni rémületem a fiú előtt de elég rosszul sikerült. A fiú teljesen közel jött hozzám alig 2cm választott el minket egymástól. A szívem úgy vert mintha kalapáccsal ütötték volna.
-Az előbb kérdeztem,hogy engem keretél-e, de úgy látom nem halhattad.
-Hát... Igen de hirtelen eltűntél és...
-És mi? Megfogta a kezem és a szájához tette.
-És hát azt hittem, hogy káprázik a szemem.
Erre egy fura mosolyt ejtett.
-Mi a baj? Látom, hogy izgulsz nagyon ver a szíved! Én miattam van?-tette fel a kérdéseket az ismeretlen.
A szemébe néztem és elpirultam teljesen.
-Hát .....
Erre elnevette magát .Ettől még jobban pirultam.
-Te más vagy mint a többi ember!
Ezt fúrogattam de nem nagyon érdekelt ez a kijelentése.
-Miben hiszel?-vágta a csöndbe ezt a kérdést.
Hirtelen nem tudtam, hogy mit mondjak és elmeséltem neki, hogy miben hiszek...
-Lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de én hiszek a vámpírokban.

Néztem ,hogy erre vajon lép-e valamit, és lépett.Teljesen közel jött hozzám egy kis hely nem volt közöttünk. Ettől annyira dobogni kezdett a szívem, hogy legszívesebben a kezében estem volna össze de nem tehettem.
-És mennyire hiszel bennük?-Komolyan nézett rám.
-Öhm ,kiskorom óta szeretem a vámpírokkal kapcsolatos dolgokat vámpír történetek,vámpíros filmek és így tovább... Gyerekkorom óta nagy vágyam, hogy én is vámpír lehessek, de tudom ,hogy ez nem lehetséges, sajnos...

Az fiú olyan komoly arccal nézett rám, de mégis egy kicsi vidámság is látszott rajta.
-És most is szeretnél még vámpír lenni?
-Igen, nagyon nem is kicsit, de sajnos .... A szemébe néztem és nem is tudtam tovább mondani ,mert megcsókolt.
-Az álmod, most valóra válik, ha még mindig akarod.
Ledermedtem nem bírtam moccanni. A csókja olyan volt akár egy álom!
-Menjünk el sétálni valahova.-Jelentette ki a fiú.
Szó nélkül követtem, egy sötét kis utcában sétáltunk már majdnem a végén voltunk mikor kérdeztem:
-Hova megyünk?
-Pont ide!

Az utca végén mezőség volt és az útján álltunk meg.Semmit se lehetett látni a sötétségbe őt is csak épphogy láttam,pontosabban éreztem mert fogta a karom. Magához húzott teljesen és csókot adott nekem majd egyre hosszabb és hosszabb csókok követték egymást mire észre vettem h már a nyakamnál van. Szúró fájdalmat éreztem, nem mertem sikoltani ezért átkaroltam és a vállába kapaszkodtam majd a ruhájába markoltam, hogy levezessem a fájdalmat. Alig bírtam állni éreztem, hogy egyre gyengébb vagyok, össze akartam esni, de nem bírtam mert erős karjai tartottak. Éreztem, már nem bírom tovább szemeim lecsukodnak, szorításom meggyengült.

Még annyi rémlik mi előtt elájultam volna, hogy szemfogait a húsomból kivette és karjába emelt, a földtől elrugaszkodott.
Innentől kezdve se kép se hang. Mire felkeltem, egy házban találtam magam egy franciaágyon. Elfordultam jobbra és megláttam őt, akinek még mindig nem tudom a nevét.
Fel akartam ülni de nagy fájdalmat éreztem a nyakamban, mire felültem már ott ült mellettem és fogta a kezem.
-Még nem vagy elég erős, hogy felállj pihenned kell még.-aggódott hallatszott a
hangján.
-Rendben, de mi a neved?- Már nem bírtam tovább muszáj volt megkérdeznem.
-Damien.. - el mosolyodott mert látta rajtam a nagy kíváncsiságot.
Az igazság az az, hogy tényleg nagyon tudni akartam, hogy-hogy hívják az ismeretlent.
-Damien? -Igen. -Hm tetszik ez a név.

Erre a kijelentésemre mind a ketten elnevettük magunkat. Csend volt én se szóltam és ő se egy hang mégis megtörte a csendet az pedig a telefonom volt.
-0:00 van kereken.-hangoztattam a csengés okát.
-Nem vagy éhes?
-De igen, de nem tudom, hogy pontosan mit kívánok.
Damien felállt és nyújtotta a kezét nekem, megfogtam és elindultunk, ki a szobából majd a ház ajtaján. Átkarolt és egy szökkenéssel elhagytuk a talajt, már a levegőben szálltunk. A város parkjában kötöttünk ki.
-Éhes vagy még? kérdezte lágy hangon.
-Igen, most már nagyon.- mosolyogva néztem Damien-t .
-Mindjárt jövök, maradj itt!

Fej bólintással jeleztem válaszom. Damien eltűnt és mire vissza jött egy fiút fogott aki enyhén alkohol szagú volt és nem volt eszméleténél.
-Tessék egyél.
-Ezt, hogy érted? - Néztem értetlenül szerelmemre.
Damien a kezét a fiú nyakához tette és karmát meghúzta rajta. A vér kibuggyant és nem bírtam megállni , hogy ne menjek oda és harapjak a nyakába.
Megtette, beleharaptam és amit akkor éreztem felülmúlhatatlan volt. Az a zamatos érzés édesebb a méznél is. Kiszívtam a fiú minden csepp vérét. Mintha új életre kaptam volna éreztem, hogy élek, de már nem úgy mint rég. Damien letörölte a számról a vér cseppeket és tovább mentünk, vissza soha többé nem néztünk. Sokáig hívogattak a telefonomon, csak egy üzenetet küldtem a szüleimnek, hogy jól vagyok ne aggódjanak értem, majd összetörtem és kidobtam a kukába.

A buli véget ért mint minden buli, nem tudom, hogy másnak milyen volt a vége, de azt igen, hogy nekem felül múlhatatlan.




Kanosmakkos



2018-03-04 10:13:22

Leszoptak a ligetben, es buszke volt ra a csaj, hogy lenyelte az isszes gecimet. Utana leszopta a haverokat is meg kiverte a faszukat. Meselte hogy ha nincs keznel fasz, a kutyajat szopja le

Andi76 válasza erre:
Durva nagyon! ...





Glaciman



2018-02-12 20:40:43

A történet úgy kezdődött, hogy júliusban elkísértem barátnőmet a 10 éves érettségi találkozójukra.Neki nem volt férje, s "ugye mégis ciki egyedül menni" -- volt az indoklás. Este 7 felé gyülekeztünk egy étterem különszobájában,s megjelent egy tanárnőjük is. Mindenki elmondta az elmúlt tíz év eseményeit. Boldog anyukák, szinglik, többszörösen elvált, már-már férfigyűlölő csajok egyaránt beszámoltak. Ez volt az iskola legszebb lánya, súgta fülembe barátnőm, amikor egy elnyűtt, lompos asszony állt fel. "Megcsináltunk két gyermeket, s mostmár havonta legfeljebb egyszer dugunk" panaszkodott a 29 éves hölgy. Túl estünk a beszámolókon, a vacsorán, s egy-két órai beszélgetés után oszlani kezdett a társaság. Barátnőm (Melinda) hosszasan beszélgetett egy csinos, barna hajú és szemű lánnyal. Mint kiderült tanár lett belőle,nem ment férjhez, egyedül él. Többet nem tudtam kivenni az időnként lehalkított beszédjükből. Kevés kivétellel mindenki feltöltött a garatra,ki spicces, ki enyhén, mások (főleg a férjek és kísérők) erősen részegek voltak. Megindult az őszinteségi roham, panaszt, panasz követett,anyagiakról, férjekről, szexről,szóltak a sirámok. Aztán mi is szedelőzködtünk, s Melinda hosszan, szájon csókolta a hölgyet, feltűnően simogatta vállát, haját, majd ismét nyelves csók következett. Mikor szétváltak ajkaik,Melindának hirtelen eszébe jutott, hogy úgyis egy-felé lakunk, miért ne jöhetne velünk Léna is. Taxit rendeltünk, s elindultunk. Engem előre ültettek, hátul suttogtak (talán mást is csináltak), s mire a lakásomhoz értünk kiderült, hogy Léna is feljön velünk. Amint beléptünk, a két lányon kitört az alkohol-mámor, de nem annyira, hogy ne lettek volna tudatában. Kértek menjek, főzzek egy jó erős kávét (éjfélkor), mert szeretnének kissé józanabbak lenni. Mit tehettem? kiballagtam a legénylakás parányi konyhájába, odatettem a kotyogót,kevés víz, sok, letömörített kávé, s vártam, hogy kijöjjön a kívánt nedű. Elég soká kellett várni, de mire előszedtem a kávéscsészéket, cukrot, miegymást,s be akartam vinni, a szobából (ahol hagytam őket) furcsa neszek szűrődtek ki a résre nyitott ajtón. Hangtalanűl léptem a helyiségbe, s csodás látvány fogadott. A heverőn két gyönyörű, meztelen női test vonaglott, egymásba forrva.Kissé meglepődtem, hiszen két éves kapcsolatunk alatt Melinda sohasem tett említést leszbikus hajlamairól(kapcsolatairól). Nem vettek észre, én meg csak álltam, bámultam, gyönyörködtem, a tálcát is elfelejtettem letenni.Percekig tarthatott amíg elbűvölten figyeltem, majd egy merész ötlettel lehánytam magamról a ruhát, cipőt, s melléjük huppantam a heverőre.Léna mellé kerültem, simogattam a melleit, miközben ő a Melinda csiklóját "kezelte", s mikor barátnőm felfogta, hogy én is ott vagyok, átnyúlt partnerén, s megfogta péniszemet, simogatta tojásaimat. Rettenetesen felindultam, s mikor Léna otthagyta a csiklót, s kezével barátnőm melleit kezdte gyúrni, közben csókolta száját, fülét, nyakát, én gyengéden szétválasztotttam Melinda lábait, s a már csöpögő punciba hatoltam be.Nagyot nyögött Melinda, s kezeivel Léna pináját kereste, ujjával behatolt a hüvelybe, s úgy láttam G-pontját keresi, mert belülről kapargatta a hüvely falát. Néhány löket után Melinda lehengerített magáról,s akkkor meg Lénába hatoltam be, aki nagyot visított, de aztán felvette a ritmust.Közben a lányok pózt váltottak, Melinda muffja került Léna szájához, én meg gyúrtam, gyúrtam hol egyik, hol másik lány mellét.Éreztem közeledik a magömlésem, hevesebbre fogtam az iramot,Léna pedig jobban szorított. Majdnem egyszerre élveztünk el, előbb ő nyögött, kiabált,aztán én is. Ekkor ocsúdott fel Melinda, "Kihül a kávénk" felkiáltással felült, Léna is követte, s nekem kellett kiszolgálni a gráciákat. "Te most úgyis használhatatlan vagy egy ideig" tekintett lekókadt dorongomra Melinda. "Ha akarod nézzél minket". No nem kellett sokat néznem, beindultam, különösen azután, hoigy 66-os pozicióban egymás punciját izgatták nyelvükkel. Hirtelen eszembe jutott a "megoldás",kisomfordáltam a fürdőszobába,gumit és babakrémet vettem magamhoz, majd hangtalanúl visszamentem. Léna volt felül, feneke hívogatóan domborodott felém, elkezdtem simogatni, majd krémmel kenegetni végbélnyílását, amit farpofáinak egy-egy összezárásával vett tudomásúl.Amikor úgy éreztem, hogy kellően előkészítettem óvatosan behatoltam szűk hátsó-bejáratába. Sikított egyet, de akkorra már a makkom bent volt, majd lassan haladt előre. "Ilyenben még úgysem részesültem" mondta Léna, s miközben folytatta a nyalakodást, ritmusosan hintázott farkamon. Aztán pillanatra felemelve száját, arra kért, ne mozogjak benne. Közben Melinda is, Léna is elélvezett,s lecsendesedtek, csak simogatták egymást. Nekem nagyon jól esett Lénában lennem, de híre-hamva sem volt még a magömlésemnek. Melinda alulról szopogatni kezdte a másik lány mellbimbóit, mire az két ujját vágta emennek hüvelyébe. Nem bírtam tovább megállni, muszály volt mozognom, ami felséges jó érzést keltett. Nem tudom a végbél-közösülésnek következtében, vagy Melinda munkálkodásának hatására, Lénában óriási orgazmus vette kezdetét.Percekig tartott míg lezajlott, s akkor Léna előrecsúszott,kiköhögte magából szerszámomat.Ekkor már nagyon be voltam indulva, s megemeltem Melinda hátsóját,s ott is behatltam a szűk (de nem annyira szűk mint a Lénáé, mert időnként gyakoroltuk az anális szexet) bejáraton. Mennyire más érzés volt a "megszokottt" partnerben munkálkodnom, s végre bekövetkezett a második orgazmusom.A lányok kezdtek (de nem akartak) kijózanodni, ezért amint kijöttem Melinda hátsójából, arra kért, hogy hozzak valami italt, mert erősen megszomjaztak. Whisky-t hoztam jéggel, s egy-egy nagy adagot töltöttem. Erre felültek, csapzottak, izzadtak, nedvesek voltak. Ivás közben beszélgettünk, ezalatt egymást simogatták, -- én kimaradtam a játékukból. Egyszercsak fütykösömre tekintettek, s mintha összebeszéltek volna, mindketten lehajoltak, nyalogatni, szopni kezdték, tojásaimat becézgették szájukkal, nyelvükkel, ujjaikkal. Ilyen csodás érzésem még nem volt, szóval egy--kettőre életet lehelltek bele. Tovább folytatták a nyalakodást, szabad kezükkel egymást izgatták.Talán negyed óráig tartott ez az állapot, mikor Melinda megszólalt "Gyere belém, de ne hátulról". Teljesítettem kívánságát,miközben Léna a szájunk ügyébe igazította punciját. Felváltva nyalakodtunk, mire megindult a kéjnedve. Melinda eljutott az orgazmusig (én nem), miután azt javasolta, hogy cseréljenek helyet. Behatoltam Léna forró, csöpögő pinájába, szorított, fejt, tekert, s igy hamar bekövetkezett az ejakulációm. Láthatóan mindhárman kifáradtunk, összebujtunk,megbeszéltük a történteket, értékeltük az orgazmusok számát, minőségét. Persze én lemaradtam a két lány mögött, nekem csak háromszor sikeredett, ők viszont hatot, hetet emlegettek.Lassan szürkülni kezdett a hajnal, s csakhamar elszenderedtünk.
Dél felé járt kire feleszméltem. Léna már nem volt ott, Melinda másnaposan fogta a fejét. Javasoltam, hogy ismételjük meg a hármas együttlétet, de ezt elvetette.
glaciman




Glaciman



2018-02-12 20:40:14

Családi szex anyámmal 2

Azt álmodtam, hogy a nappaliban ültünk mind a négyen és a tévén egy pornó videót néztünk. Én anyámhoz bújva a kanapén ültem, előttünk a fotelekben, háttal nekünk, apa és Sári.
Valamikor a film alatt rátettem a kezem anyám combjára. Nagyon jó érzés volt, és anya nem tett semmit, hogy elvegyem onnan. Még akkor sem, amikor előbb a köntöse alá dugtam a kezem, majd a bugyijába próbáltam férkőzni ujjaimmal. Anya ekkor gyorsan rátette a kezét az enyémre, és úgy irányította, hogy az ujjaim becsússzanak a puncijába. Aztán a csípőjével még segített egy picit, és két ujjam máris olyan mélyen benne volt, amennyire csak lehetett. Csendesen ujjazni kezdtem. Anya lélegzete felgyorsult az izgalomtól, egyre hangosabban lélegzett. És ekkor váratlanul megszólalt az apám, anélkül, hogy hátrafordult volna:
- Fiam, azt hiszem, anyád már készen áll - mondta. - Miért nem viszed ágyba és dugod meg? Úgy veszem észre, hogy nagyon szeretné, hogy megtegyed!
Mindketten felkaptuk a fejünket apám szavaira. Azt hittem rosszul hallok. Anyám megkérdezte:
- Komolyan beszélsz?
- Hát persze, hogy komolyan. Elég nagy a fiú már ahhoz, hogy megdughasson téged – erősítette meg, amit előbb mondott. Anyám rám nézett, hogy mit szólok a dologhoz, és én csak bólintani mertem zavaromban.
- De, apu! - kiáltott fel ekkora nővérem, Sári. - Ha, Peti és anyu dugni fognak, én szeretnék ott lenni, hogy lássam. És miután végeztek, te is dugjál meg engem.
- Ejha! – nevetett fel anya. - Nem is tudom, mit szeretnék jobban: Peti farkát magamban érezni vagy látni, ahogy apád megdugja a te puncidat kislányom. Azzal felállt a helyéről, és elindult az emeletre. Mind a négyen felmentünk anyáék hálószobájába, ahol a hatalmas franciaágy várt ránk. Anya levette a köntösét és a bugyiját, majd a hátára feküdt az ágyon és széttette a lábait, hogy minél hamarabb bevezethessem farkamat. Nem jöttem zavarba apám és nővérem jelenlétével, kíváncsi tekintetével, amivel farkam anyu puncijába merülését kísérték. Befeküdtem anya szélesre tárt combjai közé, fölé ereszkedtem, de nem hatoltam belé, hanem csókolni kezdtem. Csókjaimmal végighaladtam a nyakán, közben a melleit simogattam és csókoltam körbe. Végül megállapodtam az egyik mellbimbójánál és számba véve harapni, szívni kezdtem. Mellei becézgetése közben a fenekét és combjait simogattam, ő, pedig csípőjét emelgetve, a nedves szeméremajkaival simogatta meredező farkamat. Aztán megmarkoltam a fenekét, kicsit felemeltem az ágyról és betoltam a farkamat a puncijába. Anya hangosan felnyögött, ahogy szétfeszítettem barlangját:
- Ó, istenem, fiam – sóhajtott anya, amikor mélyen belé hatoltam - ez csodálatos érzés! Gyere. Ne kíméld anyádat, basszál meg jól!
Anya, a karjait a hónom alatt átdugva a hátamba kapaszkodott. Lassan mozogni kezdtem, egyre beljebb és beljebb hatolva a pinájába, majd mikor tövig belécsúsztam, hosszú, határozott mozdulatokkal kezdtem el dugni.
Az a tény, hogy apám és nővérem közelről nézik, ahogy anyámat kefélem, egyáltalán nem zavart. A lehető legmélyebbre nyomtam a farkam anyába és elkezdtem baszni. Karjaimmal szorosan magamhoz öleltem és lüktető farokkal basztam, ahogy csak tudtam. Ujjaimmal dörzsölgettem kőkemény bimbóit, közben egyre ködösebb tekintettel nyögve, sóhajtozva mozogtam és élveztem anyám pináját. Aztán ráhajoltam és ő a mellbimbóját a számba adta. Mohón szívni kezdtem, másikat pedig erősen gyúrni. Anya átkarolta derekam és vad tempóba kezdett alattam. Fejemet hátravetve, hangosan nyögve élveztem. Nagyon mélyen hatoltam belé, minden lökésnél a méhét ostromoltam és egyre hangosabban haladtunk az orgazmus felé. Még néhány perc telhetett el, amikor a hátamat karmolva, hangosan felsikoltva a kéjtől elélvezett. Anya orgazmusának a látványa hihetetlenül izgató volt. Kéjtől remegő testtel nyújtotta el az orgazmus hosszát. Megálltam és kisiklottam belőle, és nyugodtan vártam, amíg kilihegi magát. Ezután anya hasra fordult, és négykézlábra állva hátat fordított nekem. Mögé térdeltem, és egyetlen kemény lökéssel tövig bele nyomtam a farkamat. Anya a szoba sarkában álló tükörbe nézett és figyelte, ahogy megmarkolom a fenekét, és mozogni kezdek benne, majd ő is átvette az én mozgásom ütemét, fenekét, csípőjét előre-hátra tologatta. A kéjtől rázkódott a teste, arca eltorzult a folyamatos gyönyörtől, és hangosan nyögve bíztatott, hogy ne hagyjam abba. Jobb kezével benyúlt a lábai közé és középső három ujjával magához nyúlt, a csiklóját dörzsölte. Folytattam a kefélést, hogy még egy beteljesüléshez jusson. Szabad kezét az ágy fejvégének támasztva tartotta magát a kemény lökéseim ellen. Végül hörögve, szinte a gyomráig hatolva tövig vágtam belé magamat, és ő magába fogadva, hangosan nyögve, karjaival, derekamra font lábaival a lehető legmélyebbre magába húzva, hüvelyével erősen szorítva, a csúcsra jutottunk. Görcsös lökésekkel árasztottam el méhét ondómmal.
Ezt ő is érezte, és az utolsó lökésnél kéjesen sikoltozni kezdett. Amikor már egymás mellett feküdtünk és a légzésünk is a normálisra lassult, Sári megszólalt.
- Istenem, anyu, - ez fantasztikus volt - mondta Sári, amint anya levegő után kapkodva magához tért - -ez elképesztő látvány volt!
Anya mosolyogva kérdezte
- Mi volt olyan elképesztő, kicsim?
- Minden, anyu - válaszolta. - Peti benned mozgó farka, ahogy a derekára kulcsoltad a lábad, hogy minél mélyebbre hatoljon beléd, az egész látvány és a hangok. Nagyon meg lettél baszva anyu. Csoda izgalmas látvány voltál.
- Örülök, hogy elszórakoztattunk, kicsim – fogadta anyu Sári lelkendezését. - Most viszont jobban tennéd, ha foglalkoznál egy kicsit apáddal. Azt hiszem, lassan felrobbannak a golyói, ha nem intézkedsz hamarosan.
Apám még mindig nem szólalt meg, azt hiszem utólag már nem volt elégedett azzal a saját javaslatával, hogy dugjam meg a feleségét.
Átadtuk a helyet apáéknak. Nem aggódtam nővéremért, hogy képes - e gond nélkül befogadni apja hatalmas farkát. Eszembe jutottak anyai szavai, hogy már máskor is lefeküdt apával és tudja, hogy a szűk kis puncija eléggé ki tud tágulni.
- Várjatok egy percet – szólt anya - egy kicsit megkönnyítem a dolgotokat.
Benyúlt a "játékszeres" fiókjába, elővett egy tubus síkosítót, és bekente vele apa farkát és Sári punciját. - Oké, szívem – mondta aztán, és hátralépett. - Gyerünk, dugd meg a lányod, mielőtt beleőrülne a várakozásba!
Apa lassan közeledett Sári hüvelyéhez, de amit ekkor Sári tett, azt már nem mondanám óvatosnak. Apja dereka köré vetette a lábait, összekulcsolta őket, közben megemelte a csípőjét, és Apa máris teljes hosszában benne volt. Sári szinte ráhúzta magát apa farkára és percek alatt elélvezett. Az orgazmusa nem volt finom, fokozatos, sokkal inkább a felgyűlt szexuális energia kirobbanása volt. Anya és én az ágy végében álltunk és néztük, ahogy apa vastag farka ki - be száguld Sári puncijában. Elképedtem, mennyire gyorsan alkalmazkodott Sári puncija a méretekhez, hiszen apja farkának teljes hosszát magába fogadta. Apa minden lökésnél tövig felnyársalta lányát.
- Nézd a nővéred, kisfiam – mondta elismerően anyu. - Ez jobb, mint bármi, amit eddig láttam. Gyerünk, Sári basszál apuval. Szívem baszd meg jól a kislányodat!
Nem hiszem, hogy szükségük volt bíztatásra.
A nézelődésünket Sári kiáltása szakította meg.
- Ez az, apu, élvezz belém! Add nekem, add belém mindet!
Apa még csak nem is lassított, pedig a fehér ondó már kezdett szivárogni Sáriból és lecsordogált az ágyra. Sári pedig csak sikoltozott szemei fenn akadtak, teste rángatózott orgazmusa hatására. Amikor aggódni kezdtünk, hogy apa védekezés nélkül baszta meg a lányát Sári megnyugtatott minket.
- Minden rendben, anyu - mondta - ne nyugtalankodj nem leszek terhes. A hónap rossz időszakában vagyok.
Apa csökkentette a sebességet, kihúzta farkát, majd lefordult a lányáról.
Sári követte és szorosan átölelte.
- Köszönöm, apu, ez volt a legjobb!

Miután az összekoszolt ágyneműt kupacba halmoztuk a padlón, mindnyájan elmentünk zuhanyozni.
Mivel négyen nem fértünk be anyáék mentek először. Sárival az ajtó előtt vártunk és belestünk a fürdőszobába.
A zuhany alá lépve anya észrevette, hogy a férjének még mindig hatalmas erekciója van.
- Mi van, szívem, még mindig be vagy indulva? - kérdezte.
- Hát kedvem lenne még egy menethez! – válaszolta apa.
- Ha én is megfelelek neked, akkor jöhet az a menet velem – felelt anya.
És választ sem várva a fal felé fordult, előrehajolt és fenekét Apa farkának nyomta, A puncija még mindig síkos volt az én ondómtól. Apának nem kellett bíztatás, megragadta anya csípőjét, egyetlen lökéssel behatolt hátulról és elkezdte baszni.
Anya hátranyomta a fenekét, hogy olyan mélyre hatolhasson apa a farkával, amennyire csak lehet. Aztán nyögések, zihálás és bátorító szavak folytonos egyvelege volt hallható.
A zuhanyból rájuk záporozó víztől nem zavartatva magukat, a szülők keményen basztak és anya hamarosan újabb orgazmushoz és nagy adag ondóhoz jutott.
Később, miközben szárították magukat nagy, bolyhos törölközőinkkel, apa megkérdezte: Mondd csak, Milyen érzés volt a kefélés a fiaddal, volt olyan jó, mint remélted?
Anya válasza: - jobb volt, mint reméltem. Volt egy pillanat, amikor olyan érzés fogott el, mint amikor először szeretkeztem veled. Tudod, amikor elvetted a szüzességemet. Csodálatos volt.
Apa elégedetten bólogatott, de nem felelt semmit.
Erre már benyitottunk a fürdőszoba ajtaján.
- Oké - mondta Sári mosollyal az arcán. - nincs itt az ideje, hogy ágyba kerüljünk végre?
- De igen, kicsim – kacagott anya - , és ha nem haragszol, mivel a mi ágyunk csupa rendetlenség, ezért én Peti szobájában fogok aludni apátokkal. Ti menjetek a te szobádba Sári, és ha van kedvetek és bírjátok szusszal, dugjatok egy jót. De előbb tusoljatok le ti is.
Sajnos mielőtt megfogadhattuk volna anya tanácsát, az álmom véget ért.

Arra ébredtem, hogy valaki rázza a vállamat, hogy ébredjek fel. Sári volt az, a nővérem.
- Mi van, mi történt? – kérdeztem, szinte még álomban.
- Ébredj fel és mesélj. Tényleg megdugtad az éjjel anyánkat? – faggatott Sári.
- Hülye vagy? Honnan veszed ezt a marhaságot – próbáltam tagadni.
- Ugyan már ne sumákolj, amikor benyitottam anyu akkor ugrott fel az ágyadból meztelenül, és szó nélkül szaladt ki a szobádból. A combján látszottak a megszáradt ondófoltokat. Szóval mesélj, milyen volt anyu pinájában?
Hirtelen nem tudtam felelni semmit, de szerencsémre anyu benyitott és elhívta Sárit, én meg gyorsan kiszaladtam a fürdőszobába, rendbe szedni magam.




Glaciman



2018-02-12 20:39:29

Családi szex

Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk iskolába és együtt érettségiztünk. Sokáig úgy tudtam, és úgy is éreztem, hogy Anikó az én édesanyám. Aztán tizenhatodik születésnapomon megtudtam az igazságot. Ez azonban nem változtatott meg semmit. Anikó továbbra is anyámként szeretett és én is ugyanúgy szerettem, mint anyámat. Csak most már nem lett lelkiismeret furdalásom, ha meglestem vetkőzés vagy fürdés közben vagy rágondoltam maszturbálás közben, mert ahogy kamaszodtam úgy növekedett bennem a vágy, hogy egyszer megdughassam őt. Bár már elmúlt 40 éves, a lánykorábban végzett versenyszerű tornától csodálatosan jó alakja volt. Arca nem volt kimondottan szép de a teste nagyon izgató volt.. Bőre feszes volt, sima és napbarnított. Mellei nem voltak nagyok, de hegyesek és kemények, a melltartót még nyugodtan elhagyhatta. Nem tehetek róla, de akárhányszor meglestem mindig szexuális gondolataim és vágyaim támadtak anyámmal kapcsolatban. Szégyen vagy tilos, de kívántam anyámat, képzeletemben már sokszor szeretkeztem vele.

Az érettségi után a július hónapot a balatoni nyaralónkban töltöttük. Egyik szombaton kettesben maradtunk anyámmal, mert apámnak Pesten volt tárgyalása. Sári, a nővérem is vele ment, hogy a barátnőivel találkozzon. Azt mondták, hogy majd vasárnap reggel jönnek vissza.
Délelőtt anyám főzött, én meg a Balatonban fürödtem. Ebéd után, a nagy forróság enyhülés multával mindketten kifeküdtünk a napra. Anya keresett a kertben egy olyan helyet, ahová kintről nem lehetett belátni és meztelenre vetkőzve napozott. Előbb azonban megkérdezett engem:
- Peti drágám! A kertben fogok napozni fürdőruha nélkül, ne gyere hátra, ugye nem zavar?
Természetesen nem zavart. De tudtam, hol lehet meglesni észrevétlenül. Elrejtőztem és
izgatottan néztem anyám gyönyörű testét, a szép fehér gömbölyű melleit, a sötét piros mellbimbókkal és legszívesebben odarohantam volna, kezeimbe venni, megcsókolni. De talán még ennél is jobban izgatott az, ami a combjai közt sötétlő göndör szőrzete alatt rejtőzött. Így telt el a délután. Hat óra felé anyám szólt, hogy készüljek, mert hamarosan vacsorázunk
- Oké – mondtam, - megyek és felöltözöm.
Megfordultam és beviharoztam a fürdőszobába lemosni magamról a napolajat.. A kádban, a zuhany alatt miközben a szappant kenegettem szét a farkamon, gondolataim anyám izgató mellei körül jártak. Gyorsabban kezdtem magamnak gyúrni, közeledtem a csúcshoz.
Hirtelen kinyílt az ajtó. A zuhanyzó tejüvegén keresztül homályosan láttam anyám körvonalait, ahogy belépett és becsukta maga mögött az ajtót.
- Siess, - mondta – szeretnék én is zuhanyozni.
- Hát - válaszoltam, miközben igyekeztem lemosni a habot magamról – jöttél volna előbb, most várnod kell.
- Erre azt láttam a homályos üvegen át, hogy Anyám leveszi a kis bikini nadrágot. Izgatottan lestem a homályos üvegen át meztelen testének körvonalait. Aztán anyám váratlanul elhúzta a zuhanyajtót és belépett mellém a fülkébe.
- Szióka, - üdvözölt, majd lepillantva így szólt - Ejha, látom szép kis merevedésed van, és még hozzá mekkora méretben?
- A... Anya! Te mit csinálsz?
- Ugyan, láttalak én már meztelenül, de azért ez most sokkal izgalmasabb látvány.
- De hát, te meztelen vagy!
- Na és, talán még nem láttál engem meztelenen? - kérdezte incselkedve - ugyan már kisfiam, tudom, hogy meglestél és nem először. Észrevettem csak nem szóltam érte. Hozzám simult és megpuszilt.
- Apa, mit szólna, ha most meglátna minket? – kérdeztem.
- Apád és Sári csak holnap jönnek haza, de egyébként sem érdekelné. Már jó ideje nem foglakozik azzal, hogy mit csinálok. Nos? Nincs szükséged egy segítő kézre? – kérdezte, és azzal a kezébe vette a farkamat.
- Hú, ez igazán szép darab - mondta búgó hangon - kár, hogy eddig nem figyeltem fel rá. Tegyünk rá még egy kis szappant. Így ni, most már jobban csúszik. Milyen hosszú és kemény.
Beleszédültem, ahogy bársonyos keze lágyan simogatta a szerszámomat. Már nem akartam tiltakozni, örültem és engedtem, hogy tegyen, amit akar.
- Hé, kisfiam, mire vársz! - szólt rám - Te miért nem használod a kezeidet?
Kissé bizonytalanul az izgalomtól, kezeim elindultak a melleihez, majd a szappant kezdtem szétkenni rajtuk. Élveztem kemény melleinek, mellbimbóinak simogatását, - amit anyám elégedett sóhajokkal nyugtázott.
- Ez az. Ügyesen vagy, Petikém. De az egyik kezeddel egy kicsit lejjebb is szappanozhatnál.
Félénken végig csúsztattam kezemet a hasán lefelé, de amikor elértem a punciszőrzetét, megálltam, nem mertem tovább haladni. Anyám egy kis pajkos mosollyal arcán így szólt:
- Mi van, miért nem folytatod. Mitől félsz nem harapok.
És a csuklómnál fogva bevezette a kezemet a combjai közé. Ujjaim becsúsztak a meleg puha szeméremajkak közé.
- Ez az, csak bátran. Dugd beljebb az ujjaidat, és úgy simogass.
Az izgalomtól remegve ujjmmal megkerestem a csiklóját és elkezdtem ujjazni anyám punciját.
Lélegzése jelezte, hogy ő is felizgult, és gyorsabban kezdte verni a farkamat. A térdem megroggyant és éreztem, hamarosan elélvezek. Észrevette.
- Semmi baj, kicsim. Ne fogd vissza magad! Élvezz el nyugodtan –bíztatott anyám.
Engedelmeskedtem, és nagyokat nyögve ürítettem ondómat, anyám tenyerébe és a hasára. De közben nem álltam meg az ujjazással.
- Igen, ez az, ne hagyd abba– lihegett, és erősen magához szorított - Én is mindjárt élvezek! Óh, igen most….most ....ó –ez jó…..istenem de jó.
Egész teste remegett az orgazmustól. Életemben először láttam egy nő orgazmusát, ráadásul az anyámét és azt is én okoztam. Ahogy lassan alábbhagyott az orgazmusa, lazított a szorításon és így már újra tudtam rendesen levegőt venni. Miután mindketten túljutottunk a csúcson, anyám beült a kádba és zuhanyvízzel nyugtatta felhevült testét. A testén megmaradt ondócseppet ujjára vette és lenyalta.
- Finom - nézett rám huncut mosollyal – legközelebb szeretném jobban megkóstolni.
Ezektől a szavaktól újra merevedésem lett. Szólni akartam, hogy akár most azonnal, de leintett.
- Nagyszerű voltál, kicsim – sóhajtotta és elégedett mosollyal az arcán nézett rám - de most törülközzünk meg és pihenjünk egy kicsit vacsoráig –mondta.
Megszárítgattuk egymást a törülközőkkel és elindultunk a szoba felé. A szobája előtt anyám megállt az ajtóban és hosszasan nézett engem.
- Büszke lehetsz a szerszámodra – mondta - apádnak sincs ekkora.
Ezzel újra eszembe juttatta apámat. Elképzeltem, hogy apám rájön a dologra, és mérgében kiherél.
- Az előbb azt mondtad, hogy apát nem érdekli, hogy mit teszel? Biztos vagy ebben?
Anyám felkacagott.
- Egészen biztos - válaszolta - már többször biztatott, hogy foglalkozzam a szexuális felvilágosításoddal. Azt hiszem, hogy neki hasonló tervei vannak Sári nővéreddel kapcsolatban. Az sem lehetetlen, hogy már túl vannak néhány foglalkozáson.
A gondolat, hogy apám megkefélte a nővéremet felizgatott, mert Sárit már én is megkívántam. (Sári igazán egy dögös csaj, hegyes kis melleivel.)
- Menj, pihenj egy kicsit – mondta anyám. Majd később még beszélgetünk.
Később közösen megvacsoráztunk aztán bementem a saját szobámba és meztelenül a könnyű nyári takaróm alá bújtam. Egy ideig olvastam de egyre az anyámra és a fürdőszobában történtekre gondoltam. Olyan váratlanul történt minden, hogy alig tudtam felfogni, hogy valóság volt. Álomba merültem, de olyant nem álmodhattam, ami túl tett volna azon, amit az imént átéltem.
Odakint már sötét volt, amikor arra ébredtem, hogy nyílik a szobám ajtaja. Az utcáról beszűrődő halvány fényben láttam, hogy anyám az. Amikor észrevette, hogy ébren vagyok közelebb jött, az ágyam szélére ült, felkapcsolta az ágyam mellett az olvasólámpát,
és azt kérdezte:
-Akarsz beszélgetni velem a ma délután történtekről?
-Ühüm! -volt a válaszom, izgatott remegés fogott el
Kicsit akadozva arról kezdett beszélni, hogy lelkiismeret furdalása van, amiért olyan váratlanul lerohant engem a fürdőszobában. Azt mondta, tudja, hogy egy igazi anya nem tenné a fiával azt, amit ő tett velem de nem tehet róla, nem tudott uralkodni magán.
A hálóköntöse alól kivillanó combjára tettem a kezem, megsimogattam és azt válaszoltam:
- Anya, nem kell mentegetni magad. Engem nem érdekel, hogy erkölcsös-e ami történt, nem érdekel mások véleménye. Csodálatos és izgalmas volt és én már olyan sokszor kívántam, hogy ez megtörténjen. Egyébként ehhez rajtunk kívül másnak semmi köze.
Anyám megenyhült arccal nézett egy kicsit, aztán kis idő után azt kérdezte:
- Mondd, amikor maszturbálsz, kire szoktál gondolni, miről fantáziálsz.?
- De Anya, én nem….. kezdtem tiltakozni, de a szavamba vágott.
- Ugyan kisfiam, minden fiú szokott maszturbálni. A lányok is. Nem kell szégyellned, én is szoktam. Néha még mostanában is. A fiúk olyankor többnyire az anyjukra gondolnak, szóval te kit képzelsz magad elé?
- Téged, Anya – suttogtam, és elképzeltem magunkat szeretkezés közben. És olyankor élvezed, hogy szeretkezel velem? – kérdezte és a hangja olyan különös volt.
Elhallgatott, és mert én sem szólaltam meg, kisvártatva folytatta.
- Kisfiam, szeretsz engem? – kérdezte.
- Anya, hogy kérdezhetsz ilyet, tudhatod, hogy nálad jobban nem szeretek senkit –válaszoltam.
- Megengeded, hogy melléd feküdjek?-kérdezte.
Szótlanul beljebb húzódtam az ágyon, helyet csinálva neki. Anyám felállt, levette a köntösét és meztelen testtel bebújt mellém a takaró alá. Fejét a mellemre hajtotta, karjaival átölelt és magához húzott. Éreztem a mellemen leheletét és szapora lélegzését. Némán, csendben feküdtünk, de ez a csend minden szónál többet jelentett. Éreztem kemény mellbimbóját a mellemen. Lehajtotta rólunk a takarót, puszit lehelt az arcomra, és suttogva beszélni kezdett:
- Kisfiam, lehet, hogy szégyellnem kellene magam, azért amit most mondani
fogok – néhány másodpercig hallgatott aztán akadozva folytatta - szeretnéd, hogy a képzelet valósággá váljon, akarsz szeretkezni velem?
Az izgalomtól elszorult a torkom és csak bólintással tudtam jelezni, hogy igen- és erősen hozzá bújtam.
- Szeretkeztél már valakivel?
- Még senkivel – feleltem – még csak nem is csókolóztam – tettem hozzá.
- Akkor hát rajta. csókolj meg.
Gyengéden a hátára döntöttem és megcsókoltam az arcát.
- Nem puszit kértem, hanem igazi csókot – mondta és magához húzva a fejemet, a számra szorította ajkait.
Aztán nyelvével finoman végigszánkázott előbb felső, majd alsó ajkamon, és bebocsátást is kért a számba. Behunytam a szemem és utat engedtem a finom követelőzésnek, és ő finoman simogatni kezdte az én nyelvemet.. Aztán én is magamra eszméltem és nyelveink vad csatába kezdtek. Számat az övére szorítottam és vadul csókoltuk egymást,
Hosszan és szenvedélyesen csókolóztunk. Aztán a szájáról a nyakára vándoroltam csókjaimmal, nyelvemmel cirógattam, enyhén harapdáltam a fülcimpáját. Éreztem a teste remegését, miközben hangos sóhajok hagyták el ajkait. Elértem a hegyes, kemény melleihez és körbe-körbe csókolgattam, majd a kemény mellbimbóját a fogaim közé fogtam, és szinte csókolóztam vele! Számmal lefelé haladva a köldökénél még elidőztem egy kicsit majd leértem a szőrös dombocskához és a pihék közül kikandikáló csiklójához. Nyelvem hegyével játszadoztam vele, és ettől anyám teste heves mozgásba kezdett, sóhajai erősödő nyögésekké változtak. Sokáig kényeztettem a csiklót, pedig a vágyam az volt, hogy minél előbb belenyalhassak a puncijába, és végre érezzem ízét! Nem akartam rögtön behatolni a nyelvemmel, ezért előbb kívül kényeztettem egyre kisebb körökbe. Aztán nem bírtam tovább és benyaltam a gyönyörök nyílásába! Karjaimmal közben a melleit simogattam, és e kettő hatására kéjes nyögései egyre hangosabbak lettek, az egész teste egyre hevesebben rázkódott, combjaival a fejemet szorítottan szinte magába préselte a szám és fojtott sikolyok közepette elélvezett! Már másodszor volt orgazmusa tőlem. Még elidőztem a puncján, és percekig a combjait, hasát csókolgattam. Az orgazmusa elmúltával anyám két kezével megfogta fejem, megcsókolt és azt suttogta:
- Ez nagyon finom volt drágám, de most én következek!
Egy hosszú, édes csók után a hátamra fordított, lábait átvetette a testemen és a combjaimra ülve, azt mondta:
- Tehát most rám vár az a megtiszteltetés, hogy elvegyem a szüzességedet. Ez nagyon izgató. Még soha nem volt dolgom szűz fiúval. Nos, hát még mindig akarod?
- Most felejtsed el, hogy az anyád vagyok.
- De én nem akarom elfelejteni, – válaszoltam önkéntelenül.
Már az addig történtektől is teljes izgalomban voltam. Már maga a gondolattól, hogy pillanatokon belül teljesül az álmom és megdughatom életem első nőjét, aki ráadásul az anyám, teljes önkívületbe estem, és csak suttogni, lehelni tudtam az igent.
- Jó lenne, ha nem mennél el mindjárt az elején – mondta – de ha mégis csak nyugodtan élvezz belém, nem aggódj, nem fogsz kistestvérkét csinálni.
Előrébb csúszott, kezébe vette a robbanásig feszült farkamat, és a csípőjét felemelve a puncijához irányította. Aztán lassan leengedte a csípőjét, és farkam becsúszott a meleg, bársonyos nedvességbe. Őrületesen kéjes érzés volt. Anyám pináját hihetetlenül szűknek éreztem, Úgy feszült a farkamra, mint egy meleg, nedves kesztyű a kézre. Heves szívdobogással néztem, ahogy a farkam eltűnik anyám pinájában, és újra előtűnik, hogy aztán ismét eltűnjön benne. A farkam időnként nekiütközött a hüvelyének végéhez és még nem is voltam teljesen benne. Anyám mosolyogva nézte arcomat és lassan mozgott, föl-le. A hüvelyizmaival erősen összeszorította, masszírozta a farkamat. Néztem, ahogy a csípőjét megemelve előtűnik a nedvesen csillogó farkam, és ismét elsüllyed anyám belsejében. Talán a negyedik-ötödik ki-be húzás után éreztem, nem bírom tovább, elélvezek. Megfogtam melleit, hüvelyk és mutató ujjaimmal összeszorítottam a bimbóit. Anyám hangosan felnyögött és még gyorsabb mozgásba kezdett. Hiába kérte, hogy ne menjek el hamar, az izgalom, hogy végre anyámban vagyok olyan nagy volt, hogy nem tudtam visszafogni magam. Levegő után kapkodva, hangos hörgéssel megfeszítettem a testemet. Anyám gyorsabb mozgásba lendülve bíztatott.
- Semmi baj kicsim, minden rendben, élvezz belém – suttogta a fülemhez hajolva.
- Anyu, drága anyukám nagyon szeretlek – szakadt ki belőlem a sikolynak beillő kiáltás és elindult belőlem az ondó áradat. Beleélveztem anyám pinájába.
Anyám nem állt le, tovább mozgott. A mozgása és lélegzete egyre gyorsabb lett, és végül egy apró kis sikoly kíséretében ő is elélvezett, és a testemre borult, de hüvelyizmainak a mozgása még néhány másodpercig tovább tartott! Amikor farkam kicsúszott belőle lefordult rólam és magához ölelve csókolgatott, simogatott. Néztem az arcát, és egy könnycseppet láttam benne.
- Anya, miért sírsz, valami baj van, megbántad, hogy az enyém lettél? – kérdeztem aggódva.
- Nincs semmi baj, nagyon boldog vagyok kisfiam. Ezek a boldogság könnyei. Oly régen vártam, hogy ez megtörténjen, oly sokat álmodoztam arról, hogy egyszer veled szeretkezhetek. Amikor az utóbbi időben maszturbáltam, mindig téged képzeltelek magam elé, veled szeretkeztem képzeletben. Kisfiam, nagyon boldoggá tettél, Csodálatos érzés volt szeretkezni veled.
Sokáig feküdtünk összebújva egymás testét simogatva, csókolózva. Hosszú idő után keze a farkamra tévedt, amitől azonnal merevedni kezdett. Megsimogatta a farkamat és csak annyit mondott:
-Most te következel, mutasd meg, mit tudsz! – és hanyatt fekve magára húzott kitárt combjai közé.
Combjait felhúzta a melleihez, megfogta farkamat, és a puncijához irányította. Az orgazmusától és az én ondómtól elázott hüvelyébe most már könnyedén bele tudtam hatolni, de a pináját ugyanolyan szűknek éreztem, mint előtte. Anyám a derekam közé kulcsolta lábait, magához szorított velük.
Mozogni kezdtem, lassú tempóban nyomtam be és húztam vissza a farkamat! Még nagyon kezdő voltam, többször kicsúsztam anyámból és ilyenkor ő gyorsan visszatett magába. Aztán rátaláltam a helyes mozgásra és már tudtam figyelni anyám arcát, ahogy élvezi a szeretkezésünket. Légzése egyre gyorsabb, szaggatottabb lett. Gyorsítottam és még keményebben nyomtam be a farkamat. Néhányszor kicsit durvábban találtam el hüvelyének végét, ilyenkor halkan feljajdult de nem szólt érte.
-Ne velem törődj, én mindjárt kész vagyok, és alig várom, hogy belém élvezz! Basszál, ahogy csak bírsz!
Egy pillanatra meghökkentett, amit mondott. Szokatlan volt anyám szájából a „basszál” szót hallani. Vad dugásba kezdtem és ő minden lökésemre nyögött egyet, egyre nagyobbakat, egyre kéjesebbeket. Kezeivel a hátamat karmolta a lábaival átkarolta a derekamat, sarkaival a hátamat kalapálta, csípőjét riszálta. Aztán szinte önkívületben kezdett kiáltozni:
- Óh édes Istenem…. kisfiam…. ne állj meg…. ne hagyd abba
- ….folytassad ….oooohhhhhhhhhh…. Istenem, …….. aaaaaaahhhhhhhh ….. ez fantasztikus……kisfiam …..aaaaahhhh……még…..még……most…..most…..most élvezz belém.
Gyorsítottam, és néhány kemény lökés után elélveztem. Testem megfeszült, farkam megduzzadt, markoltam anyám melleit és hatalmas nyögésekkel, hat-hét sugárban lőttem bele az ondómat pinája mélyébe! Kimerülten, egymást szorosan átölelve kapkodó lélegzettel feküdtem anyám testén. Pihentem volna még anyámon, de ő letolt magáról, amikor megérezte, hogy kicsúszok belőle. Percekig feküdtünk egymás karjaiban szó nélkül, lihegve. Anyám törte meg végül a csendet:
- Nos kicsim, milyen érzés volt anyáddal szeretkezni. Én elárulom neked, hogy évek óta nem élveztem úgy, mint most. Ilyen orgazmusom amilyet te nyújtottál nekem csak ritkán van, és ez ma már nem az első.
- Anyu, ez csodálatos volt és én nagyon szeretlek. Hihetetlen érzés szeretkezni veled – vallottam be.
Egy ideig csendben feküdtünk egymás mellett. Csak simogattuk egymás testét és közben arra gondoltam, hogy milyen csodálatos érzés anyuval így együtt lenni. Aztán kezdett a vágy éledezni bennem a folytatásra. Anyu fölé hajoltam. Ő, 4rám mosolygott és csak annyit kérdezett:
- Szeretnéd még folytatni? Nem fáradtál még el?
De választ sem várva széttárta lábait és engedte, hogy ráfeküdjek. Óvatosan, lassan toltam anyuba a péniszem, mikor teljesen benne voltam, lassan elindultam kifelé, ezután ismét vissza a mélybe. Néhány apró finom, lassú mozdulat után, egyre gyorsítottam, amit nem csak anyu, de én is nagyon élveztem.
Nagyon élveztük mindketten hangos nyögésekkel, és szapora levegővétellel jeleztünk egymásnak, hogy ez nagyon jó.
Mikor éreztem, hogy közel vagyok a csúcshoz, lassítottam a tempón. Minél lassabban mozogtam annál mélyebbre toltam a farkam. Ezt nagyon élvezte anyu, mert az 5-6. Lökés után fejét hátra hajtva, izmait megfeszítve, fenekét megemelve halk sikollyal jelezte, hogy bekövetkezett az újabb orgazmusa. Ettől az érzéstől nekem sem kellett sok a csúcsig, próbáltam visszafogni magam addig, amíg neki tart az élvezet. Mikor kissé megnyugodott, kivettem a farkam a pinájából.
- Gyere, folytasd és élvezz még belém, az olyan csodálatos érzés–és a hangja kissé elcsuklott, ahogy ezt kimondta
Magamhoz öleltem, farkamat újra a finom, puha puncijába tettem és ismét elkezdtem benne mozogni, de nem bírtam sokáig így, felgyorsítottam a tempót és mélyebbre löktem. Ötödik mozdulat után nem bírtam tovább és forró nedvem anyu méhébe engedtem. Megfeszült háttal és halk nyögés kíséretében élveztem bele. A gyönyörtől nem bírtam megmozdulni, így anyám vette át az irányítást és apró mozdulatokkal facsarta ki belőle az utolsó cseppeket.
Miután annyira megnyugodtam annyira, hogy tudjak mozogni, még löktem párat, amíg elfáradt férfiasságom le nem lankadt.
Ezután átöltük egymást és apró csókokkal, finom simogatással fejeztük be szeretkezésünket.
- Csodálatos voltál fiam – súgta, lehelte a fülembe.
- Te se panaszkodhatsz anyu – mosolyogtam – tudom, helytelen dolog, hogy te meg én szeretkeztünk, de tudod, nagyon kívánatos nő vagy.
- Nagyon szeretlek kisfiam.
- Én is szeretlek anya.
Nem felelt csak még szorosabban magához ölelt és megcsókolt.
Ezután ismét csendben maradtunk, öleltük-simogattuk egymást. Én, anyu melleivel foglalkoztam, nyalogattam-szopogattam a mellbimbóit, ő, pedig a farkamat masszírozta.
- Megengeded, hogy leszopjalak? – súgta - ugye még nem szopott le egy kislány sem?
- Anya! Hogy beszélsz – mondtam meglepődve anyám szavain, de amit mondott attól ismét merevedésem lett..
- Ne légy olyan prűd. Szeretkezés közben szabad, sőt kell is egy kicsit trágár szavakat használni. Az izgalmasabbá teszi a dolgot. Szerinted mit csináltunk az elmúlt percekben – kérdezte.
- Hát, szeretkeztünk – feleltem.
Anyám elmosolyodott és azt mondta:
- Így is mondhatod, de úgy is, hogy egy jót basztunk. Már nem is emlékszem mikor voltam ilyen jól megbaszva, mint ma este. És most leszoplak, ha tetszik a kifejezés, ha nem. Gyere, engedd, hogy a számba vegyem
Fölém hajolt megfogta a farkam, és egy csókot adott a hegyére. Éreztem, ahogy hosszú szőke haja a combomat cirógatja. Megszűnt minden körülöttem, ahogy a forró lehelete megcsapta a farkamon bőrt. A tövénél fogta a szerszámom. Teljesen felizgatott, pedig még hozzám sem ért igazából. Nyelvével végigsimította, majd körbenyalogatta. Önkéntelen mozdulattal beletúrtam a hajába, és fejét magamhoz húzva mélyen a szájába nyomtam a farkamat. Egy kissé megszívta a makkot majd bólogató mozgásba kezdett a fejével. Érződött rajta, hogy nagyon gyakorlott a dologban. Biztosan sokat csinálta már életében, gondoltam, de vajon csak az apámnak? Kezdtem érezni, hogy elvesztem az önuralmam és a közeledő orgazmus első jeleként, megfeszültek az izmaim. Anyám is érzékelte ezt és mindent beleadott. Növelte a tempót, keze és ajkai szinkronban mozogtak a farkamon. Nyelvével a makkot simogatta. Aztán a kezeivel a combomat markolta, az orra a szőrzetemet érintette, miközben ismét egészen a torkáig engedte a farkam. Ajkai szoros gyűrűként záródtak a makkomon miközben a pumpálás folytatódott. És akkor eljött végre a pillanat. Próbáltam jelezni anyámnak, hogy ideje kiengedni a szájából, hiába. Nem vette ki, és én nem tudtam tovább visszatartani magam. Kéjesen nyögve lövelltem egyik adag ondót a másik után a szájába. Anyám is nyögött, és hangosakat nyelt. Az érzés, és a tudat, hogy most lenyeli az én ondómat, további kitöréseket okozott. Még néhány utolsó szívás és csók után anyám hagyta, hogy farkam elhagyja a száját és megpihenjen.
- Hát ez nagyon jól esett, nagyon jó volt veled - suttogta.
- Anyu - motyogtam - te lenyelted az én ….?
- Hát persze. Miért vagy meglepődve, nem a tied volt az első, amit lenyeltem – válaszolta - egyébként már délután a fürdőben megmondtam, hogy meg akarlak kóstolni.
- Nem is tudom, hogyan mondjam el neked, mit érzek – feleltem.
Az ablakomon már a pirkadat fényei szűrődtek be és hallottam a madarak csiripelését és gondolataim az elmúlt éjszakán jártak! Anyám, mint aki a fejembe lát megszólalt!
- Menjek a szobámba vagy alhatok itt veled?
-Nem, ne menj el, olyan jó, hogy itt vagy, olyan, mint kiskoromban mikor beteg voltam és így vigyáztál rám! Maradj és ölelj magadhoz! –suttogtam a fülébe és szorosan a testéhez bújtam.
Fejem a vállához húzta, simogatta a hajam és álomba merültünk. De álmomban is folytatódott az, amit előbb a valóságban átéltem. ( folyt.köv.)
glaciman




Dean story



2017-03-31 22:35:23

Leszbi pornó történet 2017

- Szóval... - kezdtem, de Erica nem engedte, hogy befejezzem.

- Igen - jelentette ki. - Így van. Az a vibrátor, amit korábban láttál, jó szolgálatot tett!

Leesett az állam.

- Úgy érted...?

- Igen.

- A te...?

- Igen.

- Ez igen.

- Jaj, nem hiszem el, hogy ezt elmondtam neked! - tört ki hirtelen Erica, és kezébe temette arcát.

Én sem tudtam elhinni. Még ha fel is izgatott, nem tudtam elképzelni ezt az aranyos kislányt, hogy pornót néz és seggbedugja magát egy vibrátorral!

- Sőt - folytatta -, még van pár dolog, amit ki akarok próbálni.

- Például?

- Na nem! - rázta a fejét. - Már eleget mondtam neked. Biztos azt hiszed, hogy egy mocskos kis ribanc vagyok!- Hát mocskos? Talán. Ribanc? Biztosan nem. Mint mondtam, minél durvább, annál jobb!

- Hát azt hiszem, akkor nincs baj - mormolta Erica, és egy kissé közelebb hajolt hozzám.

- Ez igen! - bökte hirtelen, ahogy lenézett a nadrágomban kialakuló sátorra. - Nem csak én szeretem itt a pornót, mi?

Nevettem, de nem is próbáltam eltakarni magam.

- Tulajdonképpen - mondtam - azt hiszem, a vibrátoros akciód ötlete izgatott így fel. Nem a pornó.

- Akkor ez nem undorító neked? - kérdezte Erica kaján mosollyal.

- Viccelsz? Nagyon izgató! Van más játékod is?

- Talán - mondta Erica lágyan. A hangja úgy remegett, mint egy kislányé, aki valami rosszat tett.

- Hát lássuk! - mondtam izgatottan.

Erica gondolkozott egy pillanatig, de tudta, hogy nem fogom kigúnyolni. Szó nélkül ment hátra az ágyához, és letérdelt. Benyúlt az ágy alá, és előhúzott egy kis cipősdobozt. Felálltam, megigazítottam merev szerszámomat, és a lány mellé ültem, aki közénk tette a dobozt.

- Hát ez az - mondta, és kinyitotta a dobozt. - Ez az én titkos dobozkám.

Nem tudtam visszafojtani a mosolyom a sok vibrátor és műpénisz láttán. Ismerek olyan lányokat, akiknek van vibrátoruk, olyanokat is, akiknek kettő vagy három van, de ez már túlzás volt! Ericának volt vagy tíz darab, mindenféle alakban és méretben. Sőt, egy bilincs és pár üveg síkosító is.

- Lássuk csak, mi van itt? - nyúltam be viccelve a dobozba, és kivettem egy vörös, műanyag, hosszúkás gyémántot formázó tárgyat. Erica úgy nevetett, mint egy kislány.

- Szerintem tudod, hogy mi ez - mondta vidám mosollyal.

Megvizsgáltam a fenékbe szánt tárgyat, és elképzeltem, hogy Erica becsúsztatja szűk kis segglyukába.

- Basszus - mondtam, és visszatettem a dobozba. - Te aztán rá vagy állva erre az anális témára!

- Igen - mondta ideges nevetéssel. - Szerintem is.

- És még sosem próbáltad ki?

- Nem.

- És ki szeretnéd?

Erica mozdulatlanná vált és rámbámult. Ajkát idegesen összeszorította. A szívem a mellemben kalimpált, úgy vártam a válaszát. Ő csak némán nézett a szemembe. Aztán szó nélkül eltolta az útból a játékszerekkel tömött dobozt, hanyattlökött, rámmászott és ajkát az enyémre szorította. Egyik lábát átlendítette fölöttem, közben meg nyelvét a számba nyomta. Szinte éreztem a lábai közül áramló forróságot, ahogy szégyentelenül a testemhez simult, és felnyögött táncoló nyelvünk hatására.

- Akkor ez egy "igen" volt? - kérdeztem egy gyors levegővétel után.

- Aha - bólintott válaszul Erica.

Gyorsan visszatapadt ajkaimra, és nagyot nyögött a számba, miközben csípőjét a testemnek nyomta. Átöleltem és magamhoz szorítottam, aztán megfordultam. Erica a hátára került, a lábait még mindig körémfonta. Elvonultam a szájától a nyaka felé, belekóstoltam lágy bőrébe, kezeim lefelé vándoroltak. Behunyta szemét és felnyögött, ahogy nyelvem érzékeny bőrén táncolt, kezeim pedig a derekát simogatták. Csókjaimmal a nyakán haladtam lefelé, alig vártam, hogy elérjek melleihez, amik a törzsemhez szorultak.

Lecsúsztam Erica testén, beszívtam friss illatát, felemeltem a pólóját és csókokkal borítottam el a hasát. A nyelvem hatására fel-felkacagott. Kezei mindenütt ott voltak, a hajamba túrtak, megmarkolták a nyakamat és közelebb húztak. Ahogy megpróbáltam levenni a kis kék pólót, Erica lenyúlt, megragadta, áthúzta nagy, puha mellein, levette és a padlóra dobta. Mosolyogtam és föléhajoltam, nyelvem két gyönyörű melle közé csúsztattam, arcom teljesen a fehér melltartóhoz nyomódott.

Benyúltam a háta mögé, kikapcsoltam a melltartót és máris a póló mellett landolt a hálószoba padlóján. Tökéletes melleit a kezembe fogtam, és simogattam őket, mielőtt nyelvemmel odaértem volna. Aztán finom bimbócskáit vettem kezelésbe, ebbe egész teste beleremegett. Általában nem izgulok rá ennyire a mellekre, de Erica mellei ellenállhatatlanok voltak! Ajkamat a kis rózsaszín bimbóra szorítottam, és finoman szopogattam, miközben nyelvemmel tovább nyalogattam.

- Mmmm - mormolta Erica. - Ez olyan jó...

Áttértem a másik mellére, és ugyanolyan kezelésben részesítettem a számmal és kezeimmel, majd visszatértem a hasára. Amikor nadrágjához értem, kezemmel a combjait kezdtem simogatni. Felnéztem Erica arcára, és észrevettem, hogy miközben mellbimbóit simogatja, meredten nézi a számítógép képernyőjét. Elmosolyodtam és újra munkához láttam, ujjaimat a nadrágba bújtattam.

Erica nyilván épp úgy fel volt izgulva, mint én, felemelte a csípőjét, hogy könnyebben le tudjam róla húzni a nadrágot. Ledobtam a földre, és megint csókolgatni kezdtem, de ezúttal a térdét. A sarkai beleremegtek nyelvem munkájába, mert lassan áttértem a combjára is. Hangosan felnyögött, és szélesre tára lábát, hogy folytassam. Fehér kis bugyiján egy jól látható nedves volt növekedett. Erica nagyot nyelt, beletúrt a hajamba, érezte legérzékenyebb testrészén forró leheletemet.

- Mondd ki, hogy mit akarsz - mondtam, miközben a lágy ruhába fúrtam nyelvemet, oda, ahol a csiklóját sejtettem.

- Nyald a puncimat! - nyögte hátradőlve, és az arcomba nyomta nedves bugyiját. - Kérlek, nyald!

- Hát, ha már ilyen szépen kéred... - válaszoltam mosolyogva, mielőtt nekiálltam volna lehúzni a fehérneműjét.

Izgatni akartam még Ericát, ezért lassan csináltam, de ő megemelte csípőjét és lerántotta magáról a kis selyemdarabot. Izmos feneke alá csúsztattam a kezem, és csodáltam egy kicsit a puniját, majd nyelvemet nedves mélységeibe vezettem. Akárcsak teste többi része, ez is tökéletes volt. Rózsaszín, sima, tetején egy kis szőke pamacs. Ajkaimat a lyukra szorítottam, szájamban szétáramlott a finom szűk kis punci íze.

Erica keményen a puncijába húzta az arcomat, sarkát a hátamba vájta. Legalább olyan jól érezhette magát, mint én. Duzzadt ajkacskáiról áttértem a csiklójára, mutatóujjamat pedig a finom nyíláshoz illesztettem.

- Igen, igen! - nyögte. - Dugd be!

Be is dugtam, teljesen felnyomtam neki az ujjamat, közben meg ajkaim közé szívtam csiklóját. Csak úgy nyöszörgött az élvezettől, de végül felemeltem az arcom:

- Állj négykézláb - fordítottam meg Ericát.

Engedelmesen a hasára fordult, és az égnek emelte gyönyörű fenekét.

- Ez az! - jelentettem ki csendesen, és gyönyörködve simogattam a fenekét.

Egyik csodás félgömbjét megcsókoltam, amibe Erica beleremegett. Széthúztam a húst, hogy megnézhessem rózsaszín popsilyukát.

- Mmmm - nyögte erősödő csókjaimra. Ujjamat visszadugtam nedves ,várakozó puncijába.

A nyelvemmel végigkalandoztam a popsiján, egészen a feneke közepéig. Erica jól tudta, hogy mire készülök, és égett a várakozástól.

- Tudod, hogy most mit fogok csinálni? - kérdeztem, és újabb nedves csókot nyomtam puha húsára.

- Azt... hiszem - nyögte ki. - Vagyis inkább remélem.

- Csinálta már neked valaki?

- Nem, de már nagyon vágyom rá!

Újra megcsókoltam Erica seggét, de ezúttal a belső részét, amitől újra felnyögött.

- Tényleg? - kérdeztem.

- Aha.

- Ezt akartad? - kérdeztem, és kis rózsaszín lyukához érintettem a nyelvem.

- Basszus, igen! - tört ki belőle, ahogy megérezte érzékeny popsinyílásán a nedves nyelvemet. - Csináld, Damon! Kérlek! Ki akarom próbálni! mindent ki akarok próbálni!

- Mindent? - kérdeztem, egyik kezemmel széthúztam a fenekét, és a puncijába benyomtam egy ujjamat.

- Igen! Minden durva dolgot meg akarok csinálni, amit azok a mocskos pornósztárok!

Magamban csak mosolyogtam, és áldottam a sorsot a szerencsémért. Nyelvem nyálas vonalat húzott Erica seggén, bekalandozott a puncija és a feneke közé. Megint az ánuszához értem, lágyan, finoman, és ő újra felnyögött.

- Terpeszd szét a segged, kicsim - mondtam, és megpaskoltam.

Erica rögtön hátra is nyúlt mindkét kezével, szélesre húzta szét a fenekét, arcát pedig az ágyra nyomta.

- Jó kislány - mondtam, és kezelésbe vettem a fenekét a nyelvemmel.

Erica feneke reflexszerűen összeszűkült, nyelvemet szinte csapdába ejtette. Mélyrenyomtam az ujjamat, amennyire csak tudtam, és megpróbáltam benyomni a nyelvem a seggébe. Nyögéseit eltompította a lepedő, én meg csak tovább kényeztettem a segglyukát. A teste remegett-reszketett. Kihúztam belőle a nyelvem, és egy párszor megcsókoltam.

- Szóval mit akarsz még kipróbálni? - kérdeztem, és még egyszer megcsókoltam nedves fenekét.

- Azt akarom, hogy bilincselj meg - tört ki belőle.

- Biztos?

- Igen. Bilincselj meg, és bassz szájba.

- Ezt is a pornófilmekben láttad? - kérdeztem, és lehajoltam a bilincsért Erica "játékdobozához."

- Aha - mondta kuncogva, és a hátára fordult. - Nem gáz?

- Dehogy - válaszoltam. - Mondtam, kipróbálhatunk mindent, amit csak akarsz.

Erica a párnára hajtotta a fejét és a feje fölött összekulcsolta a kezét.

- Nos - mondta szexi mosollyal - csak a tiéd vagyok!

Az egyik bilincset kis csuklóira zártam és átvetettem az ágy rácsán, majd a másikra is rázártam. Erica mostmár meztelenül, megbilincselve és teljes uralmam alatt feküdt alattam. A fantáziám meglendült: mit is csinálhatnák vele?

Otthagytam az ágyon, és levetkőztem. Próbáltam nyugodt maradni, de valójában remegtem. Amikor levettem a pólómat, Erica szeme felragyogott, aztán megint, mikor levettem a nadrágomat. Ahogy az ágyhoz léptem, megnyalta ajkát. Felmásztam, kemény farkam előre-hátra himbálódzott. Erica rámnézett gyönyörű kék szemével, miközben én kezemmel az ág fejéhez támaszkodtam, és meglengettem arca előtt a farkamat. Kinyújtotta nyelvét, hiába próbált elérni, elhúzódtam tőle. Lassan leereszkedtem annyira, hogy nyelve az előnedvektől csöpögő makkomhoz érhessen. Éhesen körbenyalta a farkam nyílását, aztán visszahúzta nyelvét a szájába, hogy kiélvezhesse nedveim ízét.

- Add nekem! - suttogta szemembe nézve Erica. Mosolyogva a szájához nyomtam kemény farkamat. Ajka és nyelve nedvesen körbefonta szerszámomat, amitől mindketten elégedetten nyögtünk fel. A nyelvét pörgette a makkom körül, és beljebb szívta a farkamat, miközben még nyöszörgött is.

- Basszus - nyögtem fel, és mélyen a torkába löktem. - Nem bírom kivárni, hogy a seggedbe dughassam!

Durva szavaim még jobban felizgathatták Ericát, mert bólogatni kezdett a farkamon, ajka vadul rászorult a szárára. Egyik kezemmel belekapaszkodtam selymes szőke hajába, és csak figyeltem, ahogy eltűnik a dákóm Erica szájában. Reászorítottam a hajára, és egy kicsit hátrahúztam a fejét.

- Ezt akarod? - kérdeztem, mikor farkam kiszabadult az ajkai közül. - A szűk kis seggedben akarod érezni a farkamat?

- Igen! - nyögte.

- Jó. De először meg fogom baszni azt az aranyos, édes kis szádat.

- Csináld! Bassz meg! Baszd meg a számat, mint egy dögös pornósztárét!

Pár másodperc múlva golyóim már Erica arcához csapódtak, ahogy ritmikusan a száját kúrtam fel-le mozgó csípővel. Pár percig így kúrtam gyönyörű arcát, aztán kihúztam nyálas farkamat, és hagytam, hogy csillogó nyomot hagyjon az arcán és a nyakán. A szemébe néztem, és fölémásztam, hogy a golyóim a szájához érjenek. Erica elmosolyodott, ahogy leereszkedtem, és éreztem a forróságot, ahogy szájához értem. Kis nyelvét kinyújtotta, és benedvesítette a golyóimat. Még lejjebb ereszkedtem, a szájába engedtem a zacskómat, és a gyönyörtől majdnem elájultam. Óvatosan verni kezdtem a faszomat, miközben Erica ajka és nyelve a golyóimon dolgozott. Szabad kezemmel gyönyörű melleihez nyúltam. Aztán eszembe jutott valami.

- Mellbe akarlak baszni! - nyögtem ki végre, és elhúztam a golyóimat Erica éhes szájától.

- Oké - válaszolta elfúló hangon. - Úgyis azt is ki akartam próbálni!

Lemásztam Ericáról, és elővettem egy kis üveg síkosítót a dobozból. A hideg gélből jókora adagot kentem a mellei közé, amitől sarkai megint remegni kezdtek. A kezembe is nyomtam egy kicsit, és a farkamra kentem, közben meg az előttem fekvő gyönyörű meztelen testet figyeltem. Erica rámmosolygott, kalandos arckifejezése láttán nekivágtam a folytatásnak.

Újra fölémásztam, ezúttal nagy mellei közé vezettem csúszós farkamat, és a jó meleg húsba temettem. Erica arca ragyogott, ahogy lenézett a péniszemre, ami csak pár centire volt az arcától. Kinyújtotta a nyelvét, és mielőtt észbe kaptam volna, megnyalta a makkomat. Pár óvatos mozdulat után húzogatni kezdtem a farkam a mellei között, amibe beleremegett az ágy, és a szoba megtelt nedves, szörcsögő hangokkal.

- Igen, szivi! - mondta játékos mosollyal. - Baszd meg a mellem! Baszd meg, és élvezz az arcomra!

Egy pillanatra leálltam, mert eléggé meglepődtem ezen a kívánságán.

- Tényleg? - kérdeztem. - Az arcodra akarod?

- Aha - válaszolta. Ráharapott a felső ajkára, egyszerre tűnt ártatlannak és izgatónak. - Azt akarom, hogy az arcomra és a számra élvezz, mint a pornófilmekben.

Mosolyogtam és csak a fejem csóváltam. Hol volt eddig ez a lány az életemből?

Tovább dugtam Erica mellét.

- Ne feledd - figyelmeztetett, mikor már éreztem, hogy mindjárt kitör a nedv a golyóimból. - Még seggbe kell bassz!

Löktem még párat és hirtelen bő sugárnyi forró sperma tört ki a farkamból. Ömlött, mint egy csőből, elárasztotta Erica nyakát és arcát. Gyorsan kihúztam a mellei közül a dákómat, és előrehajoltam, hogy gyönyörű arcát telelőjem krémemmel.

- Ó igennnnnn...... - sziszegte csukott szemmel, úgy élvezte meleg folyadékom az ajkain.

Izgatottan kinyitotta szemét, remélte, hogy még jön pár csepp a sikamlós folyadékból, a nyelvével összegyűjtötte a szája sarkából. A következő spricc már tátott szájába ment, pont a torkába. Erica becsukta a száját, hogy lenyelje a friss nedvet, és kapott még pár cseppet az arcára, mielőtt megint kinyitotta volna.

Visszaültem az ágyra, és megkönnyebbültem. Egy kis ideig csökkent az izgalmam, kiszabadítottam Ericát, ő pedig lenyaldosta arcáról a nedveket.

- Hát ez jó volt - jelentettem ki, és a nadrágom után nyúltam.

- Hé, ne olyan gyorsan! - állított meg Erica mosolyogva. - Még nem végeztünk. mintha ígértél volna nekem valamit.

Nagy levegőt vettem, és a hajamba túrtam.

- Azt hiszem, szükségem lesz egy kis időre - mondtam. - Eltart pár percig, amíg... szóval erőt gyűjtök.

Erica mosolygott és odamászott hozzám.

- Azt hiszem, ebben segíthetek neked - válaszolta, és könnyedén szájoncsókolt, majd lenyúlt a golyóimhoz.

- Sőt - folytatta, és felvette a bilincset -, azt hiszem, most téged kell megbilincseljelek.

Ezzel egyet is értettem. Passzívan hanyattdőltem, és hagytam, hogy Erica az ágyhoz bilincseljen, ahogy én az előbb. Már csak a megbilincselés tényétől elkezdett felállni a dákóm. Kíváncsian figyeltem, ahogy nyugodtan a fürdőszobába sétált a vibrátorért. Mikor visszatért, huncutul mosolygott, és a többi játékszer közé tette a dobozba. Aztán a számítógép képernyőjére nézett, ahol egy nőt négykézláb nyalt ki valaki hátulról.

- Mmmm - mormolta, és a melleit simogatta. - Ez nagyon jól néz ki.

Egy pillanatra azt hittem, meg is feledkezik rólam, de visszafordult hozzám ördögi mosollyal. Ezt a tekintetet még nem láttam rajta. Aztán szó nélkül az ágyra mászott, végighúzta mellkasomon a popsiját.

- Szóval tetszik a seggem, mi? - kérdezte hátrafordulva.

- Igen - válaszoltam, és a szóban forgó testrészt bámultam.

Erica előrehajolt és kinyomta a hátsó részét, egyenesen bele a képembe.

- Mmm, Damon - búgta, miközben hátranyúlt, és végigsimította puha húsát. - Alig várom, hogy egy valódi faszt érezhessek a seggembe. Olyan régen vágyok már rá.

- Én meg alig várom, hogy megbaszhassam a segged - bólogattam, és azt figyeltem, hogy széthúzza a puha farpofáit, és kivillantja előttem rózsaszín kis lyukacskáját.

- Igazán? - érdeklődött, és egyik ujját a lyukához illesztette. - Ezt akarod itt megbaszni?

- Basszus, igen! - nyögtem. Erica a popsijába nyomta az ujját.

- Mmmm - nyögte, és az első ujjpercéig nyomta fel. - Ez olyan jó...

- Jól is néz ki - tettem hozzá.

- Tényleg? - kérdezte még mindig érdeklődve. - Talán jobban meg kéne vizsgálnod, nem?




Dugeszko81



2017-03-18 00:11:35

Basztam volna énis a kisasszonyt
Dugeszko81




Dean story



2017-03-04 10:23:01

Kurvát vettem feleségül Imádom ahogy fényképezik és basszák

Csodálatos leányzót ismertem meg a későbbi feleségemmel. Már a második nap amikor sétáltunk sikerült a melleit megcsókolnom és lehúzni a bugyiját amit aztán soha többé nem húztunk vissza. Igaz mindig mondta olyan kurvának érzi magát,mert így bugyi nélkül olyan mintha szégyentelen lenne és szabadon várja a férfiak farkát. Megkérdeztem erre hány férfivel volt már dolga mire válaszolt bár semmi közöd hozzá,de már túl vagyok a félmilliós farkan a tiedet is beleértve. Minden nap azzal végződött,hogy mielőtt bement az albérletébe nekinyomtam az utcán egy ház falánál és megbasztam,majd a gecimet leszopta az aranyos leányzó. Később amikor elmentünk egy hétvégére a Balatonra ismerkedni rengeteget mesélt magáról. Elmondta,hogy még egészen fiatal volt amikor megkefélték először és azóta a faluba ahol lakott lassan majdnem mindenki megbaszta,hiszen akár moziba ment el,vagy sétálni az erdőbe,vagy a srác lakására mindig az volt a srácoknak is és magamnak is a cél,hogy megbasszanak,mert egyre jobban szerettem a férfiak faszát. Később amikor bekerültem a faluról itt sokan elhívtak és rengeteg fényképet csináltak rólam sokszor csak szólóba, de a legtöbbször valamelyik sráccal vagy lánnyal.Itt szoktam rá a lányokra is és nagyon szeretek pinát is nyalni, különö9sen akkor ha azt telelökték gecivel.A puncimat mióta létezem még sose borotváltam le bár már sokan akartak tetoválást tenni a szeméremdombomra. Tegnap azért nem tudtunk este találkozni,mert a főnököm megint behívott délután háromkor és elmentünk kocsival egy másik kolléganővel és egy kollégával a főnöki rezidenciára és egész este tíz óráig felváltva basztak és nyaltak mint az állatok. Igaz később bejött a főnök két kutyája és mindkettőnket meghágattak velük,majd kinyalták a pinánkat. Mikor kitett az albérleti lakásnál kezembe adott egy borítékot amibe húszezer forintot rakott bele fájdalomdíjként. Elmentünk a következő hétvégén a Balatonra ismerkedni egymással az ágyban is.Ez most jól fog jönni erre a két napra,mert nem akarom,hogy mindent te fizessél mindent, ha tiltakozol elmegyek és máshol keresek partnert a pénz elköltéséhez. Megkérdeztem tőle volt már máskor is ilyen ,mire közölte persze, de a koma tiltakozott és mire észbe kapott már el is tűntem és a következő hetet hat különböző társasággal töltöttem akik aztán kegyetlenül megbasztak és a gecijüket mind belém élvezték. Hát jól bevásároltál velem. Imádom a farkadat és mindig azt szeretném,ha állandóan bennem lenne még utazáskor is. Lassan besötétedett és elmentünk kajálni. Felvett egy mellemelőt,mert sikerült rávennem,hogy inkább azt hordjon mint melltartót a 95-ös mellének,hisz így még blúzon keresztül is látni lehetett a szép formás és csúcsos melleit.Felvett egy vékony bézs színű blúzt,majd egy rövid szoknyát ami kétoldalt hat centire fel volt vágva és egy magassarkú szandált. Olyan bámulatosan nézett ki,hogy mindenki le akarta a kezemről csapni.Nagyon rendes volt,mert senkivel nem volt hajlandó elmenni táncolni se. Mikor hazafelé mentünk odajött mellénk két ürge és mondta a magáét,mire visszafordultam, de addigra eltűntek mint a kámfor. Ajánlatot tettek neki a mai estére és az elkövetkezendő pár évre.Mondta is ezt sose szerette mert igaz,hogy nagy kúrva vagyok, de ha valakivel vagyok és az mint te is rendes vagy velem akkor kitartok mellette amíg együtt vagyunk. Persze volt már olyan srácom aki odaadott az apjának,majd utána a két öccse is megerőszakolt, de az ilyen szemét embereket már jól ismerem és igyekszem elkerülni őket. Már alig vártam,hogy odaérjünk ahol volt a szállásunk és közben folyton a fenekét és a melleit masszíroztam. Neki is tetszett és a végén mire a házhoz értünk már az egyik kezembe volt a mellemelője a blúza és a szoknyája is. Mondta,hogy imád meztelenkedni és nála ez olyan pervez dolog.Tavaly az egyik barátnőjével elmentek Bulgáriába ahol egy kempingbe szálltak meg és a három hét alatt csak olyan srácokkal feküdtek le akiknek a farkuk minimum huszonöt centi volt. Őt megbaszta az egyik arab srác egy harmincöt centis fasszal,míg a barátnőjét aki már túl van a másfélmilliós farkan is egy török koma a negyvencentis faszát lökte bele és emiatt úgy el kezdett vérezni,hogy mind a ketten a közeli kórházban kötöttek ki. Nagyon örül,hogy az enyém csak huszonnyolc centi,mert érni minden alkalommal,hogy teljesen kitöltöm és a szájába venni is tökéletesen beleillik. Ha lehet ne falcolj le tőlem. Igaz,hogy nagy kúrva vagyok és imádom a faszt, de megpróbálok hű lenni hozzád amíg együtt vagyunk. Ezen nagyon csodálkoztam,mert én semmilyen házassági ajánlatot nem tettem neki,bár néha elgondolkodtam a dolgon.Volt már korábban is kapcsolatom leányzóval aki aztán lefeküdt a nagybátyámmal és az unokaöcsémmel is, de azok a lányok még szüzek voltak mielőtt a farkam elé kerültek. Mikor hazamentünk elvittem egy barátomhoz aki csinált róla vagy negyven felvételt színeset felöltözve,majd lassan levetkőzve és meztelenül is különböző pózokba széthúzott pinával is,majd úgy is hogy keféltem különböző pózokban és megitattam a gecimmel amit kiszopott az utolsó cseppig,majd tisztára nyalta a farkamat.Később a srác is elővette a faszát,hogy ezt is szopd le mire fel volt háborodva és én akkor már a szomszéd szobába voltam bezárt ajtók mögött és öltözködtem. Ez a dolog meg volt a sráccal beszélve,hisz tudta srác arról mekkora kurva a csaj és kíváncsi voltam belemegy e. Pár napra rá a barátom a fotós megint megkörnyékezte, de most sem sikerült. Mikor mondta nekem is mit akart a fotós barátom mondtam neki igazán kipróbálhattad volna,hiszen tudom,hogy neki is becsületesen nagy lőcse van. Mire szó nélkül elment és csak nagy nehezen sikerült kibékülnöm vele. Ekkor már teljesen bele voltam zúgva a csajba és már a gyűrűt készültem megvenni számára.A kibékülés után egy olyan hónap következett amikor már együtt éltünk és minden reggel úgy mentem el,hogy a farkam nem állt fel,nehogy másnál keresgéljek valamit. Végül megkértem a kezét amikor igent mondott vagy másfél órán keresztül zokogott az örömtől, hogy mégse dobtam hanem vele akarok élni. Az esküvő után nászútra mentünk ahol sokszor megadtam neki a lehetőséget,hogy megcsaljon, de végül is megkérdezte azt akarom,hogy elmenjek. mert folyton olyan helyzetbe viszem ahol mindenki meg akar baszni és úgy látom neked is ez a célod. Én mielőtt elvettél feleségül és amióta téged ismerlek már a főnökömön kívül nem voltam senkivel, de azt eddig is tudtad. Ha ezek a célzások arra mennek ki,hogy megint mindenkivel keféljek akkor felcsináltatom magam velük és a gyereket a nyakadba varratom,majd lelépek és elmegyek külföldre kurvának. Ha ezek többé nem lesznek akkor együtt maradunk és addig nem foglak megcsalni amíg te sem keresel másik nőt magadnak.Persze ez nem sokáig lett így de azt már a legközelebbi alkalommal írom le mert sajnos most mennem kell.




Adminisztrátor



2017-02-20 11:57:00

Kanosmakkos megnyitotta a témát